2777
2789
راستی نازنین تنها استان کانادا که سرد نیست بریتیش کلمبیا (ونکوور) هست. بقیه جاها زمستون سردی داره. البته استان آنتاریو نسبت به استانهای دیگه یه کم بهتره. مثلا به جای اینکه 50- باشه 30-
خانمهایی که میآیید کانادا واقعا تنها چیز که مییاید مهم نیست سرما هست اینجا سیستم خانه ها طوری هست که اصلا متوجه سرما نمی شید -مخصوصا اگر ماشین بگیرید در ضمن اینجا هزینه ماشین (بیمه و بنرین)هر استانی فرق میکنه ولی استان انتاریو جر بیشترین قیمتها هستش
ندا جان من نمیدونم همسر من _مهندس الکنرونیک بود و در زمینه ITدر مخابرات ایران کار میکرد)برای ایشون وینی پگ-ادمنتون-کلگری خوب هستش البته اونتاریو هم خوبه ولی نه در بدو ورد بدون مدرک کانادایی و تجربه کانادایی
اما نکته بعد اینکه اگر فامیل نزدیک هر جا دارید برید اونجا بهتره چون درسته همه گرفتارندولی بهر حال خیلی کمک ورهنمایی میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان بنظرتون ما از طریق فدرال اقدام کنیم؟؟
رشته م کامپیوتره ولیسانس دارم و یه فرزند 5ماهه
1ماه بیشتره دارم فرانسه میخونم اما دوست ندارم برم کبک

دوستان در حال اقدام میشه کمکم کنین؟؟
اخه یکمی پستها روخوندم دیدم اکثرا از طریق فدذال اقدام کردین
ممنون از همه راهنماییهاتوننننننننننننن

نازنین جون کی میخواد متقاضی اصلی بشه؟ البته هر دوتون باید فرانسه مسلط بشین و تازگیها از اگوست 2013 که مدرک ب2 فرانسه هم میخوان ازتون حتما.سطح ب2 یعنی حداقل 2 سال پیوسته و اهسته فرانسه خوندن.

به نظرم اگه رشتت واسه فدرال هم امتیاز داره واسه فدرال اقدامم کن چون حداقل زمان رو از دست نمیدی.

ایلتس هم که هم فدرال هم کبک میخواد حتما.

ما اون زمان فقط به خاطر طول پروسه کبک که کوتاه بود (18 ماه) اقدام کردیم. ولی خدا صلاح نمیدید انگار. و به دلیل حجم زیاد پرونده های ارسالی و همینطور اشوب تو سوریه و تعطیلی دفتر سوریه خیلی طولانی شد. امروز دقیقا 3 سال میشه که ما مدارک رو فرستادیم برای کبک و هنوزم از ایران نتونستیم خارج شیم!!!!!!

حالا هم واقعا فک نمیکنیم بریم کبک مگر اینکه واقعا مجبور شیم یک مدت بریم اونجا زندگی کنیم به خاطر قضایای تعهد نامه ای که دادیم که اونجا لند میکنیم و ...
خدایا شکرت :)
ندا جون اره میدونم مدرک ب2 میخوان
من خودم قراره مین بشم جون رشتم دیمنده
و کلاس فرانسه رو داریم فشرده میریم خصوصی و میخونیم کمابیش
استادم با توجه به پیشرفتم گفت تا اردیبهشت میرم برای امتحان
البته تا جایی که تحقیق کردیم و گفتن بهمون نفر غیر اصلی نمیخواد مدرک داشته باشه
مدرک زبان انگلیسی هم در صورتی اجباری میشه که امتیاز کم داشته باشیم
درسته؟؟
انشالله کار شمام بزودی انجام میشه و میرین بسوی زندگی جدید
نداجون دایی من از وقتی اقدام کرد و رفت مصاحبه استامبول کلا دوسال طول کشید و الان 7ماهه کبکه
شاید شما بدشانسی اوردین؟!!
ندا جون و یا دوستان دیگه:
ایا برای فدرال حتما باید وکیل گرفت؟؟
چون برای کبک ما نیاز به وکیل نداریم و استاد زبانمون خودش کارهامونو انجام میده
تا هفته ای دوتا پرونده رو فرستاده برای مصاحبه و خیلی کارش درسته
ولی راستش واسه فدرال اطلاعات درستی بما نمیده شاید برای اینکه کلاسها رو باهاش بریم
میگه فذرال خیلی پروسش طولانیه

اگه ممکنه بگید باید چ کارکنم
و ممکنه سالها طول بکشه

نازنیت اگر امگان اقدام از طریق فدرال رو دارید حتما این کار رو بکنید چون با قوانین جدید پروسش کوتاهتر هستش و بعد هم امسال سال اولیه که بعد 3سال دوباره مهندس کامپیوتر خواستند و مسلما تو juneدوباره ظرفیت جدید اعلام میکنند برای کامپیوتر و تا اون موقع هم شماielts رو گرفتی و مدارک رو آماده کردی در ضمن در زمان من2010 یک گردش6 ماهه حساب هم میخواستند که همینطور که اسمش هست 6ماه باید پول در حسابت میموند که تومیتوانی در این فرصت اون رو هم درست کنی
سما جان وقتی شوهر من امتحانelts داد به من گقت وقتی listningکه تمام شد میخواسته بقیه اسکیلها رو امتحان نده وبیاد خونه اینقدر که بد امتحان داده بود حتی نمیخواست بره برای امتحان speakingولی وقتی جواب امتحان اومد دیدیم وای نه تنها امتیازی که میخواستیم آورده بلکه 3امتیاز هم بیشتر آورده بود پس تا نتیجه امتحان ندیدید ناامید نشید البته امتحان دیگه هم رزرو کنید و ایشون بخونند
نارنین جاناز سال 2010 پروسه هاس فدرال خیلی کوتاهه برای خود من 1 سال 2ماه طول کشید حتما پیش چند وکیل برید ولی قرار داد نبندید هزینه مشاوره مجانی هست درضمن مدرک زبان برای فدرال اجباری هست کبک3-4 سال حتما طول میکشه من 3دوست دارم که هر دو 3سال از زمان مصاحبه شون گذشته ولی هنوز مدیکالشون نیومده ولی چیزی که ازش مطمئن هستم اینکه میزان پولی که به عنوان گردش حساب بانک برای فدرال میگدارید از کبک بیشتره
مرسی صدگل جونم
نمیدونم پس چرا این استاد به ما گفت فدرال 7 8سال طول میکشه وتا اون موقع شوهر من سنش میره بالا و اونجا دیگه امکان پیشرفت نداره
ولی فکرکنم این طول کشیدن یا نکشیدن خیلی شانسی هم هست
اخه دایی من در کمتر از دوسال رفت

وای که چقدر بلاتکلیفی بده
ختی تو خوابهم فکر میکنم که کدوم کار درسته
دقیقا صد گل جون.mosi هم می گفت listning خیلی سخت بوده براش و می گفت همون موقعه نا امید.

صد گل جون من اخر نفهمیدم این شش ماه باید پول تو حساب بمونه؟چقدر؟

می دونم 100 بار از همتون پرسیدم شرمندم واقعا اما گیج شدم.

چقدر باید بمونه؟و چقدر؟

نمی شه گردش حساب باشه؟

ما احتمالا نمیرسیم به امسال دوستان امیدوارم به جای june دوباره ژانویه لیست بدن و رشته مصطفی هم باشه.

البته در صورت اینکه آیلتسش هم خوب شده باشه.

چقدر ما پر توقعیم خدا جون.

صد گل جون از جای جدید راضی هستی؟کلگری هستین الا؟در مقایسه با ساسکاچوان در چه مرحله ای هستن؟

البته حس کردم الان راضی تری.