2777
2789
Nazanin jan hamontor k khodet gofti kamelan b khodeton bastegi dare.mohajerat hamishe hame migan vase hich do nafari mesle ham nist.man khodam mesle shoma bodam.sare do rahi.montazer bodam yeki abe paki berize ro dastam ya bege aliye biya ya bege bade naya.vali hame goftan faghat b khodemon bastegi dare.manam ba sama movafegham.agar alan az zendegit razi hasti.sharayete morafahi darid.in masayeli ke har roz shahede didaneshon hasti aziyateton namikone hamonja b zendegit edame bede.man to chand safhe ghabl ham goftam inja dar hali k kheyli chizhaye ali dare yek seri chizhaye bad ham dare k bayad omidvar bod k shamele hale ma ha nashe hichvaght.inja ham adamhaye kheyli ba mohabat peyda mishan.rozie akhari k dokhtaram dasht ba morabish to calgary masalan khodahafezi mikard morabiye cheshmash pore ashk bod.koli ham chiz mizayi k dokhtaram dost dare vasash kharide bod.chizi k kheyli kam to morabiha to iran didam.ya bachehayi k har hafte be madar pedare pireshon sar mizanand va karhashono mikonanad.inja ham az har do goroh mibini hamontor k to iran ham har do goroh vojod darand.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستای گلم
سما جان چی شده عزیزم خدا بد نده خیللللی ناراحت شدم انشاالله زود زود آقا مصطفاتون خوب خوب میشه و آیلتش 6 رو هم میگیره و خوشحال و خندون میوفتید دنبال بقیه کارها نگران نباش عزیزم توکلت به خدا
فقط سعی کن توی این شرایط هم روحیه خودت رو بالا نگه داری هم همسرت رو عزیزم ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
ندا خانم مطمئنن کسی نسبت به کسی غرضی نداره که نخواد جوابش رو نده. اگه جوابی داده نمیشه به خاطر اطلاعات نداشتن ماهاست.
برای ما نیازی به معادل سازی مدارک نبود. در نتیجه هیچی ازش نمیدونیم. یعنی اگه الان به منی که کانادا هم زندگی میکنم بگن برو مدرک رو معادل سازی کن تو جایگاه معادل شما قرار میگیرم.

بابت وسایل خونه هم چندین بار صحبت شده شاید یه کم بالا پایین کنی صفحات رو نظرات افراد رو می بینی
نازنین جان من با نظرات دوستان موافقم ولی یه چیزی رو هم اضافه میکنم. اینکه با توجه به اینکه ایران بالا و پایین زیاد داره هیچوقت نباید فرصتی که برات فراهم میشه رو از خودت بگیری. چون ممکنه بعدها پشیمون بشی.

در نتیجه اگه الان احساس میکنی که میتونی از این فرصت استفاده کنی حتما این کار رو بکن. مخصوصا اگه هزینه های اقدام کردن زیاد برات سنگین نیست و براش مشکلی نداری. مثل یه سرمایه گذاری بهش نگاه کن.
هر کدوم از ما ممکن بود یه زمینی یه گوشه ای بخریم و بعدش بهش فکر نکنیم اون وقت یه روزی اون زمین به کارمون بیاد یا گاهی بدون هیچ منفعتی ازش بگذریم.

خود ما موقع اقدام کردن حدود هفت سال پیش زندگی و موقعیت نسبتا متوسط خوبی داشتیم. فقط چون شرایطش فراهم بود این کار رو کردیم. ولی بعد از اقدام هم خودمون رو بی خیال پروسه کردیم. از یادمون رفت اصلا!!

ولی وقتی دو سال پیش ویزا اومد با توجه به اتفاقات 4 سال پیش ایران از اقداممون کاملا لذت بردیم و اومدیم.
پلهای پشت سرمون رو هم نگه داشتیم که اگه لازم شد برگردیم.
شما هم الان رو نبین تا این پروسه بگذره ممکنه 4 سال طول بکشه نه اصلا بگو یه سال...تغییرات تو ایران به روزه!!!
نارنین جان به نظر من موقعی مهاجرت کنید که هر 2 صدرصد موافق باشید.مهاجرت با مسافرت فرق میکنه وبه نظر من شرط موفقیت هم اینکه با زبانهای عالی به اینجا باییدچون زبان خیلی خیلی مهمه و خوب هر چه جوانتر بیاید هم بهتره

و اینجا آرامش هم هست در صورتی که یکتون کار داشته باشید و نگران مخارج اولیه نباشید

تیفانی در مورد پست زمینی پرسیده بودی من خیلی وسایلم رو از طریق پست زمینی فرستادم 2 هفته ای همشون من اسبابازی بچه ها-کتابهام -سبزی خشک -زرشک -کیف -کفش -و...با پست زمینی فرستادم پست شهرک غرب و پل صدر پست زمینی داشتن
تیسو جان تو چطوری؟کلگری بودی؟شما هم کار میکنی؟

مامان سما جون انشالله که هر چه زودتر حالتون همسرتون خوب میشه
مامان سارا جون من هم 2 تابچه کوچک دارم واقعا سخت هست زمان رو برای پیشرفت به خاطر نگهداری از کودکانمان از دست دادم بعضی وقتها خیلی قصه می خورم ولی بعد به خودم دلداری میدم میگم بابا فکر میکنم 2 سال دیرتر اومدم کانادا اینطوری افسوس نمیخورم ان شالله تا چشم بهم بزنیم بچهایمان بزرگ میشند و ما هم وارد کالج و دانشگاه و محیط کار کانادایی میشیم -ان شالله
ندا جان من در مورد معادل سازی مدارک سازمان مهاجرتی به همسرم گفته بود فقط برای کارهای دولتی لازم هست که ما انجام ندادیم - و من وسایلم رو از طریق همین نی نی سایت و همکارهام وفامیل فروختم -وسایلی رو هم که به نظر من بیاری خوبه تو پست صفحه 277 نوشتم البته خیلی بستگی به شهری که میری و آیا اینکه امکان فریت داره یا نه داره ولی به نظر من اصلا وسایل برقی و چوبی رو که نیار
مرسی از همتون که راهنماییم کردین
ممنونم

تیستو جون شما از فذرال اقدام کردین؟؟
اونم مصاحبه داره؟؟
عزیزم منم الان در حال رفتن به کلاس قرانسه هستم.با اینکه یه بچه 5 ماهه دارم اما سعی میکنم بخونم راستش خودمم هم دوست دارم ازین موقغیت استفاده کنم و بیام
حالا اگه خوب نبود برگردم
اما میترسم 10 سال دیگه چشم باز کنم ببینم کلی زمان رو درگیر مهاجرت شدیم بدن منفعت و باز برگشتیم ایران
به هر خال بنظرم با حرفایی که شما دوستان گل زدین به تجربش میارزه
میشه بپرسم از نظر اب و هوا کدوم شهر از همه گرمتره؟؟
و یه سوال دیگه::اگه همسرم یه مقدار سرمایه با خودش بیاره مثلا در حد 100هزار دلار میتونه یه کار واسه خودش داشته باشه یا نه این خیلی کمه ؟؟

بازم اگه دوست اشتین برام از زندگی تو اونجا بگین
مرسی
سلام دوستای خوبمممممممممممم
ممنون از توجهتون و همینطور راهنماییهاتون
خیلی خیلی متشکرممممم

به نظر شما ایلتز ایران بدم یا بیام اونحا؟خوندنشو کهه دارم میخونم اینجا. کلا 3 سالی هست که دارم فرانسه میخونم. قبلشم انگلیسی کانون ایران رو خوندم و خدا رو شکر سطح انگلیسیم بد نیست. الانم دارم ایلتز فشرده میرم.

برادرشوهرم که تورنتو هست میگه بیاین اینجا امتحان بدین. نظر شما چیه؟

درضمن بچه ها واسه رشته مهندسی مواد (سابقه کار صنعت کامپوزیت) و الکترونیک (تخصص پی ال سی) به نظرتون کجا کار بهتر گیر میاد؟ کلا کدوم شهر و بیشتر توصیه میکنین؟
خدایا شکرت :)
نازنین جون منظور سماء جون من نیستم :)) شوهرش و میگه (آقا مصطفی)
منم اوایل یه اشتباه اینجوری کردم

من خودم تو کانادا سال 2005 امتحان تافل آکادمیک دادم واسه پذیرش دانشگاه نیاز داشتم
ندا جون اگه بخوای بری دانشگاه آیلتس آکادمیک لازم داری والا که الان نزدیک ویزا ریکواست هستی آیلتس جنرال فکر نکنم نیازت بشه. ضمنا اگه بتونی تو ایران امتحان بدی خیلییییی بهتره به 2 دلیل 1- سیو زمان 2- مطمئن باش اسپیکینگ اونجا خیلی دست پایین تر میگیرن.

در مورد رشته ات اطلاعی ندارم.