2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سما جون نمیدونم که امسال میرسم یا نه چون هنوز آیلتسم رو نگرفتم ولی امیر میگه اگه ظرفیت 5000 تایی پر نشه حتی اگه تا بهمن هم آیلتس رو بگیرم واسه امسال میرسم
ولی من فکر نمیکنم بتونم خیلییییییی تو اسپیکینگ ضعیفم و اعتماد به نفس ندارم اصلا ولی از عهده بقیه برمیام .
خیلییییی ناراحتم.کلاس هم میرم دیروز تو کلاس داشت گریه ام میگرفت ازین که خیلی بد حرف میزنم
با تو دوباره زن شدم.....
مامان ساغر جون

عزیزم این لیست رو تا ژانویه ی 2014 گذاشته یعنی تا اوون موقع حتی اگر 5000 تا پر نشه دوباره نمی گیره و میره تا می 2014 یعنی اردیبهشت.

عزیزم ساسکاچوان گویا اخر دیسمبر اعلام می کنه.دقیق نمی دونم چه رشته هایی رو داره.اما امشب یه تحقیق می کنم توی سایتاشون.

ماردن هم هست اما من از امیر خان پرسیدم جوابی در این خصوص نداد.
سما جون من هم فکر میکردم تا اول ژانویه 2014 برای برنامه امسال مهلت هست ولی با امیر خان که صحبت کردم گفت تا مارچ فرصت هست به اندازه 1 سال از می 2013 که اعلام کرده بودند فرصت هست
با تو دوباره زن شدم.....
سما جان اداره مهاجرت 1سال از زمان اعلان لیست جدید گفته و با سال میلادی فرق میکنه حالا اگر می2013 لیست اعلان کرده تا می 2014 باید صبر کنید
اینجا هم خیلی خوبه وقتی ما میخواستیم بیام کانادا خیلی اطلاعات از اینجا گرفتیم
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?13-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
سلام
دوستان عزیز خارج از ایران و یا کسانی که مشتری خارجی دارند.
...........
فروش نفت و پتروشیمی ایران به هر کشوری که بخواهید.

بصورت مستقیم از وزارت نفت ایران بدون هیچ خلاف و ابهام و یا قاچاق.

دلیل فروش:به دلیل اینکه نفت ما تو تحریم هست و متاسفانه بشکه های زیادی نفت روی دریا بلااستفاده مونده.

فروش زیر قیمت.

موقعیت مناسب برای تجارتی بزرگ.

برای اطلاعات بیشتر لطفا ایمیل بدید.
مرسی
من رنگین کمونم....اما آدم هفت رنگی نیستم!