2789
سلام به همه خانمها من اول که اومدم کانادا رفتیم استان ساسکچوان ساسکچوان از همون روز اول بیمه هستید واگر برید بیمارستان یا مشکلی باشه چون خودم تجربهاش رو دارم ما پرداخت کردیمولی وفتی کارت هلث اومد همه رو به حسابمون واریز کردند وبعد هم فکر کنم 2هفتهای اومد کارتمون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سسلام دوستای گل من و همسرم برای تحصیل میخایم بیایم کانادا مقطع دکترا
بچه بود چادرسر میکرد همه گفتند:بچه است نمی فهمد. بزرگترشدبازهم چادر بر سر داشت همه گفتند:مادرش مجبورش می کند، ازدواج کرد باز هم چادربرسر داشت بازهم همه گفتند:از ترس همسرش چادر سر میکند. همیشه دنبال دلیلی برای تخریبش بودندولی هیچ گاه نفهمیدند:عاشق است عاشق حجاب زهرا(س) نفهمیدند تمام عمرش را وقف این عشق کرد.
فاند کامل رو در چه شرایطی میدن؟ ماهیانه چه مقدار میدن؟ ایا نیاز هست کارکنیم؟ برای زندگی ساده دانشجویی
بچه بود چادرسر میکرد همه گفتند:بچه است نمی فهمد. بزرگترشدبازهم چادر بر سر داشت همه گفتند:مادرش مجبورش می کند، ازدواج کرد باز هم چادربرسر داشت بازهم همه گفتند:از ترس همسرش چادر سر میکند. همیشه دنبال دلیلی برای تخریبش بودندولی هیچ گاه نفهمیدند:عاشق است عاشق حجاب زهرا(س) نفهمیدند تمام عمرش را وقف این عشق کرد.
life for lifeهمه اینها بستگی به رشته و دانشگاه و استادتون داره استاده که مشخص میکنه مقدار فاند رو و مقدار ثابتی برای هرکس نیست اجازه کار داشتن یا نداشتن هم بستگی به نوع ویزاتون داره راستی از هیچ کی خبری نیست-مصی -مامان سارا-پلنگ صورتی-شهرزاد-هلیا- نجما-زهرا-سما-تیفانی بقیه دوستای گل کجایی بیان یک خبری بدین
سلام به همگی بچه ها کسی می دونه فاصله دو شهر برلینگتون تا میسیساگا چقدره؟ هم با ماشین شخصی هم با قطار های go می خوام ببینم خیلی از هم دورن یعنی کسی بخواد هفته ای سه یا چهار روز رفت و آمد داشته باشه خیلی سخته؟
خانم اهوی عزیز فاصله ی برلینگتون از میسیساگا ، چه با ماشین شخصی یا اتوبوس های تو گو ، یا حتی دو چرخه و پیاده حدود چهل کیلومتر هستش. اینکه شما از چه وسیله ای به جهت طی کردن این مسافر استفاده کنی قطعن تغییری در اندازه ی این کیلومتر نخواهد داد بلکه فقط در زمان پیمودن این مسیر تغییر ایجاد میکنه . بطور معمول بین دو ساعت با اتوبوس و حدود یک ساعت و چهل دقیقه با ماشین میشه این مسافت رو طی کرد.
این هم که هفته ای سه یا چهار روز بین این شهرها برن و بیان اینجا معمول نیست اگر کسی اینجا مجبور باشه که چهار روز در شهری باشه اولویت اولش اینه که در همون شهر ساکن بشه
سلام به همگی راستش من تمام تاپیک خوندم و از همه کسانیکه صادقانه نوشتن و دوستان کمک کردم کمال سپاس رو دارم. من تا وسط های تاپیک یه خانمی به اسمه سپیا مطلب مینوشت ولی دیگه از یه جایی به بعد هیچ خبری ازشون نیست. لطففا اگر کسی ازش خبر داره بهم بگه ممنوم.
http://cherayee.persianblog.ir
سلام به همگی سرو سبز خیلی از خانمها اینجا فقط درد دل کردند و از مشکلات گفتند بعد که همه چیز روبراه شد در زندگیشون -رفتند بعضی ها اینقدر گرفتار کارها هستند که وقت نمیکنند ولی گه گاهی سر میزنند بعضی از خانمها هم مثل شهرزاد و مصی و نیلو عزیز همیشه در حال کمک و راهنمایی هستند بهر حال اگر سئوالی داری بپرس هر کس بتوانه جواب میده آهو 40 کیلومتر هستmississauga to burlington ولی با ماشین میشه حدود 25-30 دقیقه
سلام به دوستان مقیم کانادا من 5 سال سابقه پرستارى از کودک رو دارم حالا براى مهاجرت و کار پرستارى میخام به کانادا بیام اگر کسى پرستار کودک بخواد و حاضر به همکارى بامن باشه به من خصوصى اطلاع بدید
ماسک موی یک کیلوگرمی لاریس(LORYS) ساخت کشوربرزیل باقیمت باورنکرد نی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=742934
شماره تماس برای سفارش 09102181621