2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شایلین عزیز این کاملا درسته که شما برای اجاره خونه‌ی اول دچار مشکل میشید حتا با داشتن ضامن مگر اینکه شانس بیارید. به هر حل کسانی‌ هم که خونشون رو اجاره میدان حق دارن چون شما هیچ سابقه کردیت ندارید و نمیتونن به شما اعتماد کنن. خیلی‌ از دوستان ما این مشکل رو داشتن ولی‌ در نهایت درست می‌شه با داشتن ضامن یا بعضا با دادن چند ماه اجاره پیشاپیش. کازین همسر من به تازگی اومد تورنتو و تقریبا زود تونست خونه اجاره کنه با یک خانم مشاور املاک خوبی من ازش می‌پرسم و اسم اون خانوم رو بهت میگم.
شهرزاد جون این اطلاعاتی که من اینجا نوشتم دقیقن مال دو هفته قبل هستش. تموم این اطلاعات رو هم از realtor دوستم که ایرانی نیست و کمکشون کرد تا یک خونه ی مناسب پیدا کنن گرفتیم. اتفاقن بعدش هم دوستم توی کلاس های "حقوق مستاجر" که در یونیورسیتی ستلمنت به ادرس ٦٠٧٥ خیابون یانگ قرار داره شرکت کرد و عین همین قوانین رو خیلی مفصل تر اونجا از وکیلی که دعوت کرده بودن دریافت کرده و اونوقت بود که مطمءن شدیم چقدرررر اجحاف در حق تازه وارد های ایرانی ، هموطنان ایرانی شون انجام میدن متاسفانه.
یونیورسیتی ستلمنت: ٤١٦٢١٨٨٩٩٠ میتونی بهشون زنگ بزنی وقتی به امید خدا رسیدی و ببینی چه کلاسهایی دارن، این مرکز واقعن اطلاعات بسیار خوبی به تازه وارد ها میده. چون! از طرف خود دولت کانادا داره اداره میشه و الا فکر میکنم اینها هم خیری ازشون در نمیامد. و در اخر ، بله من خدا رو شکر بچه دارم.
شایلین جان برای شما که اطلاعات در مورد جغرافیای تورنتو ندارید خوندن لینک زیر رو توصیه میکنم: http://bastami.canparsblog.com/?p=512 من خودم همیشه از وبلاگ اقای بسطامی استفاده میکنم و ایشون بسیار بسیار اطلاعات ارزشمندی دارن،
http://universitysettlement.ca/wp-content/uploads/2014/07/2014-I-O-July-Calendar-US-NY.pdf این لینک مستقیم خدماتی هست که در ماه جولای ارائه دادن، و همونجور که گفتم دوست خودم به اون حقوق مستاجر رفت. امیدوارم انگلیسیتون خوب باشه و بتونید کامل بخونید. در مورد لیست اگوستشون اطلاع ندارم و تو سایتشون هم نبود، البته شما که سپتامبر تشریف میارید و احتمالا از کلاسهای اکتبرشون میتونید استفاده کنید.
نیلو جان من حرفهای شما رو نقض نکردم. من اطلاعاتی در مورد اینکه صاحبخونه بخواد مثلا براش چمن بزنید یا کجا پارک کنید ندارم چون همه ما اول آپارتمان اجاره کردیم و لازم نبود چمن بزنیم و جای پارکمون هم مشخص بود. ولی اینکه صاحبخونه دلش نخواد خونه اش رو به یک نیوکامر بده کاملا به خودش بستگی داره و هرچقدر هم دلش بخواد میتونه ضمانت بگیره و اگر کسی مستاصل نباشه میتونه قبول نکنه اصلا بحث قانون نیست. راستش من خودم هم اگر صاحبخونه باشم به یک نیوکامر به این سادگی خونه ام رو اجاره نمیدم چون معمولا کار ندارن و بعد چند ماه هم بعضیهاشون خونه رو پس میدن و برای صاحبخونه باز دردسر تولید میشه. در مورد دادن اطلاعات اضافی به صاحبخونه مثل سین نامبر و ... هم بله با شما موافقم اینجور اطلاعات رو به هیچکس نباید داد. البته اگر کسی ایجنت داشته باشه برای اجاره خونه بطور حتم ایجنت خودش اینها رو بهشون گوشزد میکنه.
عزیزم متاسفانه کسی بود که ایجنت هم داشت و اون ایجنت محترم بهشون گفته بود چون صاحب خونه این شرایط رو داره باید قبول کنن و نیوکامر رو مجبور کرده بود کپی کارت اقامت و کپی سین نامبرش رو بده به صاحب خونه (برای یه بیسمنت بدون اتاق!!! ) و اون تازه جزو شرایط اجاره گفته بود باید چمن هم بزنی و حق نداری مهمون داشته باشی و از ساعت 10 به بعد هم صدا نباید بدی .... من چون این مورد رو به چشمم دیده بودم خیلی خیلی ناراحت شده بودم و خواستم ایشون رو کامل آگاه کنم. این خیلی بده که ملیت های دیکه اینجوری 6 پشته هوای هم رو دارن ولی ایرانی ها میخوان از کلاه ندونم کاری هموطنشون برای خودشون نمد بسازن. یا برای دادن کوچک ترین راهنمایی خودشون رو به نادانی میزنن. خیلی ناراحتم میکنه.خیلی زیاد :( من خودم به خاطر این قضیه خیلی اذیت شده ام در تورنتو و واقعن کم لطفی هموطنان آزار دهنده بود برام تا اینکه فقط به کمک خدای بزرگ راهم رو پیدا کردم. انشالله شاد و سلامت باشی شهرزاد جون
نیلو جون واقعا میگی؟ اصلا نمیشه باور کرد. ما این مشکلات رو نداشتیم چون هم فامیل داشتیم اینجا هم دوستان زیادی که از قبل می شناختیم و خیلی بهمون کمک کردن. نیلو جون خوشحالم که الان راضی هستی امیدوارم همیشه موفق باشی.
بله عزیزم :( متاسفانه واقعن سختی کشیدیم، چون نه فامیل داریم و داشتیم و نه هیچ دوستی در بدو ورود. واقعن روزهای ناجوری بود و خدا رو شکر که مشکل زبان نداشتیم و الا خدا میدونه چه بلاهایی که از طرف هموطن سرمون نمی امد . خدا رو شکر برای این امروز ها، و خدا رو شکر برای گذشتن اون روزهای سخت. روزهایی که حتی وقتی یادشون می افتم گریه ام میگیره