2777
2789
مرسی مصی جون، یه سوال دیگه داشتم توصیه نامه رو حتما باید از استادای دانشگاهی که مدرکمون مال اونجاست بگیریم مثلا من که لیسانسم آماره می تونم از هر استاد آماری که آشنام باشه توصیه نامه بگیرم آخه من 10 سال پیش از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شدم توی تهران خیلی از استادای آمارو می شناسم می تونم از اونا توصیه نامه بگیرم یا باید برم سراغ استادای خودم؟ ببخشید که اینقدر اذیتت می کنم عزیزم
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بر دوستای شکموی خودم صدگل جان من با ایرکانادا و ترکیش میرم.ایندفعه چون با دخملی هستم و همسری نیستند با ما. از طریق ترکیه یکراست میرم ولایت دیگه تهران نمیرم ;) منکه هنوز نتونستم صندلی رزرو کنم هنوز باز نشده از
cheeapoair گرفتم بلیط.
شیوا جان خوب کاری میکنه تا میتونی به تعداد هنرهات اونجا اضافه کن که به دردت خواهد خورد.
منم با شهرزاد جان در زمینه نظام مهندسی و این حرفها موافقم چون اینجا هم همینطوره.
سما جان تبریک.خوشحالم که رو دور افتادی و دستی به تغییر زندگی دادی و روال عادی زندگی رو داری خوب طی میکنی.
راستی من پاسپورتم وقتی میخوام برگردم کانادا اون 6ماه اعتباری که باید داشته باشه رو نداره یعنی الان یا وقتی تو ایرانم باید تمدیدش کنم.شما تا حالا واسه تمدید پاسپورت به واشنگتن مدارکتون رو فرستادین.چقدر طول کشید؟میترسم بفرستم دیر به دستم برسه.تازه باید اصل پاسپورت و شناسنامه رو بفرستم.اگر هم بذارم تو ایران بخوام اینکار رو کنم میترسم کاغذبازی داشته باشه و به یه چیزی گیر بدن کارم نشه یا طول بکشه.بنظرتون چیکار کنم؟کسی تجربه ی مشابهی داشته ایا؟
سحر جان معمولا هر دانشگاه و گاها دانشکده ای فرم توصیه نامه مخصوص داره که باید پرینت کنید و بدید به یه استادی فرم رو پر کنه و باید تو پاکت بزاره و مهر و موم شده به دانشگاه با مدارکتون ارسال کنید. البته بهتره جتما تو این زمینه سایت دانشگاهها رو چک کنید و اطلاعات دقیقی بگیرید. حالا اگه یه استاد دانشگاهی در تهران بخواد براتون این کار رو بکنه بهتره چیزایی که مینویسه یا اطلاعاتی که از خودش میده مرتبط با دانشگاه شما و سال تحصیلیتون باشه. مثلا یکی از استادای من تو یه قسمت فرم نوشته که این فرد دانشجوی من بوده برای فلان درس از این تاریخ تا فلان تاریخ و دانشجوی فعالی بوده و ..... و نمره اش هم تو اون درس شده ....
پلنگ صورتی جان ما قبل از اومدن پاسپورتامون و فرستادیم واشنگتن و تعویض کردیم. فکر کنم یه چیزی بین 4-5 هفته طول کشید.
اگه ایران یه ماه و نیم تا 2 ماه میمونی به نظرم بزار اونجا عوض کن. اگه کمتر میمونی این ریسک و نکن.
اگه هزینش برات مهمه بگم که اونجا انجام بدی خیلی گرون تر براتون در میاد نسبت به ایران.
مرسی مصی جان از جواب زودهنگامت :) خوب این فرمها که میگی همسری پر کنه که واسه تائید رسمیش باید دوباره بفرستیم واشنگتن نه؟؟؟و این فرمها از کجا بگیرم؟هزینش مگر چقدره اینجا ؟من ایران تقریبا 50روزی میمونم
برید تو سایت دفتر حفظ منافع ایران در واشنگتن میتونید فرمش رو پرینت کنید. فکر کنم فرم و پر کنه و بعدش امضا کنه کافی باشه ولی مطمئن نیستم. بد نیست تماس بگیرید و تلفنی ازشون بپرسید.

هزینش فکر کنم 140-150 دلار واسه هر پاسپورت باشه + 30-40 دلار هم باید بزارید واسه پستش + عکس

ما دو نفری به چزء عکسامون 410 دلار فکر کنم شد. اطلاعات مربوط به هزینه و اینا هم دقیق تو سایتشون نوشتند.
اینم وب سایتشون:

http://www.daftar.org/far/default.asp