2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Niloo جان عزیزم مرسی از توضیح کامل و جامعت. پس اا گه به دولت اطلاع داده بشه مشکلی پیش نمی آد؟ آخه ما چند ماهه خارج از کاناداییم ولی اطلاع دادیم بهشون ولی دوستمون دیروز تماس گرفته که زود برگردین که قانون جدید پاسپورتها رو باطل می کنه. باز هم ممنون
Niloo جان عزیزم مرسی از توضیح کامل و جامعت. پس اا گه به دولت اطلاع داده بشه مشکلی پیش نمی آد؟ آخه ما چند ماهه خارج از کاناداییم ولی اطلاع دادیم بهشون ولی دوستمون دیروز تماس گرفته که زود برگردین که قانون جدید پاسپورتها رو باطل می کنه. باز هم ممنون
شهلا جون چطور شما پروندتون از سال ٢٠١٠هست هنوز ویزا ندادن ولی این سری اعلام کردن این پرونده های جدید ١٠ماهه تا یکساله ویزا میدن ادم میمونه اینا از چه اصلی اینو میگن
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
شهلا جون مرسی ویزای شما هم دیگه تو راهه.هیلا جون سوال منم اگه دیدی جواب بده مرسی
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
البته جواب اسس همسر من دو هفته ای اومد و ما خودمون هم تعجب کردیم و امیدوارن پرونده ها انسال سریعتر بررسی بشه
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)