2777
2789
سلام دوستان عزیز

سما جون همسرم اکانت و درست کرد امروزم رفت کارای دانشگاه را انجام داد بازم ممنونم از راهنمایت
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همه ایرانیای مقیم کانادا
خوشبحالتون که ایران نیستید. واقعا دارید بهشت زندگی میکنید چند روز پیش در مورد یکی از خانموای مقیم اونجا داشتم میخوندم تازه فهمیدم ما کجا زندگی میکنیم و چطوری زندگی میکنیم اونایی که کاندا یا کشورای دیگه هستن چطور. واقعا قدر بدونید
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا جان خیلی متاثر شدم و واقعا نمیدونم چی بگم فقط شنیدم اگر کسی سو سابقه داشته باشه دیگه نمی توانه کار کنه شاید برای همین هست که همسرتون میگه شکایت پس بگیرید چون اگر ثابت بشه که دست رو شما بلند کرده براش سو سابقه میشه البته کار همسرتون هم خیلی خیلی ناشایست بوده قبول دارم
بعدم گلم عزیزم اگر با شوهرت ز ندگی آرومی نداری بچه می خواهی چکار؟ شما هم میتوانسته قرص استفاده کنی یاIUD پس شما هم در این مسئله دخیل بودی ولی به هر حال با چند نفر مشورت کنید و آن تصمیمی رو بگیر که به نفع خودت و 2 تا بچه گلت که الان در این دنیا هستند بگیر
-بعد هم این مسئله کمی نیست با یک بزرگتر مشورت کن
برا همین میگم با یک بزرگتر یا مشاور مشورت کن چون من راهنمایی کامل و درستی رو نمیدونم که بهت بگم اگر مشکلی برای کارش بوجود نمییاد شکایتت رو پس نگیر
ولی اگر بچه رو نمیخواهی به دردش فکر نکن چون هر دردی بلاخره تمام میشه فکر کن سزارین کردی
اخی زهرا جون خیلی ناراحت شدم.

عجب ادم هایی پیدا می شن ها.

عزیزم حالا جدا از درد نی نی رو می خوای؟همسرت چرا می گه نه.اونجا که اگر قدرت مالی نداشته باشین کمک خرج میدن.

به نظرم اگر فقط مشکل درد هست بیشتر فکر کن.اما اگر دوستش داری اصلا ننداز.چند وقتته.
زهرا جان به نظر من اصلا سقط نکن چون خدا قهرش می یاد و اون هدیه خداست شاید عاملی برای برکت زندگیت باشه

دیگه اینکه از حرفت برنگرد مردی که دست رو زن باردار و مادر بچه بلند کنه حتما در اینده وقتی ببینه گذشت کردی بدتر هم میکنه
یادت نره کوچولوت الان امده برای نجات تو
وا تورو خدا تو که اونوری از این چیزا نگو.ضایع یعنی چی؟

اونجا که زیاد بچه دارن.اگر برای رفاه مادی و معنویش و تربیتش آماده ای به خاطر خندیدن مردم واقعا مسخرس به نظرم.

من خودم هنوز نمی دونم باید چه جوری بچه رو تربیت کنم و نمی دونم موفق می شم یا نه اما شمایی که دو تا داری نباید اینو بگی عزیزم.

من هر زمانی که شرایط برام باشه و خدا بخواد به سلامتی 2 یا 3 تا میارم.اصلا هم مهم نیست کسی می خنده یا ضایعست.
زهرا جان خیلی ناراحت شدم، شما همون زهرایی که تازه رفتی و چند بار واسه خرید و رنت آپارتمان پست گذاشتی؟

والا چی بگم، خوب فکراتو بکن سعی کن با آرامش مشکلت رو حل کنی. خودت شوهرت و بهتر میشناسی اگه تا حالا سابقه این کار رو نداشته و همون زهرایی که تازه رفتی و در اثر فشار و استرس اول مهاجرت این کار رو کرده سعی کن ببخشیش و البته با دلیل و منطق متوجه اشتباهش کنی. اگه هم که نه کلا اهل کتک و فحش و ... به نظرم خیلی باید با دقت عمل کنی که بعدا شرایطت بدتر از این نشه.
امیدوارم که هر چه زودتر مشکلت حل بشه.
سما جون در مورد ماردن چون هزینه ایی نداره به نظرم بد نیست مدارک بفرستید ولی من خیلی وقته پیگیرش نیستم بهتره قبلش دوباره سرچ کنی ببینی الان همچنان اپلیکنت قبول میکنن یا نه.
سلام دوستان

سما جون نه هنوز ثبت نام کرده ولی دو هفته ای یه بار امتحان آزمایشی میده و قراره برای ماه أذر ثبت نام کنه

شما ثبت نام کردین؟و کجا امتحان میدین؟
دراستی ما امروز لاتاری هم ثبت نام کردیم شاید شانس با ما یار بود و برنده شدیم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
زهرا جون به نظرت اگر بچه رو نگه داری اما جدا بشی با مسئولیت 3 تا بچه زندگیت خیلی شیرین میشه؟!

به نظرم مادر مجرد بودن خیلی سخته از 100 تادرد سقط بدتره

من کاری به مسائل دینی ندارم اگر شوهرت تاحالا از این رفتارا نداشته و اولین باره داره اینکارو میکنه و زندگیت رو دوست داری بیخیال بچه بشو
من کورتاژ کردم اصلا درد و ترس نداشت اگر بچه رو دوست داری مسئله چیز دیگه ای هست