من یه سفر کوتاه با پسرها رفته بودم مونترال دیدار با دوستان رو تازه کنم و چند روزی هم به تورنتو سر زدم ک بار اولم بود. پارسال برای رفتن به نیاگارا فقط از تورنتو گذشته بودم
سلام به مامان سارا به به چه خوب سارا جان که اومدی پسرها گلت چطورن ؟چه خوب رفتی سفر تورنتو به نظرت چطور بود؟من خیلی دلم میخواه ترونتو رو ببینم تیفانی جون سلام چکار میکنی ساسکتون؟همه چیز خوبه؟ جا افتادی؟ سما جون کجایی؟بیا ازخودت خبر بده؟ راستی مامانایی که بچه هاشون مدرسه فرانسه میرن بیان منو راهنمایی کنند دخترم سال دیگه بزارم فرانسه یا انگلیسی؟
http://secure.iccrc-crcic.ca/search/en دوستان ما هم داریم با آقای توفیق قرارداد میبندیم برای کارآفرینی کبک..ایشون در سایت بالا که مربوط به مشاوران مهاجرت کانادا هستند رجیستر شدند..اتفاقا خودشون گفتند برای کبک رجیستر نشدند و از وکیل رجیستر شده معتبر کبک که اسم و کدشون هم بهمون میگن استفاده میکنند. من خودم شخصا جاهای مشهور مثل کنپارس زنگ زدم واقعا افتضاح بود..من حساب کردم نمره اسکیل ورکر رو نمیاوردیم اما کنپارس گفت میتونید..بعد که خودم گفتم امتیاز نمیاریم گفتند آره نمیارید..خلاصه گیج بودند.
صدگل جون مرسی از تو ما خوبیم تورنتو هم خوب هم بد اما من برای زندگی نپسندیدمش. شاید من تغییر کردم. اگر از تهران مستقیم میرفتم اونجا بی شک عاشقش میشدم اما الان این همه شلوغی و جمعیت و ادم رو نمیتونم تحمل کنم ولی خیلی خوب بود که خوراکی همه چی ارزززززون و فراوون اصلا غربت معنا نداشت اونقد که ایرانی و مغازه ایرانی بود
سلام به همه دوستا باران جون یه سوال داشتم ازت .. ما مدارکمون کامله و میخوایم برا فدرال اقدام کنیم . چجوری بدون وکیل انجام دادی کارهاتو و اینکه پول رو چجوری برای دولت فدرال فرستادی ؟ یکی از مهمترین مدارک رسید پرداخت پول به حساب دولت فدراله .. این رسید رو چطور تهیه کردی ؟
مامان سارا جون من خیلی فامیل دارم تو ترونتو ولی در حال حاضر تا 4-5 سال دیگه فکر نکنم که جابجا بشم فعلا ترجیح میدم همین وینی پگ بمونم حقیقش رو بگم اینجا رو دوست دارم و راضیم مامان آریو باید مانی اردر تهیه کنید اینجا رو ببین http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?7343-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-(%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84)-Money-Order-Bank-Draft-Credit-Card خانمهایی که خودشون میخواهن اقدام کنند بدون وکیل این سایت خیلی مفید هست http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?44-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
صدگل جون هرجا راضی هستی همونجا بهترین جا هست فامیل داشتن به نظرم برای اون اول خیلی مهمه هر چی زمان بگذره ادم خودش جا میفته و همه هم که خدا را شکر! این روزا گرفتارن و زمان برای با هم بودن ندارن
باران و صدگل عزیزم ممنون که وقت گذاشتین و جوابمو دادین همسرم پرستاره با ایلتس 7 منم ایلتس 5 دارم پارسال که پرستار نخواستن فدرال ما مجبور شدیم برای کبک اقدام کنیم البته با کنپارس ، چند روزیه فایل نامبرمون اومده اما برای کبک مصاحبه و نمره فرانسه ب2 که هنوز همسرم نگرفته نیاز داریم . از اون طرف فدرال امسال پرستار خواست و تصمیم گرفتیم برای فدرال اقدام کنیم که دیگه امتیازمون هم کامله نظرتون چیه ؟ کبک رو ادامه بدیم یا فدرال رو شروع کنیم ؟
گول ازدواج صوری برای کسب اقامت دائم کانادا آمریکا را نخورید! برای بسیاری از افراد راحت ترین و مطمئن ترین روش برای رسیدن به کشور آمال و آروزها ازدواج صوری ، ازدواج موقت ، پناهندگی با فرد مقیم کشورهایی مانند کانادا، آمریکا، آلمان ، سوئد ، استرالیا و مالزی است. ولی آیا ازدواج صوری برای کسب اقامت درست است! بارها خبر های مختلفی را در مورد برخورد نامناسب با پناهندگان در استرالیا شنیده ایم. در هر دو این موارد فرد متقاضی ازدواج صوری یا پناهندگی مالباخته اصلی و طبق قانون مجرم است . هرچند که در کانادا طبق قانون مهاجرت (ماده 12) یکی از روشهای اقامت پناهندگی Refugee و رسیدن خانواده ها به همدیگر (با اشاره مستقیم به همسر) است. ولی به دلیل تقلب های زیاد، آفیسر کانادایی سخترین بررسی را خواهد داشت. و تعیین واجد شرایط بودن شما برای موارد بالا فقط با نظر وکیل خواهد بود، زیرا پرونده بسیار حساس است. اما "ازدواج های وارداتی" و مصلحتی تبدیل به راه میان بری شده برای افرادی که........... کلیک کنید>>> http://www.ganjico.com/Details/283
مامی آریو اصلا لحظه ای درنگ و شک نکنید که فدرال بهتره و زمان کمتری هم می بره وبعد هر کجا خواستید میتوانید برید باران جان ما هم آدمهای مستقلی هستیم ولی شما برای جایی که نبودید نمیتوانید حتی70% برنامه ریزی کنید و فامیل هم همیشه هر چقدر گرفتار باشند باز به هم کمک میکنند
مرسی صد گل جون منم به همسری میگم دلش نمیاد از فایل نامبرش بگذره :)) جدیدا فدرال زمانش خیلی کوتاه تر شده انگار . از زمان ارسال مدارک برای بررسی تا ویزا به طور متوسط میدونی چند وقت طول میکشه ؟
مامی آریو یکسال ولی من میدونم کبک 3-4 سال طول میکشه ما سال 2011 اقدام کردیم 7 ماه بعد مدیکالمون اومد ولی من حامله بودم و نتوانستم آزمایشات پزشکی رو انجام بدم و کل پروسه ما 15 ماه شد