2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دنیا جون میشه بپرسم چطوری موفق به دریافت ویزای کاری شدید؟اخه همسرم میخواد این روشو در پیش بگیره برای گرفتن ویزا

ممنون میشم موفق باشید
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سما جون اون ساعت وسط روزه که احتمالا همشون بیرون از خونه اند. هر وقت تایم و خواستی بدونی دقیق تو گوگل بزن
Local time in Toronto
بهتره صبحهای خودتون که میشه شب اینجا تماس بگیری (ساعتها رو هم 1 ساعت عقب کشیدند)
سما جان شماره چی میخوان ؟چون من شمارهای تا حالا ندادم
مصی جون هم داخلی هست هم اینترنشنال خدا بخواهد عید میرم ایران
در ضمن مصی جون گل گفتی در مورد شماره 9 -واقعا ظاهرن میخندند ولی به کار که میرسه خیلی نژاد پرست هستند
مصی جونم به دستیش زدم.اما احتمالا تو کیفشه و خودش مشغوله کار.

صد گل جون نمی دونم والا ما هم یه سری برای تایید شماره باید می دادیم.سپیده دفعه ی پیش اینجوری گفت اما دقیق نپرسیدم که جریان چی بوده.
صدگل جون سفر بی خطر.

اگه صندلی برات مهم باشه میری تو سایت ایرلاین و با رفرنس نامبر یا بوکینگ نامبر صندلیهاتون رو هم مشخص میکنی.
اگه نه هم که همون روز پرواز میری اسمت رو هم بدی خودشون چک این میکنن حتی پرینت الزامی نیست
سلام ... امیدوارم همه خوب باشید.سماجون تبریک ان شالا که راه های پیش رو یکی یکی هموار بشه واستون.راستی پای اقا مصی چطوره؟مامان منم بهش گفتن کبد چرب داره به پسرعمم به داییم.این دیگه انگار جدیدا اونجا مد شده به همه اینو میگن قضیه چیه؟الان داروهاشون اثرگذار بود؟
صدگل منم ان شالا عید میخوام برم ایران کاش پیش هم بودیم و باهم میرفتیم چون من و دخترم زودتر از همسری میریم.راستی بلیطت چند شد؟چون من هنوز بلیط نگرفتم.
چندروز پیش هم با نسیم صحبت کردم .اونم که الان تورنتو هست.هم خودش خوبه هم احوال سپیا رو گرفتم گفت خوبه .
سلام پلنگ صورتی عزیز خوب هستین؟به غربت عادت کردین؟خانم کوچولو چطورن؟نگران این کبد چرب نباشید همسر منم کبدشون چربه و دکترش گفت تو ایران همه کبد چرب دارن و فقط باید رژیم چرب بگیرن خوب میشن
راستی سپیا با همون کار قبلیش قرارداد بست؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام صدف جونم خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟

نه اصلا نگران نباش به قول هیلا تو ایران همه کبد چرب رو دارن فقط گریدش فرق داره.و بهشون بگو زده ی تخم مرغ خیلی کم بخورن و عرق کاسنی زیاد بخورن.

کله پاچه و لبنیات چرب و شیرینی و کیک که تخم مرغ داره قطع.

الان 80 در صد مردم ما کبد چرب دارن یه سری می دونن یه سری نه.
صدگل جون به سلامتی. ایشالله بهتون خوش بگذره. ولی چقدر زود بلیط گرفتی! ما هم برنامه داریم اگه قسمت شه واسه کریسمس بریم تا 30-40 روز دیگه ولی هنوز بلیط نگرفتیم : )
البته منتظر یه خبر هستیم که مطمئن شیم تو اون تاریخی که میخوایم بریم به مشکل برنخوریم. امیدوارم تا اونموقع بلیط خیلی گرون نشه.
میشه راهنمایی کنی که از چه سایتی و ایرلاینی بلیط گرفتی.

در مورد ایرلاین روسی که به مسکو میره (از نیویورک) کسی اطلاعی دارم. چک کردم بلیطش ارزونتره. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.
مصی جان من از طریق سایت:http://www.cheapoair.ca/flights گرفتم برای 17 feb که چون 3هفته هم 2دل بودم که برم یا نه 300 مجبور شدم بیشتر بدم من ازwinnipeg گرفتم به تهران که از وینیپگ به ترونتو باwestjetهست و از ترونتو به تهران با ایرلاین
امارات
ولی دوستان یک چیزی که هست اینکه پروازمون رو از سایت مثل این سایتها نخریدوبرای هزینه کمتر ازسایت مستقیم ایر لاینها بگیرید .واگه از این سایتها بلیط تهیه میکنین حواستون باشه که تاریخها غیر قابل تغییر و بلیطها non refoundable هستن.پس چرا استفاده کنید? چون به شما میگه که در اون تاریخی که میرید از کدوم ایر لاین بلیط ارزونتر میتوانید تهیه کنید
البته من ایتو نمیدونستم و همین حالا فهمیدم که 120$ ضرر کردم
مصی جون تو وینیپگ هم بودی ؟
پلنگ صورتی جون بابا عزیزم یک اسم خوشگل بگو صدات کنم-ببین من با 2تا بجه هام میرم و شوشو نمییاد من اون موقع که برم ایران پسرم 2سال و2ماه و دخترم 5سال 2ماه هست هزینه بلیط روتو سایت که بالا گفتم با توجه به ایرلاین و همچنین طول زمان پرواز واین که مسافرها بزرگسال هستند یا کودک بهت میده
ولی خیلی دلتنگ شدم ونگران پدرم هستم برای همین تصمیم گرفتم که برم