من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
Niloo جان عزیزم مرسی از توضیح کامل و جامعت. پس اا گه به دولت اطلاع داده بشه مشکلی پیش نمی آد؟ آخه ما چند ماهه خارج از کاناداییم ولی اطلاع دادیم بهشون ولی دوستمون دیروز تماس گرفته که زود برگردین که قانون جدید پاسپورتها رو باطل می کنه. باز هم ممنون
Niloo جان عزیزم مرسی از توضیح کامل و جامعت. پس اا گه به دولت اطلاع داده بشه مشکلی پیش نمی آد؟ آخه ما چند ماهه خارج از کاناداییم ولی اطلاع دادیم بهشون ولی دوستمون دیروز تماس گرفته که زود برگردین که قانون جدید پاسپورتها رو باطل می کنه. باز هم ممنون
hila joon, parvande ma marbood be sale 2010 hast..joze gorouhe 38 shoghle boodim ke masalan gharar bood 10 mahe viza begirim..vali mibini ke ta alan ke khabari az viza nist.
avina joon manam shanidam forsat shoghli bara PHD kamtare..az tarafi salhaye bishtari khob vaght migire...vali ba ye master dige fekr konam beshe madrake canadaei gereft ke kar rahattar peyda konim
شهلا جون چطور شما پروندتون از سال ٢٠١٠هست هنوز ویزا ندادن ولی این سری اعلام کردن این پرونده های جدید ١٠ماهه تا یکساله ویزا میدن ادم میمونه اینا از چه اصلی اینو میگن
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
شهلا جون مرسی ویزای شما هم دیگه تو راهه.هیلا جون سوال منم اگه دیدی جواب بده مرسی
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
البته جواب اسس همسر من دو هفته ای اومد و ما خودمون هم تعجب کردیم و امیدوارن پرونده ها انسال سریعتر بررسی بشه
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)