2789
بچه یه خبر جدید: تو سایت گنجی خوندم: هرکی برای کانادا می خواد اقدام کنه، بخونه ****اولین مدیکال برنامه نیروی متخصص فدرال 2014 دریافت شد :*** کانادایی ها این بار خوش قول بودند و بعد از 5 ماه، اولین پرونده ما مدیکال دریافت کرد. پروسه ای که قبلا حدود یک سال و نیم طول می کشید. این پرونده در اردیبهشت ماه امسال در گروه نیروی متخصص فدرال 2014 ارسال شده بود، و در شهریور فایل نامبر دریافت کرده بود و هم اکنون نامه مدیکال این پرونده رسید. پروسه ای که بسیار سریع انجام گرفت و بالطبع ناشی از ارسال بی نقص و کامل پرونده بوده است. در حال حاضر موسسه ما درحال دریافت فایل نامبرهای ارسالی در خرداد 93 می باشد. همانطور که در خبرهای قبلی اعلام کردیم، (آخرین فرصت برای کسب اقامت کانادا از طریق FSW) زمان برای این برنامه بسیار کوتاه است و متقاضیان بعد از 11دیماه امسال نمی توانند هیچ گونه پرونده ای را ارسال نمایند. سپس در روش جدید Express Entry کانادا پذیرش خواهد نمود. در این روش کارفرماها، دولت فدرال و دولت ها استانی از افرادی که تقاضای خود را در مورد یکی از روشهای مهاجرت اعلام کرده اند، فرد مورد نظر را انتخاب می کنند. اگر سوالی دارید، در انتهای این خبر درج کنید، حتما پاسخ خود را در همین جا، از آقای گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا دریافت خواهید کرد. http://www.ganjico.com/Details/362
خانوما کسی هست که از طریق خویشاوندی خواهر یا برادرشو اسپانسر کرده باشه و اونارو به کانادا آورده باشه؟ اگه کسی اینکارو انجام داده لطفا شرایطشو بگید که منم بدونم میشه از این طریق اقدام کنم یا نه برادرو عموم اونتاریو تورنتو هستن
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کیان جون در سال 2011 پرونده ما از ازسال تا دریافت مدیکال8 ماه طول کشید تاره دوستم که الان اینجا هستند که 5 ماهه مدیکالشون اومد این برنامه تازه و عجیبی نیست از نیمه 2010 همیشه همین طور هست زیر یکسال مدیکال مییاد اصلا تا یک سال تکلیف پرونده روشن معمولا مشخص میشه دلسا جان فقط استان منیتوبا الان برنامه فامیلی داره (منظورم والدین نیست) و اونتاریو این برنامه مهاجرتی رو نداره زهره جان من دوستام مترجمی زبان خونده والان کبک هست سوالت چیه؟ آتی جون من 3سال هست که میام اینجا تو نینی سایت از ترونتو هستند ولی من کسی از اوشاوا اینجا ندیدم
salam doostan man pr daram vali iranam 1 sal ham canada naraftam va alan bardaram shenidam bad 6 mah health card batel mishe doroste???? va inke man alan 4 mahe hastamm mitunam2 haftei biam ham family doctor va ham motekhases zanan peida konam??? ba inke card bime ghabili ham ba in tosifha batel shode??agar kasi midoone mamnoon misham
سلام دوستان من شنیدم کانادا واسه هرکی زایمان میکنه پرستار میفرسته خونش وتا یکسال این خانوم تو خونشون میمونه وهمه کارای بچه رو انجام میده ایا این درسته؟ اینو یه زرتشتی که اشناشون رفته بود بهم گفت ایا امکانات رایگان واسه همه هست یا فقط برا کسیه که اقامت داره؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
چقدر خوب بود اگه اینجوری بود :) من چون شیر دادن بلد نبودم و بواسیر داشتم حدود دو ماه هر سه روز یکبار یه متخصص شیر میومد بهم سر میزد و راهنماییم می کرد. دوستمم افسردگی بعد زایمان داشت تا 4 ماه یکی میومد باهاش حرف میزد و بیرون میبردش برای قدم زدن . کارارو انجام نمیدن در حد راهنما کنارتن تا وقتی لازم داشته باشی.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
تیفانی جون هلت کارت سه ماهه میاد نه ده روزه. چون من خودم چند روز پیش اقدام کردم برای هلت کارت و گفتن سه ماه بعد از تاریخ لندینگ هلت کارت میاد. چه برای کسایی که تازه وارد کانادا شدن چه برای کسایی که یه مدت دور بودن از کانادا و دارن دوباره اقدام میکنن برای هلت کارت
Lilypie First Birthday tickers
مامان رادمان من هم باردارم و تا موقع زایمانم هلت کارتم نمیاد . یعنی مجوریم کل هزینه های زایمان رو خودمون پرداخت کنیم. من کلی سرچ کردم و فهمیدم برای چکاپ میشه رفت پیش میدوایف که مجانی هست. میدوایف به من گفت اگه توی birth centre زایمان کنی هزینه ای برات نداره. فقط اونجا میدوایف هست و پزشک نیست. یعنی اگه یه موردی پیش بیاد که مثلا کار به سزارین بکشه منتقل میکنن بیمارستان که باید هزینه پرداخت کنی دوباره
Lilypie First Birthday tickers
سلام بچه ها. ما هم اسکیل ورکر 2013 اقدام کرده بودیم که مدیکالمون رو فرستادیم و الان منتظر پاس ریکوئست هستیم. خیلی نگرانیم و دلشوره داریم!!!!!! این همه انتظار کشیدی به اینجا برسه حالا که فکرش رو میکنیم استرس می گیریم! کار؟ زندگی؟ خونه؟ وسایل! همه را بذاریم و بریم!!!