2789
صدگلی مرسی بابت ادرسها.اره اینا رو هم دیده بودم.ولی خیلی فعالیتهاشون کمه.حالا هی من میگم فعالیت فعالیت خودم هم پانمیشم همشو برم ولی همینکه میبینم یک عده پویا هستن حس خوبیه.شاید منم مثل سارا که دیدش الان درمورد کلگری اینطوره باشم و چون تازه اومدم اینارو میگم.شاید بعد از مدتی اینجا هم مثل اونجا باشه واسم.مصی جان نظر شما در این مورد چیه؟
یک تفاوت دیگه ی ادمونتون با کلگری در اینه که کلگری چون باد شینوک داره برف روی زمین به حالت یخ نمیرسه ولی اینجا از روزی که برف اومده همه جا یخیه و ادم باید مراقب باشه لیز نخوره با اینکه سه روز افتابی بود و برف نداشتیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فدات شم نسیم جون مرسی.

ماشاالله به این طلای خودم.بذار دیوار رو بره بالا بچه.

آره صدف می دونم.واسه همین می گم من شما ها رو می بینم حس خوبی پیدا می کنم که ایرانی هایی با اخلاقای خوب

هم هست.که مثلا به کار هم کار نداشته باشن و چشم و هم چشمی های تو ایران بینشون نباشه.این تیکه اندازی های

مزخرف که توی همه ی مهمونیا هست توی ایران.

اه بدم میاد اصلا.
سلام دوباره تیفانی جون دلم گرفت از این همه حرف و حدیثی که هنوز نیومده دارین
اما گوشت رو در و اون یکی رو دروازه کن
باور کن مهاجرت خیلی سخته و کلی انرژی از ادم میگیره تو باید انرژیت رو برای اینجا نگه داری
خندم گرفت که دنبال ویزای توریستی و پوزنی ان!!
ولشون کن...بزار یه قول پلنگ صورتی جون خانواده دونش پر بشه
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
پلنگ صورتی جون اره یادمه اخه خیلی اون روز دلم میخواست برات بیارم هر جور حساب میکردم نمیشه
مطمئنم هم من به اینجا خیلی عادت خواهم کرد هم شما به اونجا
مهم اینه که همسرتون کارشون رو پیدا کردن
میتونم بپرسم چیه رشته شون؟
نسیم جون خدا را شکر زندگیتون ارامش گرفت اما مهدی هلاک دیدن ارشانه
تا آران من رو دید فکر کنم دلش پر کشید
ایشاله ی دیدارهاتون تازه میشه؟

عزیزم همسرت ناچاره دستپخت من رو تحمل کنه تا خانوم هنرمندش رو ببینه و از دستپخت خوشمزه اش بخوره....فعلا تنها گزینه ای که داره والا اینقدا هم تعریفی نیست :)
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب و خوش باشید.
نسیم جان خوشحال شدم پست هاتو دیدم. ایشالله همیشه شاد باشید. خونه نو هم مبارک باشه به سلامتی و خوشی.

تیفانی جان دست رو دلم نزار که خونه. ما هم مدتیه که به خاطره همون مسایل رشته همه افکارمون بهم ریخته شوهرم تو همین ماه 2 تا مصاحبه داره که واسه هر کدوم 2 روز مصاجبه سنگین داره و باید کلی پرزنتیشن و .... آماده کنه ولی مگه میزارن ارامش داشته باشه . اگه خانوادش اینجورین عمرا با اومدن شما شرایط بهتر بشه . اینا رو نمیگم که نگران شی، میگم که با احتیاط قدم برداری. اگرچه که امیدوارم در مورد شما همه چیز با اومدنتون تموم شه.

پلنگ صورتی جان انقدر به دلایل بالا افکارم بهم ریخته اس الان که نمیدونم دقیقا چی ازم پرسیدی. ایشالله به حالت نرمال برگشتم بهت جواب خواهم داد :))))))))))

راستی من احتمالا این پستم رو چند روز دیگه برمیدارم :)) مبادا دیوار موش داشته باشه.
مرسی‌ سارا جون. آره خیلی‌ دلش اونجا میگیره ولی‌ زندگیه دیگه. حالا یه مصاحبه تو یه شهر سه چهار ساعتیه تورنتو داشته که منتظریم بهمون خبر بدن اگه تا فردا پس فردا خبری نشه یعنی نخواستنش هیچ کدام دل‌ تو دلمون نیست. حسابی‌ برامون دعا کنید.