2777
2789
البته یه مطلب دیگه هست...اون هم اینه که فکر نکنیم لزوما مدارس اینچنینی بچه هاشون از نظر فرهنگی هم بالا هستن!!

اون مطلبی که پلنگ صورتی و صدگل و...میگن بیشتر به جو فرهنگی مدارس برمیگرده نه به جو علمی !!!

تازه مساله ای که هست اینه که مثلا تو کلگری فقط یه نمونه از اون مدارس هست. خب معلومه که از کل شهر با هر نوع فرهنگ و بک گراندی بچه ها میان اونجا....خب مسلما اون مدرسه به اندازه مدرسه محلی خودمون یه دست نیست.

البته خب بهتره که آدم تو محله ای دنبال خونه باشه که به نسبت از نظر فرهنگی سطحشون بالاست.
پلنگ جون یه چیزی یادم افتاد راستی....

تو کلگری مدارس TLC که احتمالا همون کوگیتو شما هست بیشتر مورد پسند هندیها و ایرانیها و پاکستانیها و چینی هاست.

یعنی درصد کمتری بچه های اینوری هستن .

یکی از دوستان ما که پسرش دبیرستانیه و تو اون مدرسه الان ناراضیه چون میگه پسر من همه دوستاش از این کشورها هستن در نتیجه با بچه های کانادایی کمتر ارتباط داره و این براش تو قضیه networking و ...مشکل ساز شده.

یه نگاهی بنداز ببین تو ادمونتون چه طوریاست!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان مرسی از راهنماییهاتون.

تی تی جان راستش دخترم نخبه که نیست یعنی مثل پسر دوستتون نیست و ارتباط اجتماعی خیلی خوبی داره. زود با بچه ها قاطی میشه و انقدر که خودش وروجک و شیطونه خیلی دوست داره با بچه ها زود ارتباط برقرار کنه.

خصوصیاتی که خودم ازش میدونم : پر تحرک، آتیش پاره، هوش و حواسش خیلی بیشتر از سنش به محیط اطرافش هست که البته یه جاهای از این بابت اذیت میشه (این موضوع رو از 2 سالگی توش دیدم)، گیراییش بالاست ولی تمرکزش تو انجام کارها پایینه و بی دقته و خیلی هم عجوله برای انجام کارا (یه نمونش اینه که مثلا تو کارای ورزشی یا موسیقی جز اولین نفراست که یه حرکت رو یاد میگیره ولی یا بر اثر بیدقتی و یا عجله خیلی وقتا به نحو احسن انجام نمیده) ، اهل رقابته، ریاضیش خیلی عالیه، و یه خصوصیتی که من از 3 سالگی توش کشف کردم و بارها و بارها ازش دیدم creativity خیلی بالایی داره.

حالا با این اوصاف انتظار اینکه چه و چه بشه ندارم خیلی بیشتر دوست دارم که کمکش کنم بتونه همه ویژگیهاش رو در جهت موفقیتش تو هر زمینه ای که خودش علاقمند باشه بکار بگیره. نمیخوام که تمرکز پایینش و یا بیدقتیش در نهایت غلبه کنه به ویژگیهای خوبش و مشکلاتی براش پیش بیاره. واسه همین میگم شاید تو محیطی باشه که یه کم رقابتی باشه براش بهتر باشه.

حالا اگه دوستان کامنتی و توصیه دارن خیلی خوشحال میشم بشنوم.
صد گل جون آره ما هنوز آمریکا هستیم. همسرم قبل از رفتنمون به ایران 2 تا مصاحبه برای هیات علمی دانشگاه داشت: یکیش تو آمریکا که امروز معلوم شد که به یه نفر دیگه آفر دادند. یکیش هم تو کانادا که همچنان دارن با کاندیداهای دیگه مصاحبه میکنند. ظاهرا 6 نفر رو قراره مصاحبه کنند و تا حالا 4 نفر مصاحبه شدند. رقابت سختیه و چشممون آب نمیخوره درست شه :( تا ببینیم قسمت چی میشه و بالاخره ما کجا موندگار میشیم
صدف خانم جون ، مرحومه ساناز
خودش بنده ی خدا ویزای آمریکا داشت و اصلا هیچ نیازی به ازدواج با اون آدم ناجور و وحشتناک نداشت. به عقیده ی من این حرف که میگن برای اقامت آمریکا ازدواج کرده بسیار حرف دردناکی هستش .
منتهی عرض من چیز دیگه ای هست.نمیدونم شما عکس های این زوج رو دیدید یا خیر.

نمیدونم چرا همه اش احساس میکنم که اون آقای "نیما نصیری" با اون شکل و شمایل و خلق و خوی وحشیانه در کودکی خودش قربانی تجاوز بوده.
چیزی که پزشکی قانونی از پیکر متوفی دریافته این بوده که این خانم به مدت طولانی شکنجه شده بوده و تموم بدنش پر از جای زخم و سوختگی بوده!
مصی عزیز سالها پیش من در سمیناری شرکت کردم به نام کودک اندیشمند که یکی از بحث های مطرح شده همین کودکانی بودن با انرژی زیاد و فراگیری بالا که خب خلاصه کلام این بودکه باید بصورت عرضی مهارتهای بچه ها رو بالا برد و حتما هم باید یه فعالیت ورزشی در بین اونها باشه و خب استمرار هم جزء لاینفک اون هست .
و گفتین که دخترتون به ریاضی علاقه مند هست یه سری کلاسها هست به نام ucmas mental arithmetic که می دونم در کانادا هم شعبه داره. دختر من حدود یک سالی هست در ایران میره و روی تمرکزش تاثیر بسیار خوبی داشته.
راستی اگه دوستان تونستن اطلاعاتی در مورد هزینه این کلاس در تورنتو بگیرن لطف کنن به من هم بگن .
چه جالب مصی جون منم تقریبا بعد از 17ماه دارم میرم و همین حالا که با مامانم اینا صحبت میکنم و میگن فلان چیزو مثلا اینقدر خریدیم باورم نمیشه تو فقط 17ماه اینهمه تفاوت قیمت.در مورد دخترتون هم امیدوارم خودتون به بهترین نتیجه برسید ما هم الان همسرم میگه فرنچ رو بیخیال بشیم چون اصلا در جریان درسی دخترمون قرار نمیگیریم چون حتی یک حرف فرانسه بلد نیستیم و خوب این خیلی بده.کوگیتو هم حالا که تیتی اینجور گفت میبینم راست میگه اکثرا مهاجرهای این مدلی شاید بچه هاشونو بذارن و یکم به فکر فرو رفتم. میمونه پابلیک با رنکینگ بالا و یا کاتولیگ؟؟؟؟؟؟
شهرزاد جون شما پابلیک گذاشتید بردیا رو؟راضی هستید؟
سلام دوستای گلم خوشحالم از اشناییتون ما خیلی دوست داریم مهاجرت کنیم به کانادا من الان باردار هم هستم و شنیدم اگه نوزاد رو خارج کشور به دنیا بیاری خیلی امکانات فراهم میکنن

من همسرم داره واسه فوق لیسانس میخونه لیسانش ریاضی محظ بوده و ریاضی تدریس میکرد الان فوقش رو میخواد روانشناسی بخونه که استاد دانشگاه شه زبان هردو مون هم بد نیس خوبه الان میخواستم بدونم دیگه چه شرایطی لازمه که مارو قبول کنن ممنون اگه چواب بدین