نارنین جان به نظر من موقعی مهاجرت کنید که هر 2 صدرصد موافق باشید.مهاجرت با مسافرت فرق میکنه وبه نظر من شرط موفقیت هم اینکه با زبانهای عالی به اینجا باییدچون زبان خیلی خیلی مهمه و خوب هر چه جوانتر بیاید هم بهتره
و اینجا آرامش هم هست در صورتی که یکتون کار داشته باشید و نگران مخارج اولیه نباشید
تیفانی در مورد پست زمینی پرسیده بودی من خیلی وسایلم رو از طریق پست زمینی فرستادم 2 هفته ای همشون من اسبابازی بچه ها-کتابهام -سبزی خشک -زرشک -کیف -کفش -و...با پست زمینی فرستادم پست شهرک غرب و پل صدر پست زمینی داشتن
تیسو جان تو چطوری؟کلگری بودی؟شما هم کار میکنی؟
مامان سما جون انشالله که هر چه زودتر حالتون همسرتون خوب میشه
مامان سارا جون من هم 2 تابچه کوچک دارم واقعا سخت هست زمان رو برای پیشرفت به خاطر نگهداری از کودکانمان از دست دادم بعضی وقتها خیلی قصه می خورم ولی بعد به خودم دلداری میدم میگم بابا فکر میکنم 2 سال دیرتر اومدم کانادا اینطوری افسوس نمیخورم ان شالله تا چشم بهم بزنیم بچهایمان بزرگ میشند و ما هم وارد کالج و دانشگاه و محیط کار کانادایی میشیم -

ان شالله
ندا جان من در مورد معادل سازی مدارک سازمان مهاجرتی به همسرم گفته بود فقط برای کارهای دولتی لازم هست که ما انجام ندادیم - و من وسایلم رو از طریق همین نی نی سایت و همکارهام وفامیل فروختم -وسایلی رو هم که به نظر من بیاری خوبه تو پست صفحه 277 نوشتم البته خیلی بستگی به شهری که میری و آیا اینکه امکان فریت داره یا نه داره ولی به نظر من اصلا وسایل برقی و چوبی رو که نیار