2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صدگل جان می شه شما بی زحمت به این سوالای من هم جواب بدی عزیزم: - از ایران می تونیم تو کلاسای فرانسه مونترال ثبت نام کنیم یا حتما باید کارت پی آر داشته باشیم؟ - به نظرت گرفتن سابقه کار وسابقه بیمه از محل کارمون توی ایران برای پیدا کردن کار تو اونجا مفید خواهد بود؟ - شرایط پذیرش تو دانشگاههای مونترالو می دونی عزیزم همسر من آیلتس 6 داره و معدل لیسانسش زیاد تعریفی نداره خودم هم که معدل لیسانس و فوقم نزدیک 17 است مدرک زبان ندارم به نظرت با این شرایط ما می تونیم ادامه تحصیل بدیم؟ باز هم مرسی.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
باران جان ممنونم منم اتفاقا این سایت اپلای ابرود را پیدا کردم و کلی هستن که خودشون اقدام کردنند و همه رو راهنمایی میکنند زیاد کار خاص و دشواری به نظر نمیرسه ما باید اول ایلتس بگیریم بعد اقدام کنین به امید خدا به نظر شما تا دو سه ماهه دیگه که ایلتس بگیریم پر نمیشه؟؟ وکیل 3500 میگیره که اصلا نمیارزه نزدیک 10 ملیون بدیم و کار خاصی هم که انجام نمیدن خودمون میتونیم انجام بدیم فا جان من سرچ کردم اقای توفیق جز وکلای رسمی امور مهاجرتی نیستن اصلا خودتون تو سایتشون هم نگاه کنید میبینید که نوشته لیسانس معدن فوق کامپیوتر دارن نمیدونم حالا شاید اون موقعی من زنگ زدم نتونسته بودم درست صحبت کنند
سلام به همگی مامان نفس ما از طریق فدرال امدیم و الان وینی پگ هستیم و خیلی در مورد منترال نمیدونم ولی یک چیزهایی کلی هست شما باید اینجا باشید و با کارت پی آر امتحان زبان میگیرن و با توجه به سطح زبانتون میتوانید برید کلاس زبان پس از ایران نمیشه برای کلاس زبان اقدام کرد 2)برای دانشگاه پروسه طولانی داره مثلا اول دانشگاه از شما آیلتس آکادمیک یا یک نمره خاصی از امتحان" کن تس" میخواهدکه با توجه به رشته ای که میخواهید ادامه بدید نمرهای که میخواهید فرق میکنه بعد که نمره زبان داشتید معدل دانشگاهتون رو میخوان که باید بالا 16 باشه اگر نبود حالا کارهای دیگه میشه کرد و.......
سما جون کجایی خانومی کامنتهات رو خوندم. میتونم بفهممتون. به نظرم یه ک استراحت به خودتون بدین و دوباره شروع کنین. شاید قسمت شما تو کشور دیگه ای باشه مثلا استرالیا...شایدم آمریکا.... نگران نباش زمان کمی بگذره اروم میشین و دوباره انرژی پیدا میکنین
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
ما هم وکلی نداشتیم و خودم همه کارها رو کردم اما مطمئنم که اقای توفیق وکیل هستن حالا شل یا سفت جواب دادنشون رو نمیدونم اما اطلاعاتشون خیلی خوبه. من خیلی ازشون راهنمایی گرفتم ولی الزاما همه ادمها نباید به دل همدیگه بشینن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!