2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای مقیم کانادا یک سوال مهم دارم خواهش می کنم اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه برادر من به همراه همسرو دخترش تورنتو زندگی می کنند عموم م همینطور منو برادر کوچکترم هم قصد مهاجرت به کانادا رو داریم ما قصد داریم وقتی رفتیم کانادا پدرو مادرمم ببریم با استفاده از سوپرویزای 10 ساله اما یک مشکلی وجود داره اونم اینکه ما یک برادر معلول داریم که الان 34 سالشه کسی می دونه میشه برادرمونم ببریم یا نه ؟ مدتیه دارم دربارش تحقیق می کنم گفتم شاید اینجا کسی بدونه خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
مصی چیگر خیلیها بودن که بدون وکیل اقدام کردن . نشستن بکلوتهای اداره مهاجرت رو خوندن هر روز کلی وقت صرف کردن و تو اینترنت به فارسی و انگلیسی سرچ کردن و خودشون اینکار رو کردن . میشه فقط وقت و حوصله میخواد
وای مامان سودا من خیلی وقت می زارم ولی هر چی می خوانم گیج تر می شم. از طریفی هم الان پول وکیلو نداریم. مثلا الان من ارشد دارم. ولی گواهی موقت هست. لیسانسمم تو لیست هست نمی دونم ترجمه گواهی موقت اعتباری داری یا نه؟؟؟ دانشنامه لیسانسو ترجمه کنم؟؟؟ بچه ها تو رو خدا اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه. مرسی
وای مامان سودا من خیلی وقت می زارم ولی هر چی می خوانم گیج تر می شم. از طریفی هم الان پول وکیلو نداریم. مثلا الان من ارشد دارم. ولی گواهی موقت هست. لیسانسمم تو لیست هست نمی دونم ترجمه گواهی موقت اعتباری داری یا نه؟؟؟ دانشنامه لیسانسو ترجمه کنم؟؟؟ بچه ها تو رو خدا اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه. مرسی