2777
2789
سما جون من هم دوست ندارم کانادا حجاب داشته باشم ولی همیشه فکر می کنم اگه حجاب داشته باشم ظاهرم نشون می ده که یه سری اعتقادات دارم ولی اگه حجاب نداشته باشم ممکنه تو برقراری ارتباط با اونا دچار مشکل بشم به قول شما دست دادن خیلی مهم نیست ولی اگه خیلی بخوان بهم نزدیک بشن معذب می شم نمی دونم والا دم دمای رفتن کم فکر داریم این جور فکرا هم آدمو اذیت می کنه
ملیامیر جان شما الان کجایی ؟ بعضی از تاتپیکاتو دیدم فکر کردم ایرانی.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگار جون

لب دریا که کلی آدم لخت با بیکینی وجود داره یه دونه شون رو نمیتونی ببینی که نشسته باشه و به کسی حتتی نگاه کنه.
برعکس شرقی ها (ایرانی ها-پاکستانی ها و بعضی اقوام هند -مصری ها- سوری ها ) که خوب و حسابی و چندش آور نگاه میکنن.

این که واضحه.................ربطی به دیده بوسی نداره.دیده بوسی خیلی هم اکی هست و مثل نگاه کردن و اینا بد نیست.

کلا توی مهمونیهاشون توی مراسم رسمیشون ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

پس خدا رو شکر خیالمان را اسوده کردی

گفتم که کلا وسترن ها از هرگونه تماس بدنی اجتناب میکنن.

دوست دارم این قضیه رو.

سپیده هم می گفت تو مترو نمیان پیشت بشینن چقدر عالیییییی دقیقا عین ایران حالم بهم می خوره یعنی با وسیله عمومی برم بیرون.
سلام دوستان

اینجا خانمها و آقایون رو بوسی نمی‌کنن اما بغل کردن عادیه. من تو محیط کارم بارها پیش اومده برام اما بعضی‌ها هم که کمی‌ با اسلام آشنا باشن ازت می‌پرسن که می‌تونن بغلت کنن یا نه؟! دست دادن هم که عادیه اما هر روز که لازم نیست دست بدید فقط وقتی‌ کسی‌ رو تازه معرفی‌ می‌کنن ممکن نیاز بشه.

دوستان من بذارید بچه‌هاتون خودشون انتخاب کنن ، من با اینکه مذهبی‌ نیستم و بیشتر هم دلم می‌خواد بچم با اعتقادات من بزرگ شه اما می‌خوام خودش انتخاب کنه. تو مدارس حرفی‌ از مذهب نمی‌زنن و من هم به پسرم گفتم که هنوز زوده که بخوام در مورد این چیزا بهت توضیح بدم چون توی آشناهامون بچه‌ای بود که مرتب در مورد خدا به بچه من میگفت و من بهش فقط توضیح دادم که این بحث سختیه و وقتی‌ بزرگتر شدی میفهمی.

در مورد حجاب اینجا کسی‌ به کسی‌ کاری نداره و هر کسی‌ هر جور دلش بخواد زندگی‌ می‌کنه اما بعضی‌ چیزها اینجا زیر پوستیه . مثلا من در شرکت بزرگی‌ کار می‌کنم و همیشه برام سوال بود که چرا حتا یک خانم محجب هم اینجا نیست تا اینکه یکی‌ از مدیران بهم گفت که اینها ترجیحشون اینه که محجب استخدام نکنن که هیچ جا چنین چیزی نوشته نشده اما این کارو می‌کنن.

البته به تازگی یک خانم زیبای محجب رو استخدام کردن که برای همه ۱۰۰۰ تا علامت سؤال؟! احتمالا پارتیش خیلی‌ مهم بوده!!
سلام دوباره... مرسی از سحر و مالمیر و سمایی..
بچه ها راستش من با حجابم برای یه شرکت فشن دیزاینینگ پورتفولیو دادم خیلب کارمو پسندیدن ولی ازم خواستن که سریعا زبانمو تقویت کنم... منظور فرنچ.. توی کارای هنری و بی سر و صدا رفتارای نژاد پرستانه و حساسیت داشتن رو مذهب و دین و عقاید فکر نکنم باشه...
تو کاری که من هستم مشکلی ندارم... بقول سما تو ایران بیشتر دخالت میشه به عقاید و پوشش و طرز فکر آدما
سحر جوون و مالمیر جون من شماره مو واستون فرستادم اگه تو وایبر باشید اونجا باهاتون صحبت میکنم... مواردی که گفتین رو...
بعضی جاها با من دست دادن من دست دادم... خیلب اونجوری خفن نیستم... تو همین دو ماهی که بودم کم کم با 5 نفر دست دادم اونم خودشون دست دراز کردن...
با این مساعل مشکلی ندارم چون ادب حکم میکنه ... اینجوریا...
.
ولی شهرزاد جان اینجا هم پارتی داشتن خیلی مهمه من تو همین شرکتی که به همکاریم علاقه نشون دادن شاید علتش این بوده که استاد همسرم که یکی از پروفسور های سرشناس مکگیل هست سفارشم کرده بود.
شاید اگه ایشون منو سفارش نمیکردن اینجوری استقبال نمیکردن.
.
بچه ها این قضیه حجاب فکر منم مشغول کرده من عقیده ای به روسری و ... ندارم
حالا چشمم از شوهرم دور بوده با چندتا خانواده دوست شده که همشون به شدت معتقدن و یه تار موی زناشون بیرون نیست و فقط یکیشونه که یه روسری شل و ول سرش میکنه
من مشکلی با عقیده دیگران ندارم اما محل زندگیمون یه جاس و ممکنه دورهمی و اینا پیش بیاد من بینشون تابلو میشم
از طرفی زیاد حوصله مهمونی بازی با غریبه ها رو ندارم از طرفی معذب میشم بینشون واقعا گیر کردم دارم میرم کجا ...
تیفانی اونجوری نیست.

خواهر من حدود 5 . 6 سال سنگاپور زندگی کرد.

اونجا وقتی عکساشون رو میفرستاد برام خیلی جالب از محجبه با چادر (باور کنین با چادر) بود تا دکلته.

همه هم کنار هم خوش بودن مهمونی می گرفتن و خوشحال بودن.

ببین یه سری مواقع هست که اعتقادات دخیل می شه.مثلا یکی مهمونی می گیره و دوست داره توش مشروب سرو بشه

خوب مسلما اونی که چادریه (ذکر شده در بالا ) نمیره توی این مهمونی شرکت کنه.

اما راستش من نه با اوون چادریه می تونم خیلی راحت باشم نه با اوون دکلته اییی.

من متاسفانه یا خوشبختانه یه اخلاقای خاصی دارم که با هر قشری نمی تونم بسازم.خیلی سخت مثل خودم رو می بینم و می تونم ارتباط برقرار کنم. بیشتر هم همین اعتقادات درونی (حسی) برام مهمه و اخلاق و احترام به شخص مقابل با عقیدش.

مثلا دوستای خیلییییییییییی مذهبی هم دارم دوستای بی خیال همه چیز هم دارم . اما خوب چون اخلاقاشون رو دوست دارم باهاشون اکی هستم. به محض اینکه با اخلاقشون کنار نیام فوری کات می کنم تعارفم ندارم.

خودم اعتقادی به حجاب روسری ندارم.اما واقعا پوشش برام مهمه.

مثلا یه خانم چادر همسایه ی ماست اینقدر ماهه خدا میدونه . والا قبل از انقلاب اصلا این بحثا نبود هم چادری هم بی حجاب همه یکی بودن و با هم دوست بودن .الان اینجوری شده که پیش هم معذب میشن و نمی تونن خیلی با هم دوست بمونن.
ولی شهرزاد جون جالبه اینایی که دم از آزادی می زنن چرا؟

به قول شما نمی گن چرا ولی دلیش همین می تونه باشه.

یکی از دوستای ما آمریکاست می گفت میرفتم دنبال کار بهم کار نمیدادن اصلا هم نمی گفتن چرا و باز گو نمی کردن اما مشخص بود.

حالا خلاصه یه کاری پیدا کرد.

یه بار یه جایی به حجابش گیر داده بودن رفته به مسئولشون گفته و پدره یارو رو در اوردن.چون براشون خوب نیست تابلو بشه این قضیه.
شهرزاد جون به شدت موافق این هستم که باید بچه خودش راهش رو انتخاب کنه.

اما اینک تا زمانی که عقلش برسه به بیراهه نره خیلی مسئولیت سنگینی رو دوش پدر و مادر هست.اصلا منظورم بحث دینی

اینا فقط نیست.کلا جهانبینی.

من خیلی نگران تربیت بچه هستم.همین که یه سوال می کنه چه جوری باید بهش جواب داد.
شهرزاد جون منم با شما موافقم و اصلا قصد اموزش دینی به بچه ها رو ندارم چون خودم هم این یه دره دین و ایمون رو به ارث بردم و اکتسابی نبوده . و قصدم اینه که واقعا بچه ها اگر قراره مذهبی داشته باشن بهتره خودشون شناخت پیدا کنن نه اینکه ما بهشون بیاموزیم . که خوشبختانه کانادا ادعا داره که لاییک هست البته من بعید میدونم که تمایلات مذهبی نداشته باشن و حتما در پشت پرده اموزه های مذهبی خاص خودشون رو دارن !!!
مثلا یه موردی که من تو المان میبینم و اصلا نمیپسندم اینه که چیزی که ما به اسم حیا ازش نام میبریم اینها براشون مفهومی نداره . من تو استخر میبنم که خیلی راحت جلوی همدیگه کاملا لخت هستن درحالی که ما تو ایران برامون عجیبه !! من دلم میخواد بچه هام همین حیا ایرانی توشون تقویت بشه اینها به نظرم بد نیست . درسته که خیلی ها نظرشون اینه که عادی میشه ولی به نظر من نباید عادی بشه . باید حریم و حیا وجود داشته باشه چه برا دختر و چه برای پسر
موافقم ملامیر جان.

البته بگما از ایران دور بودی دوستم اینجا هم همچین حیایی نمونده.

منم دوست ندارم یه سری قوانینی که برای خودم خودم گذاشتم بشکنه. یه سری چیزا به نظرم اصلا ربطی به دین و مذهب نداره بیشتر بر می گرده به شخصیت ذاتیه ادم ها.نمی گم کسی که مثل من فکر نمی کنه بی شخصیته نه اما من اوون شخصیت رو نمی پسندم.

در کل اروپایی ها راحت ترن تا کشورای امریکایی.
سحر جون من شمار هشما رو نگرفتم. لی لی جان ممنون از اینکه شماره دادی تو وایبر برات پیغام گذاشتم
راستی دوستان ساکن کانادا یه سوال
من شاید برنامه ام جوری بشه که ویزام رو عقب بندازم و زمستون بیام به این خاطر امروز رفتم تا اگر اینجا لباس گرم تو حراج میبینم بخرم که با صحنه وحشتناکی روبرو شدم و تصمیم گرفتم فعلا بی خیال بشم.
مارک ماموت که سویسی بود یه کاپشنش میشد 400 یورو و مارک jack volfskin هم بود که میشد500 یورو
و تا -30 یا 40 هم ساپورت میکرد. میخواستم بدونم شما ها هم اینقدر هزینه کردین برای لباس گرم یانه و اینکه واقعا نیازه این لباس ها و اصلا واقعیت داره که میتونه تا این دما محافظت بکنه . والله به خدا مردیم از بس هزینه کردیم در راه مهاجرت