2777
2789
شیوا جان ممنون، شما چطورید؟

من مهندس نیستم ولی با حرفهای شهرزاد جون کاملا موافقم، مخصوصا اینکه بهتره از تجربیات کسانی استفاده بشه که این مسیر رو رفته و دور و برش هم افراد زیادی رو دیده.

در مورد سن هم همونطور که صدگل جون گفتند خیلی مثل ایران نیست که یه فرد 40 ساله با 10-15 سال سابقه هم از دید خودش و هم از دید سیستم کاری تقریبا آخر راه باشه.
شهرزاد جون و صدگل جان لطفا شما هم به سوال من جواب بدید شما اگه جای من بودید فرانسه رو ادامه می دادید یا انگلیسی می خوندید نگید دوتاشو چون عملا نمی شه من کارمندم بچه کوچیک هم دارم. خواهش می کنم دوست جونا کمکم کنید ما مدارک مدیکالمونو فرستادیم وقت زیادی نداریم
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخر جون من تا 6 ماه قبل مونترال بودم دو سال اونجا زندگی کردم
اگر بتونین کار پیدا کنین (بازار برای کامپیوتر خیلی خوب بود وقتی ما بودیم) که خیلی خوبه چون هم شهر ارزونیه هم کمک هزینه بچه بیشتره و هم شهر بسیار شاد و خوبیه
اگر کار نباشه تلف کردنه عمره!

شهرزاد جون با حرفاتون موافقم با این توضیح که در کبک یه مقدار عضو نظام مهندسی شدن سخت تره چون در بدو شروع کار شما باید امتحان زبان فرانسه را در 4 اسکیل پاس کنین و نکره لازم را بیارین و بعد تو پروسه قرار بگیرین!
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مرسی مامان سارا جون که جواب دادی می شه بپرسم کمک هزینه بچه توی مونترال چقده؟ و اینکه اونجا برای کار پیدا کردن فقط فرانسه به درد می خوره یا اگه انگلیسیت خوب باشه و فرانسه رو هم در سطح مبتدی بلد باشی می تونی کار پیدا کنی
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
شهرزاد جون من هم با بخش زیادی از حرف های شما موافقم و این حرف هایی هم که زدم فقط شنیده نبوده چون بسیاری از دوستانم با شرایط یکسان و شبیه ما در این 2 سال گذشته وارد بازار کار کانادا شدن . عزیزم همینطوری که مامان سارا گفتند شرایط در کبک فرق میکنه . شما اول باید مدارکت ارزیابی بشه اونم توسط سازمان نظام مهندسی و بعد عضویت و گذ روندن دوره ها مثلا ممکنه یه واحد درسی رو تو ایران پاس نکرده باشی و اون واحد برای اونها مهم باشی باید اون رو بگدرونی و بعد امتحان بدی و تازه بشی سینیور و زبان فرانسه هم که جداست . شما بدون داشتن این مجوز تقریبا هیچ جایی نمیتونی کار کنی یعنی تو آگهی های استخدام برای مهندسین هم نوشته عضویت در نظام اجباری است .و این عضویت و گرفتن عنوانهم به درد هیچ ایالت دیگه ای نمیخوره !!! ولی در کلگری میتونی بدون این عضویت بری و وارد بازار کار بشی . من حتی یادمه یکی از دوستانم با گرفتن یه معرفی نامه از دانشگاهش در ایران تونست مجوز کار در کلگری ر وبگیره و آزمون و دوره ای رو نگدروند.
یه نکته دیگه هم که وجود داره اینه که در تورنتو به خاطر شلوغی و حجم زیاد مهاجر شما از کمک های دولت برای مهد کودک و یا رفتن به کلاس زبان تمیتونی استفاده کنی(دائما باید منتظر بشی تا جا خالی بشه )در حالی که در بقیه استانها این کمک ها بیشتر در دسترس هست . شهرزاد جون این حرفی که من میزنم مربوط به پارسال میشه شاید شما سالهای قبل تر رفتین کانادا و این مشکلات در تورنتو نبوده
سحر جان ببخشید من تازه پستت رو دیدم.

ببین اینکه هم تو آمار و هم تو اقتصاد تخصص داری خیلی عالیه، چون خیلی از کارهای اقتصادی به دانش بالایی از آمار نیاز داره و اینکه تو رزومه ات ببینند یه مقطع تحصیلیت آمار بوده خیلی کمک کننده است. من خودم لیسانس و فوق لیسانس اقتصاد دارم و سابقه کارم در واقع اقتصاد سلامت هست. البته الان آمریکا زندگی میکنم و چون تا 3 ماه پیش ویزای کار نداشتم و هنوز شهر محل زندگیمون دائمی نشده خیلی جدی دنبال کار نگشتم.
من الان ایرانم اگه دوست داشتی با این شماره باهام تماس بگیر و هر سوالی داشتی تا جاییکه بدونم راهنمایی میکنم.
09108534958
دوستانی که تورنتو هستند بازار کار گلخونه چطوره؟ تو درستانتون اونجا کسی دنبالش بوده؟ من همش به کار فکر میکنم..نگرانم..میدونم از جیب خوردن چه حسی داره..تو 3سالی که مالزی بودیم درک کردم...تازه کرایه خونه های تورنتو که هیجی..ماهی باید 1500 دلار لااقل در نظر بگیری برا خانواده3نفره..کلی هم که اولش خرج داره ادم. و ازون جایی که من که سابقه کاری ندارم.فقز میخوام قبل اومدن دوره چندتا نرم افزار رشتمو بریم. و همینطور کامپیوتر تا با فوقی که دارم بشه کاری کرد...راستی کسی اینجا بیوتکنولوژی داره؟؟ اونجا اصلا بازار کار داره؟

یه سوال دیگه کسی از دوستان بوده اونجا بعد فوق یا دکترا خوندم تو خود دانشگاه بمونه و کار کنه؟ مثلا پستداکت باشه برا پروژه ها پول بگیره؟؟ یا تدریس کنه؟؟؟

همسرم عمران.سازه خونده .فوق داره...زبانشم عالیه..بالای 7 ایلس داره والانم داره زبان تدریس میکنه. حتی برای هم کلاسیهای دوران فوقش تو مالزی کلاس رفع اشکال میذاشت تو رشتشون.خلاصه زبانش خیلی خوبه. ولی به سرمایه گذاری فکر میکنه..به نظر شما با این شزایط اگه بخواد بره سر کار چقدر طول میکشه؟بهتر نیست اولش دنبال کار بگرده؟
سحر جان آره سطح نمرات تاثیر داره. ولی بسته به سیاست دانشگاه و دانشکده سختگیریهاشون فرق داره. بعضی دانشگاهها خیلی سخت کیر و از یه نمره ای پایین تر قبول نمیکنند ولی بعضی ها نه. مثلا اگه نمره زبان بالا باشه و معدل یه کم پایین باشه ممکنه پذیرش بدن. بعضی دانشگاهها هم اینکه از کدوم دانشگاه در ایران فارغ التحصیل شدی رو لحاظ میکنند. لیست و رنک دانشگاهها رو دارن. یه وقتی هم ممکنه معدل پایین باشه ولی پذیرش شرطی بدن مثلا بگن 1 ترم بخون و معدلت رو ببینیم. بعضی ها هم ممکنه پذیرش بدن ولی فاند دانشجویی ندن یا کمتر بدن.

نمره زبان بالا و گرفتن توصیه نامه های خیلی خوب و یا مثلا داشتن مقاله علمی میتونه پایین بودن معدل رو خنثی کنه
سلام جیگرا

خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشاالله..........................................................

همگی خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم دوباره عکاسی کودک رو راه انداختم سرم گرمه یه دانشگاهکی هم دوباره داریم میریم تا ببینیم چی میشه.توکل بر خدا.

همگی شاد و پیروز و سلامت باشید در پناه حق.
مرسی شهرزاد جون خوبم
به شدت خودمو مشغول کردم
کلاس زبان و دوره آرایش و پیرایش و بچه داری و ....
خلاصه مشغوووووول
مصی جون ایران خوش بگذره دوستم
سما جون آتلیه ات مبارک ، حالا کدوم سمت هستی عزیزم؟