2789
تیفانی غصه نخور این خانواده شوهر خوب خوبش هم باز یه مشکلی‌ داره. من یه دوست دارم اینجا هر از چند گاهی میشینم غیبته خانواده شوهرامون رو می‌کنیم دلمون باز میشه. اون بی‌چاره که خانواده همسرش اینجا هستند مادر شوهره اعصابی ازش خرد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه دوستای گلم
تیفانی جون اشکال نداره بذار هر چی میخواد بگه اونجا شرایط عوض میشه به امید خدا اونجا که بریم دیگه ما خانومها میتازونیم
نسیم جون ما که قبلا از آشنایی با شما بی بهره موندیم ولی حالا که باهات آشنا شدم مخصوصا اینکه به وبلاگ ارشان عزیزم هم سری زدم و روی ماه خودت و گل پسرت و دیدم خوشحالم در ضمن رهام من دقیقا 1 ماه از ارشان شما بزرگتره
بچه ها موضوع بعدی اینکه حبیب خیلی توی خوندن زبان فرانسه کوتاهی میکنه من چیکار کنم همش به من نگاه میکنه منم با وجود وروجکی که دارم و ایجا هم تا 4 بعد از ظهر سر کارم بعد از اینجا هم که خونه میرم مشغول پخت و پزم
آخرم میترسم نتونیم مدرک B2 رو بفرستیم فایل نامبرمون تازه اومده و با توجه به اینکه قانون عوض شده به ما 1 سال وقت دادن تا مدرک بدیم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه کنم از این تنبلی ها
سلام به همگی
نسیم جون دلمون برات تنگ شده بود خدا رو شکر که همه چیز روبراهه انشالله مییای خبرهای خوب بهمون میدی و کار شوهرت درست میشه
مامان رهام جون واقعا زبان مهمه ختما تشویقشون کن
سلام
میشه بگین سیستم اموزشی اونجا چه جووریه؟
اگه بچه از اول اونجا بره مدرسه خوبه ؟از نظر نژادی اذیتش نمی کنن بچه های دیگه باهاش چه جورین چون ما یکی از اشنا هامون تو انگلیس مجبوره موی بچشو رنگ کنه چون اذیتش می کنن
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
دختری از شهر رویاها من تو کانادا معلم هستم. تا اینجایی که من دیدم بخاطر نژاد اینجا کسی‌ کسی‌ رو مسخره نمیکنه. من حتا تو منطقه‌ای معلم بودم که اکثراً کانادایی بودند ولی‌ بچه‌های خارجی‌ هم خیلی‌ راحت با بقیه بودند حتا دو تا دختر محجبه داشتیم.
مصی جان جدی میگی من فکر میکردم اینایی که با خانواده همسراشون مشکل دارن بیان اینور خیلی بهتر میشه ولی انگار واسه همه جواب نمیده.البته بنظر من به مرد خیلی ربط داره.من یکی از دوستام میخواد سه ماه بره ایران.هروقت میره که اولش به خونواده همسرش نمیگه اومده بعد از چندهفته میگه.این سری هم اصلا نمیخواد شهر همسرش بره و همسرش هم قبول کرده بااینکه بچه هم دارن ولی اگر همسره قبول نمیکرد و پشت خانومه نبود خوب شاید اصلا نمیومد و یا قضیه فرق میکرد.در مورد شماهم امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه و به ارامش فکری برسید.اخه از اونور دنیا چرا بعضیها این کارها رو میکنند؟؟؟؟
ممنون سارا جون و پلنگ صورتی جون.

پلنگ صورتی جان همسر منم مثل همسر تیفانی جون خیلی لی لی به لالای خانوادش میذاشت. والبته خانواده خیلیییییییییی متوقع از همه نوع داره و چون از اول همه کاری بازم از هر نوعی کرده و البته منم حسابی در این راه خواسته و ناخواسته همراه بودم دیگه درخواستهاشون از حد و حصر گذشته . و نه تنها فکر میکنن همه جوره وظیفمونه دیگه از حالت وظیفه هم رد کرده. و دریغ از اینکه یه سرویس کوچولو تا حالا ازشون دیده باشیم.
البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر بعد از 12 سال زندگی و سرویس دادن و .... تازه از پارسال که ما دوباره برگشتیم سر یه سری مسائل همسرم خانوادش و شناخت و به حقانیت حرفهای من پی برد. الان چند وقته که هر روز میشینه و با من درد دل میکنه از اینکه چرا خانوادش جواب این همه خدماتش رو اینجوری دادن و همچنان دارن میدن. به من میگه به تو هر کاری میکنن بالاخره عروسی ولی با من که بچشون و یا برادرشون هستم چرا اینکارا رو میکنن.
منم دارم کریستمس میرم ایران ولی بهش گفتم یه سری افراد (اعضای خانوادش) از زندگی من پاک شدن و دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم. اونم پذیرفته.
میدونید که ما اول 6 سال و نیم کانادا بودیم بعدش برگشتیم ایران به مدت 2 سال و نیم و پارسال دوباره با همت من برگشتیم که از پارسال همسرم اقلا ماهی 1-2 بار ازم تشکر میکنه که همت کردم و دوباره زندگی رو جمع کردیم و برگشتیم ولی متاسفانه خانوادش اصلا راضی به اومدن ما نیستند و دلیلش هم اینه که من و همسرم و فقط و فقط برای خدمت رسانی به خودشون نیاز دارن و به نیازهای ما که میرسه میگن خانوادم کمک کنن و همکاری کنن و بعدش اگه ما یه کاری واسه خانوادم بکنیم میگن چرا کردید.
اگه بگم خانوادم چه کارایی واقعا برامون کردن فقط باید ساعتها بنویسم، همین خواهرم که خودش هم عضو سایته و هر از چند گاهی میاد تو این تاپیک با شوهرش نصف کارای مارو انجام دادن که من نمیدونم چه جوری باید چبران کنم.