2777
2789
مالمیر عزیز
در مورد اینکه نوشتی برای پسرم خوب بود هم موافقم هم مخالف. موافقم برای اینکه درست میگی و این کاملا دوزبانه یا سه زبانه به نوعی است
اما اونم خیلی سختی کشید. فک کن بچه یه بار 5 سالگی طعم جدایی از عزیزانش را کشیده و اومده کشور غریب
دوباره 7سالگی با همه اونچه خو گرفته حداش کردیم و اوردیم جای دیگه
آرش خیلی سختی کشید در این راه

یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
بله کالج گزینه خوبیه و حمایتهای دولت برای کسانی که درس میخونن در کبک عالیه
و در استانهای دیگه اصلا از این خبرا نیست (در مقایسه)

نوشتی با هم اقدام کردیم واقعا کارای اداره مهاجرت مسخره اس. اما من الان آرزو میکنم کاش اونقد سریع و بی اطلاعات نیومده بودیم کانادا
اون وقتا نه این اندازه وبلاگ بود نه این همه ادم مهاجر
همه حرف ها بر اساس حدس و گمان بود
شاید من اگر اطلاعات الان را داشتم میتونستم خیلی موفق تر باشم

امیدوارم همه چی براتون خوب پیش بره

نگران دوقلوها هم نباش
دوست من دوقلو داشت تو کلاس وادارشون میکنن به حرف زدن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامان سارا عزیز مرسی از جوابت
سحر جون منم منتظر ویزام و میام مونترال مدرک زبانم ندارم کالج هم میخوام برم البته انگلیسی زبان. چقدر خوبه اینجا دوسنای مونترالی پیدا کنیم من ادم اجتماعی هستم و خیلی اهل رفت و امد دوست دارم تو یه کشور دیگه بچه ام خونه نشین نباشه به این خاطر دنبال دوست میگردم اگر دوست دارین شماره اتون رو بدین تا بیسنر در ارتباط باشیم و بتونیم به هم کمک کنیم.لی لی جون خوشحالم که رفتی و راضی هستی امیدوارم منم بعد از دو ماه همین حس رو داسته باشم. یه کم در مورد مهد بیشتر برامون بنویس من مطمعن باشم هر موقع یال بیام بچه هام میرن مهد یا مدرسه. ( اخه نمیدونید چه ولوله هایی هستند;-) )
راستی لی لی جون خیلی خوشحالم که می گی مذهبی هستی و تا به حال احساس سختی نکردی من و شوهرم هم خرد ادم های معتقدی هستیم البته حجاب ندارم ولی اهل نماز و روزه و... هستیم و همش نگرانم که تو اون جامعه که دائما تبلیغ بی دینی هست من چطوری میتونم بچه بزرگ کنم بیشتر هم نگران اونها هستم که مثلا تو مهد گوشت خوک نخورن و یا ( امیدوارم نخندین) همین اب نداشتن تو توالتهاشون و.. رو باید چی کار کنم. البته الان المان هستم و تا حدودی عاثی میشه ولی برا بچه دیگه اون سیستم نهادینه میشه پ اموزش سخته. تورو خدا نخندینها میدونم الان میگین مهاجرت هزار تا بدبختی داره تو به چی فکر میکنی ولی خوب فعلا اون بدبختی ها رو ندیدیم که
سحر جون چقدر خوب منم خیلی خوشحال میشم فقط نتونستم اینجا درخواست دوستی بدم اگر دوست داشتین یه موبایل برام ایمیل کن تو وایبرم اضافه ات کنم من 20 روز دیگه میام ایران شماره موبایل تهرانم رو بهت میدم و با هم در تماس باشیم شما کی مدیکال انجام دادی یه موقع دیدی کلا با هم بلیط خریدیم رفتیم مونترال من فکر کنم برای سپتامبر یا اواخر اگوست بلیط بگیرم
ملیامیرجان شمارمو برات می فرستم عزیزم ما 15 دی (اوایل پانویه) مدیکالامونو فرستادیم امیدواریم تا خرداد یا تیر راهی بشیم خوشحال می شم عزیزم منتظر تماست هستم
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
سحر جون خیلی با هم تفاوت نداریم منم 19 فوریه مدیکال فرستادم ولی چون شوهر م المان داره درس میخونه باید ترمش تموم بشه و زودتر از سپتامبر نمیتونم بیام . خییل خوبه . راستی شما تو کبک فرندرز تو فیس بوک نیستی من اونجا خیلی فعالم و هر دقیقه بهش سر میزنم خیلی جمع خوبیه بچه ها بهم خیلی کمک میکنن مشخصاتم رو برات میفرستم اگر عضو بودی دوست داشتی ادم کن
سلام به همگییی خوبین؟

لی لی عشقم خیلی خوشحال شدم که خوشحالی و راضی امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشید.

چقدر عالی که اونجا احترام میذارن.واقعا خنده داره اینجا اونقدری که یه خانم محجبه توی کانادا احترام میذارن ایران نمیذارن.

من هم مثل meliamir ادم معتقدی هستم برای نماز و روزه و حلال و حرام بودن و اینا و همیشه فکر می کنم مشکلی پیش نیاد.

یا مثلا یه نکته خیلی جالب اینه که من گاهی فکر می کنم اونا چون براشون عادی بغل و بوس کردن خانم ها.در مورد محجبه

ها تا حدودی می دونن من همیشه به شوهرم می گم مثلا وقتی حجاب نداریم باید چه جوری به به اونا فهموند که مثلا ....

نمیدونم والا به قول meliamir شاید خنده دار باشه اولش اما در کل مهمه

لی لی جونی هر وقت خواستی بهم تو وایبر بزن.
زیاد نگران نباشید.
اصن وسترن ها از تماس بدنی خوششون نمیاد.
ته تهش دست دادن ه که اونهم اگر آداب معاشرت رو بدونید میدونید که "اول خانم در صورت تمایل دستش رو دراز میکنه" خب وقتی کسی دست دراز نکنه کسی هم باهاش دست نخواهد داد.
بوس و موس هم اصن ندارن.اینکه مثلا فک کنی میری سرکار باید با همکار ماچ و روبوسی کنی اصن اینجوری نیست
:))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))
یعنی مرد ها زن ها رو.........................

مثلا تو ایران مردا هم با هم دیده بوسی دارن در حالی که بعضی جاها بد می دونن.اما با خانم ها دیده بوسی می کنن خیلی جاها توی اداب و معاشرتشونه.
اشتباه شنیدی عزیز جان.

حتی در دوستانه ترین حالت ممکنه اینکار رو نمیکنن.

گفتم که کلا وسترن ها از هرگونه تماس بدنی اجتناب میکنن.

لب دریا که کلی آدم لخت با بیکینی وجود داره یه دونه شون رو نمیتونی ببینی که نشسته باشه و به کسی حتتی نگاه کنه.
برعکس شرقی ها (ایرانی ها-پاکستانی ها و بعضی اقوام هند -مصری ها- سوری ها ) که خوب و حسابی و چندش آور نگاه میکنن.