2789
سلام دوستان عزیز

نسیم جون خوش امدید جاتون واقعا خالی بود.اقا آرشان چطورن؟دیگه چرا وبشو آپ نمیکنی ؟دوست دارم ببینمش

پلنگ صورتی جان اینجا همچنان گرمه و کولرها روشن شبا فقط یکمی خنک میشه ولی بدون کولر نمیشه اینروزا هم که تاسوعا عاشوراست و اوضاع سینه زنی و سنجدمبوها براست جاتون سبزه
پلنگ صورتی جون یه سوال کلی میپرسم اگر دوست داشتید جواب بدید؟
ایا از مهاجرت راضی هستین؟و آیا حاضرین برگردین ؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان سارا جون حالمون که خیلی خراب بود ولی از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون از 2 روز پیش که شوهرم دعوت به مصاجبه شده (همونی که میگم تو کاناداست) جال 2تامون خیلیییی بهتره.
والا هیلا جان ما به دلایل مختلف برگشتیم ایران ولی از همون اول برناممون این بود که برگردیم و من خیلی اصرار داشتم برای مدرسه رفتن دخترم دیگه اینجا باشیم.
یکی از عمده دلایل برگشتن اصرار خانواده شوهرم بود :(( البته متاسفانه به محض برگشتن ما و البته با پیگیری همسرم بعد از یه ماه معلوم شد پدرش کنسر داره و بعد از 4 ماه فوت شدن :(( یعنی اگه همسرم پیگیر نبود بنده خدا احتمالا بدون اینکه مشخص بشه رحمت خدا میرفتن
دلایل شخصی هم خودم داشتم که دلمون به اونا خوش کردم والبته راضیم از تجربم و نتیجه ای رو که دنبالش بودم گرفتم
دوستامون که واسه تحصیل اومده بودن و برنگشته بودن همیشه یه گوشه ای از دلشون و چشمشون به ایران بود و فکر میکردن که اگه برمیگشتیم چی میشد و چی نمیشد. نمیخواستم این حس و من تا اخر عمر زندگی در خارج داشته باشم.
و یه دلیل دیگه اینکه میخواستو دخترم تجربه زندگی در ایران و نزدیک بودن به فامیل (پدر بزرگ مادربزرگ، خاله، عمه، عمو و دایی و ....) داشته باشه و از نزدیک این حس خوب و هر چند کوتاه لمس کنه.
اگرچه خیلی فرصتهامون و از دست دادیم تو این راه ولی خیلی چیزهایی رو بدست اوردیم که زندگی رو در اینجا خیلی لذت بخش کرد برامون در کنار مشکلات اول مهاجرت.
مصی جون آرزو میکنم اونچه به صلاحتونه براتون رقم بخوره
کانادا چ شهری مصاحبه دارن؟

خیلی خوبه برگشتی ایران و دوباره تجربه کردی
من هم تو فکر هست تابستون برم و شاید ی مدت زندگی کنم و دوباره تصمیم بگیرم که کجا را انتخاب کنم

خدا را شکر همسرت درکت میکنه و میتونی با فراغ بال بری ایران
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارا جون خیلی ممنون از لطفت. همسرم University of Guelph تو شهر Guelph مصاحبه داره.

اون 2 سال و نیم تجربه خیلی خوبی برای ما بود، امیدوارم که شما هم هر چی خیر و صلاحتونه براتون رقم بخوره.
پلنگ صورتی جان کسایی که از کلگری به ادمونتون موو میکنن معمولا همین حس رو دارن. چون همونطور که گفتی فعالیتهای بیشتری اونجا هست و جمعیت ایرانیها بیشتره. علیرغم ایرانیها و فعالیتشون، امکانات تو کلگری تو موارد به خصوص بیشتره نسبت به ادمونتون. ما که از سال 2003 تا 2009 اونجا بودیم اکثرا دانشجویی اومده بودن (چون دانشگاه البرتا رنک بالایی داره) که یا داشتن درس میخوندند یا درسشون تموم شده بود و موندگار شدند. اوایل سال 2010 یه رستوران ایرانی باز شد، در صورتیکه تو کلگری همونموقع فکر کنم 3 تا رستوران بود که یکیش هم غذاهای خیلی خوبی داشت. ولی الان شنیدم ادمونتون هم پر از ایرانی شده و انجمن های مختلفی هم فعالند. مدرسه ایرانی هم داره واسه بچه ها که فارسی یاد بگیرند.
ولی یه مساله ای که من از افراد متفاوت زیاد شنیدم اینه که گروههای ایرانی تو ادمونتون خیلی بهتر از کلگری است ( چراشو نمیدونم) بچه هایی که هم تو ادمونتون بودن و هم کلگری ، اکثرا از دوستان و جمعای ایرانیشون در ادمونتون خیلی راضی بودن ولی تو کلگری خون گریه میکنن
شما کجا ساکن شدید؟ ایرانیهایی که شرایطشون استیبل شده و درآمد خوبی دارن اکثرا تو Riverbend خونه خریدن و ساکن هستند.