2789
تیفانی جون ما پارسال تو آگوست برگشتیم کانادا که بعد از 3 هفته همسرم واسه پست داک آفر از دانشگاه مینه سوتا آمریکا گرفت و تو اکتبر اومدیم آمریکا. الان هم واسه پوزیشن استادی هر جا به فیلد کاریش بخوره اپلای میکنه.
تو کانادا بعد از 2 سال واسه مهاجرت اپلای کردیم که سال 2007 پی آر شدیم. 3 سال رزیدنتی رو پر کردیم و واسه سیتیزنی اپلای کردیم ولی قبل از اینکه سیتیزنی مون بیاد برگشتیم ایران. تو ایران که بودیم نامه دادن واسه امتحان سیتیزن شیپ و در مدت کمتر از 2 ماه 2 بار : (( اومدیم کانادا برای امتحان و قسم و بالاخره پاس و گرفتیم که همون خیلی کمک کننده بود به اومدنمون به آمریکا.
نسیم جون ممنون که جوابمو دادی
چند سوال دیگه هم دارم میخوام بدونم واسه گذروندن فوق ودکتری چقد هزینه لازمه اونجا دانشگاه ترمی چنده؟
میشه یه رشته غیر مرتبط با لیسانس خوند
اگه یکی بخواد با مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک بیاد فوق رشته سینما بخونه چیکار باید بکنه امتانی چیزی باید داد؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مامان سارا جون ممنون عزیزم ایشالا که شما هم همیشه با پسرا شاد و خوش باشید

آفرین به مامان سارا که کاد بانوی هستش آفرین به همت بلندت ایشالا که بیسنست بگیر و همیشه سرت شلوغ باشه

راستی‌ من هم یه کار پارت تایم رو شروع کردم فعلا خلاصه که اگه کسی‌ مشاوره مالی هرچیزی که در رابطه با وام گرفتن و انواع بیمه اینا رو لازم داشت در خدمتیم هههه

اینو شروع کردم تا ببینم با بچها چیکار می‌کنم در هم صورت درسمو می‌خوام بخونم اگه خدا بخواد این کار همیشه پارت تایم میمونه حالا کیان و پارسا کی‌ راهی‌ مهد بشن هنوز قطی نیست شاید از آوریل که پارسا می‌شه ۱۸ ماهش

باید ببینم چقدر در میارم آخه اینا دو تا هستن کلی‌ پول مهد باید بدم یه وقت به خودم میم میبینم هرچی‌ در میارم یه چیزی هم روش پول مهد میدم هه‌هه

راستی‌ این روزا واسه ما هم دعا کنین
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
ممنون بچه ها .مصی جون فکر کنم منظور شما این بود که برم ایران و نحوه ی نوشتنتون این بود که بمونم خخخخ . لعنتی 160دلار واسه این روز جشن واسه بلیط و لباس و... گرفت خاستم بگم ماتو اون تاریخ نیستیم.اقا میگه حالا چیزی نگو.اگر بگی شاید ما نباشیم دیگه اینقدری که روی بچه های دیگه تمرکز میکنن واسه یادگیری ، روی دختر ما تمرکز نمیکنن و ممکنه اصلا ثبت نامش نکنند گفتم بابا المپیاد نیست که بیخیال میگه حالا تو که میمونی چرا میخوای الان اینجوری بهشون بگی .خلاصه باید قید این 160 و پول یکماه و نیمی که میخوام برم رو بزنم ولی بازم دوست دارم برم.مصی جان دخترم دیگه کمکم میره تو 5سالگی.
مصی جون ان شالله که درست میشه ومیری gulph
صدف جون من هم میخواستم تابستان برم ایران ولی فکر کردم شاید این آخرین عید باشه که بشه برم چون از سال دیگه دخترم تمام وقت میشه و خوب من نمیتونم وسط درسهاش ببرمش و پسرم رو هم مخواهم بزارم مهد اونجوری کلی هم باید پول مهد
بدم
برای همین با اینکه همسرم نمییاد ولی من تصمیم گرفتم که برم با 2 تا بچه کوچک-160 $ هم زیاد هست ولی باز اون لباسها رو استفاده میکنه ویا فکر کنید کمی گرونتر بلیط گرفتید چون من 3هفته 2دل بودم و 300$ ضرر کردم به نظر من این عید رو برو

سارا جان چه عالی که کار پیدا کردید لطفا برای ما هم دعا کنید هر 2تا بیکاریم و از جیب خوردن با 2 تا بچه واقعا سخته
سما جون ان شالله که همیشه همسرت و خودت سالم باشی و همسرتون هر روز بهتر بشن
سارا جون تبریک موفق باشی با کا جدیدت
ممنون برای تبریت به من. والا بیزینس اونجوری که نیست. منم فکر کردم هر کار پارت تایمی بیرون بخوام شروع کنم باید آران رو تمام وقت مهد بزارم و یه پولی هم رو اون پوله بزارم پس بی خیالش شدم
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارا جان شما هم کار داری هنرمند هستی با دست پخت عالی بعد هم از 2تا فرشته هات مرقبت میکنی انشالله که همگی سالم باشید
و به زودی خبرهای خوب برای همه باشه مخصوصا آقایون چون واقعا بیکاری و خونه نشستن براشون خیلی سخته ومریضشون میکنه