2789
سلام بچه ها این ادرس زیر مال یه خیریه است تو مشهد که برای کودکان بی سرپرست و بد سرپرست نیاز به یاری شما ها داره پس بیان تو این هوای سرد با دستان گرمتان یاری کنند این موسسه باشیم
خیریه عاشقان امام صادق
شماره جساب بانک کشاورزی شعبه بلوار معلم مشهد 92232514
http://khirieasheghanemamsa.blogfa.com/
خدایا با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن ها ممکن بعد از ۶سال سختی بالاخره خدا بهترین فرشته های اسمونی رو بهم هدیه داد نازنین زهرا و یاسمین زهرا در تاریخ ۹۵/۰۴/۱۱بدنیا امدن خدایا شکرت بابت همه خوبیهات 
سلام بچه ها این ادرس زیر مال یه خیریه است تو مشهد که برای کودکان بی سرپرست و بد سرپرست نیاز به یاری شما ها داره پس بیان تو این هوای سرد با دستان گرمتان یاری کنند این موسسه باشیم
خیریه عاشقان امام صادق
شماره جساب بانک کشاورزی شعبه بلوار معلم مشهد 92232514
http://khirieasheghanemamsa.blogfa.com/
خدایا با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن ها ممکن بعد از ۶سال سختی بالاخره خدا بهترین فرشته های اسمونی رو بهم هدیه داد نازنین زهرا و یاسمین زهرا در تاریخ ۹۵/۰۴/۱۱بدنیا امدن خدایا شکرت بابت همه خوبیهات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلیان جان سلام چقدر شما فعالی من که تو نی نی سایتم به زور وقت میکنم بیام
یه بچه دارم بزرگ میکنم خوبه حالا سر کارم نمیرما
واسه خودم متاسفم
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
مرسی سما جان قضییه رفتنتون چی شد؟
صدف چی شده بهش؟
سما جان نمیشه که ما 1 ساله منتظر همچین روزی بودیم فکر کن به ماما اینا ویزا بدن! سخته اما چاره چیه... دوست حامد و مامانش همراهیم میکنن، یه پسر فوق العاده بدرد بخوریه
نگران نیستم مخصوصا که تو تایم خواب بچه ها پرواز داریم...

وای دختری از شهر رویا ها... 4 ماهه نیومدم نینی سایت... اصلا وقت نمیکنم الان اومدم فقط از بچه ها کمک بگیرم، نظری نداری به سوالام؟ اونوری؟ اگه آره لطفا کمک...

.
لیلیان به نظرم اگه بالش برات مهمه حتماااااااااااااااا بیار!!! چون واقعا بالشهای اینجا به درد عمه شون میخوره!!ههههههههه

ظرف و ظروف خوبه بیاری ولی خیلی سنگین میشه متاسفانه

وسایل برقی نیار.

پوشک به اندازه چند روز اول بیار وگرنه مطمئنا اینجا میتونی خوب پیدا کنی قیمتش هم خیلی بالا نیست چون گاهی تخفیف و اینها هم میخوره.

کارت واکسن بچه هها رو ترجمه کن و بیار.

مدارکت هم هرچی که فکر میکنی به کارت میاد ترجمه شده بیار چون نه حجمی داره نه وزنی...

ما گواهینامه هامون رو بین المللی نکردیم ولی دوستانمون کرده بودن و البته تا سه ماه بیشتر اعتبار نداره!!! ولی چون زمستون داری میایی و شاید لازم بشه که رانندگی بکنی حتما بد نیست بیاری تا اینجا گواهینامه بگیری.

اگه شربت و دارویی بچه هات استفاده میکنن که بهش عادت دارن برای چندماه اول بیار. اینجا همه جورش هست و قیمتش هم خیلی بالا نیست ولی مساله اینه که به هرحال بچه ها سیستمشون ممکنه به یه چیزی عادت کرده باشه حداقل تو ماههای اول دستت بند نشه
مامان سارا جان میدونم چی میگی. فکر کنم ما خیلییییییییییییی خوش شانس بودیم تا حالا که همچین موجوداتی زیاد به پستمون نخورده.

بعد هم میدونی مساله چیه اینه که تو الان شغلت طوری هست که بیشتر با این جور افراد در ارتباطی و بیشتر به چشمت میاد وگرنه شاید اگه به طور عادی میخواستی بگذرونی انقدر با این افراد برخورد نمیکردی.

تو فیس بوک ادت میکنم اگه خواستی اکسپت کن.
مرسی صدگل و مامان سارا جون.

لیلیان جون ما فعلا آمریکاییم تا ببینیم چی پیش میاد.
من شماره تو سیو میکنم تو گوشیم. ایشالله فردا صبج که میشه شب شما با وایبر باهات تماس میگیرم.
مصی‌ جون دیر و زود داره ولی‌ با پشت کار درست میشه نمونش مهدی که یک سال و نیم دنبال کار گشت تا پیدا کرد. یه دوستی‌ هم داشت که بی‌چاره از زور بیکاری رفت پست دکترا گرفت بالاخره بد از دو سال تو آمریکا کار گرفت.