2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اوینا جون اگر سوالی یا راهنمایی خواستی خوشحال میشم کمکتون کنم همسر من ایرسافام امتحان دادن و خیلی راضی بودن و خودشون از قبل گفته بودن با گوشی میخوان و سر جلسه بهشون خرما و اب معدنی دادن و این باعث شده زیاد استرس نداشته باشه ولی همسر من سری قبل ایلتس تهران داد اصلا راضی نبود
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
مرسی هیلا جون.واقعا این قبولی ایلتس خیلی خبر خوبیه.مرسی از معرفی موسسه.ایشالا بقیه کاراتون هم سریع پیش بره. بچه ها راجع به سوالاتم نظری ندارین?
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
سلام ممنونم مامان سارای عزیزم راستش وقت اومدن ما معلوم نیست ، حقیقتشو بخوای اونقدر دارن سخت میگیرن و اذیت میکنن و بیخودی بچه ها رو ریجکت میکنن که دیشب به همسری گفتم بیا روی کانادا دیگه هیچ حسابی باز نکنیم ، شد شد ، نشد نشد ! ولی دارم اطلاعات جمع میکنم که اگه زد به سرشون و به مصاحبه دعوتمون کردند دست پاچه نشیم. ممنونم از اینکه مثل همیشه با راهنماییهای خوبت کمک میکنی. دلم برای پستات تنگ شده . وقت کردی آپدیت کن مامان پر مشغله :)
مرسی مامان سارا جان نمی دونم چرا از موقعی که همسرم داره فرمارو اماده میکنه من چقدر دودل شدم همش غمگینم احساس میکنم داریم به رفتن نزدیک میشیم و من دچار دودلی شدم البته میدونم از حالا زوده برای دودلی خدا خودش کمک کنه این روزا بگذره
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.