2789
خانوم نیلو آدم مجبور نیست که هر جوری باشه راهنمایی کنه اونم غلط! شما از میسیساگا تا برلینگتون یک ساعت و چهل دقیقه با ماشین تو راهی؟؟؟
خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
در شهر تورنتو اینکه کسی هر روز یک فاصله چهل کیلومتری رو بره و بیاد اصلا چیز عجیبی نیست من خودم الان سه ساله که محل کارم از خونه ام سی و یک کیلومتر فاصله داره اونم مسیر پرترافیک ٤٠١. برلینگتون و می سیساگا مسیر پر ترافیکی نداره و احتمالا در کمتر از یک ساعت با ماشین شخصی میشه رفت و امد کرد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با شهرزاد جون موافقم محل کار من دانتان هست همکار دارم که از واترلو هر روز میاد برلینگتون تا میسیساگا در برابرش هیچه
خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
سلام بچه ها کاشکی تاپیک فعال بود اناهیتا جونم الان شما ایرانید یا اونجا؟؟ دوست دارم با چند نفر تلفنی ارتباط داشته باشم اونجا میریم به درد هم میخوریم اناهیتا شما تورنتویین؟؟؟ مامان داتیس جون ما فکر کنم پروندمون با هم تو یه مرحله اس دوست دارم ارتباطمون بیشتر شه
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
سلام به همه ی دوستای گل که بی منت به سوالای دوستان جواب میدن. من و همسرم قصد مهاجرت داریم.خودم لیسانس زبان فرانسه دارم و همسرم مهندس نقشه برداری هستن.دودختر داریم و از نظر هزینه حدود سیصد میلیون میتونیم هزینه کنیم که البته زیاد نیست. میخواستم بدونم باتوجه به اینکه خودم لیسانس زبان فرانسه دارم چطور میتونیم اقدام کنیم برای اقامت؟ کدوم شهرو پیشنهاد میکنید؟
خانم سارا من خودم از می سی ساگا به براینگتون مستقیم نرفتم، چند باری از مرکز شهر تورنتو به می سی ساگا رفتم و با اینکه با ماشین شخصی بودم دقیقن حدود یک ساعت و نیم طول کشید تا برسم، یک بار هم مجبور شدم برم برلینگتون که اونم بیشتر از یک ساعت تو راه بودم. برای جواب به این خانم هم از دوستی که خونه اش می سی ساگاست و یه دوره ی یکماهه در برلینگتون میرفت ، سوال کردم و عین حوابش رو اینجا پیست کردم . لحن کامنت شما بسیار زشت و بی ازیانه است و من ترجیح میدم همواره هرجور از دستم بربیاد کمک کنم تا اینکه یه خواننده ی خاموش ه بی خاصیت باشم، تهش مثل الان میشه که دوستانی که شخصن تجربه ی این راه رو حتی در ساعتها ترافیک دارن میان و من رو تصحیح میکنند. شما بهتره اول درست کامنت گذاشتن رو تمرین کنید و بعد غیرمغرضانه جواب سوال رو بدید نه اینکه برای من پیام تمسخر امیز بذاری!
میسی ساگا شهر خیلی بزرگیه تو خود شهر هم نیم ساعت ممکنه رانندگی باشه بستگی به اینکه کجای شهر محل سکونت باشه و ایا تو راشاور باشه یا نه خیلی مهمه ممکنه یکی بیست دقیقه ای برسه یکی هم یکساعته باز خود برلینگتن هم مهمه که شمالش باشه یا جنوب بهتره که از روی نقشه مسافت رو بزنین دقیق نشون میده اما در کل بهتره که محل سکونت و کار تو یک شهر باشه هر چند که شهرها به هم نزدیک باشن
[خدایا شکر همه نعمتات]
کسى میتونه به من کمک کنه من براى پرستار خونگى میخام اقدام کنم گفتن کسى که پرستار خونگى میخواد باید به ما اطلاع بده کسى هست که براى بچش پرستار بخواد
ماسک موی یک کیلوگرمی لاریس(LORYS) ساخت کشوربرزیل باقیمت باورنکرد نی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=742934
شماره تماس برای سفارش 09102181621
میشه اگر کسى چیزى میدونه من رو راهنمایى کنه
ماسک موی یک کیلوگرمی لاریس(LORYS) ساخت کشوربرزیل باقیمت باورنکرد نی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=742934
شماره تماس برای سفارش 09102181621
خانم ایسان عزیز من که خودم پرستار خونه نمیخوام اینجا پرستار خونه هم برای بچه ها میگیرن و برای افراد بالای ٦٥ که بهشون میگن سینیورز بهتون توصیه میکنم اگر زبانتون عالی و کامل هست تو اینترنت دنبال شرکت های استخدامی بگردید و نه تو خانواده های ایرانی دنبال شغل. اینجا اکثر ایرانی های مهاجر من جمله شخص خودم بسیار با قناعت زندگی میکنن و پرستار خونگی یه خرج زیاد ه. شایدم خانم سارا بتونن بهتر راهنمایی کنن.
صد گل جان ممنونم از اینکه پاسخ دادی از ته دلم آرزو میکنم شما خوبان که صادقانه کمک میکنین و و پاسخ میدین همیشه سلامت و موفق باشین و شاد. راستش سواله خاصی ندارم فعلا دارم تحقیق میکنم که کدوم کشورها راحت تر میشه کار پیدا کرد و برای مهاجرت خوبه نرخ بیکاری کانادا تقریبا با استرالیا یکیه ولی نمیدونم چرا اغلب کسانیکه رفتن کانادا سخت تر کار پیدا کردن. ما شرایط سختی داریم و خیلی باید بسنجم که برای کجا اقدام کنیم اگر کسی میتونست لطفا راهنماییم کنه. ممنونم.
http://cherayee.persianblog.ir
سلام دوستای گلم. صفحه قبل یه سوال پرسیدم دوستان جواب ندادن.احتمالا درجریان نبودن وگرنه همه مهربونن و بیدریغ کمک میکنند. حالا یه سوال دیگه دارم. ما میخوایم برای مهاجرت اقدام کنیم.کانادا گزینه خوبی هست؟اوضاع کار پیداکردن چطوره؟چطورباید کارپیداکرد وچقدروقتبایدازجیب خورد؟ برای خانمها چطور؟مثلا چه کاری رو بلد باشیم میتونیم اونجا یه کار خوب داشته باشیم؟ همینطور آقایون چه حرفه ای و یا چه فنی بلدباشن میتونن سریع مشغول به کار بشن و در به در کار نشن؟
خانم ابی عزیزم شما یه سوال نکردی :) چرا میگی یه سوال دارم ؟ و تعداد سوالاتت خیلی بیشتره و خیلی هم سوالاتت کلی ه :) ما میخوایم برای مهاجرت اقدام کنیم.کانادا گزینه خوبی هست؟ اگر شما شرایط مهاجرت به کانادا رو دارید بله جای خوبی ه ؟اوضاع کار پیداکردن چطوره؟ سخت ه چطورباید کارپیداکرد؟ بعد از لند کردن به کمک موسسات دولتی رزومه کانادایی تهیه کرده و باید دنبال کار بگردید وچقدروقتبایدازجیب خورد؟ تا وقتی کار پیدا کنید، شاید یه ماه شاید یه سال برای خانمها چطور؟ چی چطور؟ مثلا چه کاری رو بلد باشیم میتونیم اونجا یه کار خوب داشته باشیم؟ شما اول بگو منظورت از یه کار خوب چیه؟ کار با درامد زیاد؟ ساعت کار کم؟ شیفتی نباشه؟ شرکتش بزرگ باشه؟ تو شهر محل سکونتت باشه؟؟؟ چی؟ همینطور آقایون چه حرفه ای و یا چه فنی بلدباشن میتونن سریع مشغول به کار بشن و در به در کار نشن؟ مهمتر از همه چیز اگر زبانتون کامل و روان باشه سریع میتونید مشغول بشید حالا اینکه در چه کاری مشغول بشید بستگی به توان و تخصص شما داره من تمام سوالات شما رو اونقدر که بلد بودم جلوی هر سوال جواب دادم
نیلوجان منظورم از یه سوال همین چندتا بود!انگار ریاضیم یه کم ضعیفه:-) منظورم از یه کار خوب برای خانمها کاریه کهشیفتی نباشه و حقوق خوبی هم داشته باشه.باپرستیژ باشه ودرعین حال توی شهرمحلسکنت باشه.میدونم زیادایده آل گرایانه است اما من خودم زبانم خوبه فکرمیکنم زود راه بیافتم. واما در مورد همسرم میخوام بدونم چه کارایی یا چه فنی بلد باشن اونجا سریع میتونن کار پیدا کنند.آخه سطح زبان آدم هرچقدرم خوب باشه تا توی محیط قرار نگیره محک زده نمیشه.بایه سطحزبان متوسط رو به بالا. نیلو جون میدونم سوالام کلی هستن.چون ما توی مراحل اولیه ی تحقیق هستیم .هنوز اول راهم.ممنون میشم کمی صبورانه برام وقت بذارین.