2789
سلام به دوستان عزیز مامان سودا جون من به ادرس ایمیل نی نی سایتتون ایمیل فرستادم میخواستم ببینم ایمیلتون درسته؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه من مهاجر از ایران زیاد میبینم که با پول زیاد اومدن و 3-4 سال هست که اینجان و از جیب میخورن و کار پیدا نکردن پای حرفشون که میشینی میگن تو ایران فلان عنوان کاری رو داشتیم و ... عملا منتظر میشینن یکی در بزنه بگه بیا یه کار مثل کارت تو ایران برات کنار گذاشتیم من کاری به این دستخ ندارم چون مدل فکر کردنشون با من فرق داره من با زبان نسبتا معمولی اومدم و تو مدت چند ماهی که اینجا بودم کلاس زبان رو مرتب میرم به علاوه کلاسا و فعالیت های گروهی هم زیاد میرم همین باعث شده صحبت کردنم تقریبا راه بیوفته کار جنرال هم کسی دنبالش باشه راحت گیر میاد من یه مدته سر یه کار میرم و کار هم به زبانم داره کمک میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من همسرم فوق دیپلم چاپ هستش و لیسانس داره شبکه می خونه زبان هم داره می خونه تا انشاللله برای آیلتس شرکت کنه بنظرتون از چه راهی می تونه برای ویزای کار بعدا اقدام کنه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم خودم اگه مدرک فنی و حرفه ای داشته باشم و مدرک آیلتس خودم هم میتونم اقدام کنم؟ چه رشته ای قنی و حرفه ای؟ باید تو لیست مشاغل کانادا باشه سایتش و می دونید ممنون میشم
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
سلام به همگی تیفانی جون من چندین بار از ایورشه سفارش online دادم که راضیم همیشه حراج داره و کیفیتش هم عالی هست اینم سایتش http://www.yvesrocher.ca/control/main/ عطر هم چند بار از costco گرقتم که همه عطرهاش 50$ هست ولی بیرون معمولا رو 70$ تا$90 دلار بوده البته از ایورشه هم یکبار عطر زنونه گرفتم
ترنم جان دوستانی که اینجا هستند وکیل مهاجرتی نیستند .. شاید در مورد رشته خودشون چیزی بدونند ولی با توجه به اینکه کانادا هر سال قوانینش رو تغییر میده نمیتونن شما رو گمراه کنند .. به سایت وکیل مهاجرتی کانادا سر بزن و فرمشون رو پر کن خیلی خوب راهنمایی میکنند شما رو
یه مثل افریقایی میگه: درخت دروغ شکوفه میده ولی هیچوقت میوه نمیده
سلام دوستان. ما داریم میایم تورنتو و قصد داریم اونجا خونه بخریم نه کاندو و نه قیمت کذایی. در حد دوخوابه . خودمون نزدیک 7 ساله ساکن کاناداییم ولی نه تورنتو. راهنمایی راجع به چند تا منطقه می خواستم مثل ریچموند هیل و اتوبیکوک و نورث یورک و وان. از لحاظ قیمت خونه و سیف بودن و قدیمی نبودن خونه ها و محله کجا بهتره؟ اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
زهره جان اول شهری رو که میخواهین برین بازار کارش را با توجه به رشته کاریتون برسی کنید بعد برسی کنید ببینیدکالج و دانشگاهش چجوری هست مخصوصا کالج که اگر بخواهین برین دورهای ببینید مفید باشه سوم هم اگر آشنایی دارید که دلسوز باشه برید پیش اون همون اول مفید هست که کسی راه و چاه را بهتون نشون بده ولی من به دوستام و فامیلهم میگم یا برین استان آلبرتا یا منیتوبا اگر در رشته های پزشکی هستید برید ساسکچوان و انشالله بعد 5 سال که جا افتادید به اونتاریو و بریتش کلمبیا فکر کنیداین تجربه 2ساله من هست
سلام دوستان .خوبین؟؟من تازه عضو سایت شدم اما پیگیر اخبار اینجا بودم.همسر منم برای تحصیل در کالج اقدام کرده،مدرک آیلتس رو گرفته الان داریم مدارک ترجمه میکنیم،مقصدمون اوشاوا انتاریو هست !! کسی میدونه چه جور جاییه؟؟؟برای کار چه جوریه ؟ من خودم کاشت ناخن و مژه انجام میدم همسرم هم برنامه نویس وب هست.ممنون میشم کمک کنید