2777
2789
عسل هانی جون میدونم که معماری محدود به دیزاین خونه و ساختمون مسکونی نمیشه اینو جهت مثال گفتم مثلا حتی تو کاری که ما میکنیم هم بخش معماری تو شرکت وجود داره اما اینقدر معماریش محقره که اصلا بخش نیست مثلا کلا دو یا سه نفر دارن تو اون قسمت کار میکنند که معماری ساختمونهای کمپینگ سایت رو انجام بدن.
اتفاقا خواهر همسر من شهرسازی خونده و همسرش معماری اما هرچه پرس و جو میکنیم میگن شهرسازی هم مثل معماری کار براش خیلی کمه. خلاصه که لااقل در مورد تورنتو که خیلی سخته اما به هر حال هیچ چیزی غیرممکن نیست و بالاخره تو اطرافیان ما من میشناسم کسی رو که کار معماری هم میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل جون یکی از دوستامون خانومش دندونپزشک بود زود وارد بازار کار شد خرجشونو درمیاوردن و شوهره هم که 6-7 سال فقط درس میخوند و از ایران هم پول براشون میفرستادن!!!!!!!یکی دیگشون هم به عنوان مراقب بیمار توی خانه سالمندان کار میکرد و خانمش هم توی یه فروشگاه کار میکر تا 10 سال همینطور بالاخره قبول شد .................کلا سیاستشون اینه که خیلی نمیخوان پزشکهای خارجی رو تو خودشون راه بدن چون گفتم مافیای خیلی قوی قشر پزشکها هست و تو سیاستهای کانادا نقش مهمی دارن البته این اطلاعات من در مورد مونترال-ونکوور- تورونتو هست در مورد ساسکاتون هیچ اطلاعی ندارم حتما همینطوره که صد گل جون میگن
من در مورد yukanکه یه اپرچونیتی گذاشته بود تحقیق کردم که دیدم ما با بچه کوچیک بریم اونجا احتمالا زنده نمونیم تابستون و زمستونش زیره صفره صد گل جون اون چیزی که شما در مورد ساسکاتون میگن بهشته در مقابل yukanحالا نمیدونم اسمشو درست مینویسم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟/
عسل جون همسر من هم احتملا یکی از رشتههای پیراپزشکی رو میخواد توی کالج شروع کنه به خوندن بعضی هاشون برا پزشکها ی خارجی سهمیه دارن باید هر دانشگاهی رو میخواین برین از دانشگاه حضوری سئوال کنین چون توی سایتاشونم نمینویسن حالا ما هم هر وقت رفتیم باید حضوری در مورد همشون همسرم بره تحقیق کنه
همه ی پستا رو نخوندم.............

عسل جون راستش من چند نفر رو میشناسم که کارای سازه ای انجام میدن کلگری هستن.

شهرزاد درست می گه تورنتو اصلا بازار کار خوبی برای معمارا نداره...............من دقیق نمی دونم اما برای تدریس فکر می کنم

وضع خیلی فرق کنه.البته در این مورد می تونم از خواهرم سوال کنم و میام بهت می گم گلی.
سلام
آخی سارا جون من از دنیا بی خبرم ، تازه فهمیدم شما بیزینس خودتو راه انداختی
واقعا تبریک میگم خانمی ، از دختر زرنگ و هنرمندی مثل تو غیر از این هم نباید انتظار داشت . خداییش دمت گرم
برات دعا میکنم اونقدر کسب و کارت بگیره که تو هر شهر یه شعبه بزنی :)
وای نمیدونی با دیدن عکس غذاهات آب دهنم راه افتاد
سارینا جون من خیلی دوست تو ساسکتون داشتم که پزشک- دندان پزشک ودارو سازو... بودند ولی از شرایط بقیه استانها وامتحانهاشون خبر ندارم فقط یکی ازهمین دوستامون که ساسکتون بود خواهرش هم اومده بود رفته بود ترونتو(شوهر خواهرش دارو ساز بود) خیلی مینالید میگفت همه داروخانه ها تروتنو را داروسارها بصورت کار ولینتری پر کردند و حتی کار ولینتری هم پیدا نمیکنه بعد 8 ماه اومدن ساسکتون
manojigil جان
من که سابقه زایمان در تورنتو ندارم اما روالش خیلی مشخصه میری پیش دکتر فامیلی و در نهایت اون معرفیت میکنه به دکتری که باید پیشش زایمان کنی و بقیه ماجرا... من نمیدونم چه جزئیاتی رو میخوای بدونی اما من تجربه شخصی ندارم در این مورد و فقط دور و بریهام رو دیدم.
سلام بچه ها خوبید؟
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید؟
بچه ها شما از چه طریقی وارد کانادا شدین؟ وکیلتون کی بوده ؟ آیا راضی هستید از مهاجرت؟ و چقدر هزینتون شده؟
ببخشید خیلی سؤال پرسیدم ولی خب چاره ای ندارم. لطفا به من پاسخ بدین.
صمیمانه از محبت شما دوستان ممنونم.
شهرزاد عزیز

راستش من برای 4 ماه تورنتو بودم و بدلیل دیر اومدن کارت سلامتم نتونستم دکتر انتخاب کنم و از طرفی از آشناها هم که سوال می کردم اکثر دکترهای خوب بیمار جدید نمی گرفتن.
و اما حالا که باردارم بسیار نگرانم که پزشک خوب پیدا کنم و خب با توجه به اینکه هم باید به دنبال خونه باشیم و انتخاب محل زندگی دوست داشتم یه کمی از نگرانی هام کم بشن.
ممنونم از لطفت
سلام بچه ها خوبید؟
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید؟
بچه ها شما از چه طریقی وارد کانادا شدین؟ وکیلتون کی بوده ؟ آیا راضی هستید از مهاجرت؟ و چقدر هزینتون شده؟
ببخشید خیلی سؤال پرسیدم ولی خب چاره ای ندارم. لطفا به من پاسخ بدین.
صمیمانه از محبت شما دوستان ممنونم.
بچه ها لطفا منو ببینید