عزیزم ما برای نمره ی ۀیلتس دیگه نگفتیم که بفرستن برای کانادا.و میفرستن دم خونمون و خودمون یه جا مدارک رو می فرستیم.
حالا می خواستم ببینم اصلا چه جوری هست؟باید کاغذی باشه؟یعنی یه فرم توی سایت مهاجرتی کانادا پر می کنیم و پرینت می گیریم و به همراه باقیه مدارک می فرستیم؟
میخواستم به سما جون بگم نیاز نیست پول 6 ماه تو حسابت بمونه اگه بمونه که عالیه ولی اگه نمی تونی پول رو بگذاری بمونه مشکلی نیست فقط چند روز باشه تا نامه ات رو بگیری کافیه
برای نمره آیلتس هم خودت باید ضمینه مدارکت بفرستی لازم نیست بفرستن سفارت کانادا . خودت باید بفرستی همراه با بقیه مدارکت
منم فکر نکنم به امسال برسین سما جون ولی خوب امیدتون رو از دست ندین و کارهاتون را با سرعت انجام بدین ما پروندمون 17 جولای رسیده و قاعدتا تا هفته دیگه باید فایل نامبر بگیریم البته اگه خدا بخواد اون وقت می تونم ازتون خواهش کنم که منو به عنوان یه دوست بپذیرید اینجا لطفا
سلام به همه دوستان یه سوال از زمانی که مدارک میفرستید تا زمانی که جواب فایل نامبر بیاد چند ماه طول میکشه ( برای کبک ) نمیدونم چرا انقدر کم طاقت شدم آخه سر کارمم به مشکل برخوردم میترسم بیام بیرون از اون طرف هم جواب فایلم منفی بیاد انوقت هم کارم و از دست میدم و هم امیدم و
لاور جون میشه یکمی راهنماییم کنی که برای فدرال از اول بسم الله باید چکار کرد؟چون شما تازه اینکارو انجام دادین حتما اطلاعاتت بروز تره قبل از انجام هرکاری باید زبان خوندن رو شروع کرد یا همراه باهاش باید رفت دنیال جمع اوری مدارک؟ وکیل داشتی شما؟میتونی وکیل خوب بهم معرفی کنی ؟ این ای دی من در مسنجر هست اگه دوست داشتی اد کن خیلی لطف میکنی kk.la2012
مامان رهام شما مدرک ب٢روگرفتی؟ خیلی سخت بود؟من ١ماه وخورده ایه دارم فرانسه میخونم پیشرفت خوبی کردم اما داییم الان ٧ماهه کبکه میگه اون فرانسوی با این فرانسه که مامیهونیم زمین تا اسمون فرق داره بخاطر همین ترغیب شدیم از طریق فدرال اقدام کنیم اما هیچ اطلاعاتی نداریم که اصلا باشرایط مامیشه یانه انشالله کار شمام بزودی انجام بشه
سما جان توسایت چی نوشته؟توشته گردش حساب شش ماهه یا مانده حساب؟ در زمان ما برای فدرال گردش حساب وبرای کبک مانده حساب میخواستند حالا من مثال میزنم ما 4 نفر بودیم و باید گردش حسابی میدادیم که نشان میداد 20600$ (معادل ریالیش) در حسابمون هست در اردیبهشت یک حساب باز کردیم وو کیل گفت اگر بیشتر از 2500$(معادل ریا لیش) در حساب بریزید باید مدرکی برای سفارت کانادا بزارید که این پول از کجا آوردید؟ما هم یک ماه 13 میلیون فرستادم که پول رهن آپارتمانمون بود بعد سند آپارتمان و قرار داد اجاره رو هم ترجمه کردیم فرستادیم و در ضمن باید حساب در گردش باشه یعنی نمیشه که فقط توش پول بریزید یعضی وقتها هم باید باهش خرید کنید و حساب در گردش باشه ولی بعد 6 ماه مانده حسابمون شد معادل 21000$ که بانک خودش نامه میده که این پول شما معادل چند دلار هستش حالا با قانون جدید ببینید چی دقیقا میخواهند گردش حساب 6 ما هه یا مانده حساب راستی می تونه چند تا حساب باشه ولی باید حسابها به اسم شما یا همسرتون یا مشترک بین شما
مامان رهام انشالله که کارها درست میشه ولی این کار درست نیست تا مدیکالتون جوابش نیامده این کار عاقلانه نیست که کارتون رو رها کنید فایل نامبر که اصلا نمیشه روش حساب کرد
lover jun مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشاالله که به زودی فایل نامبرتون هم بیاد.
واقعا دوست دارم هر چه زود تر سایت مهاجرتی آپ کنه و ببینم 300 تا پر شده چون این حالت خیلی اعصاب خورد کن هست
می دونی که 100 تا پرونده ی خوانده نشده رو میزشونه و اینا 50 تا می خوان اما نمی دونی چند تا از اوون 100 مورد تایید هستن. بعد میمونی بفرستی یا نه.عقلانیش اینه که بی خیال باشیم و همه چیز رو آماده کنیم برای سال بعد اما تا خدا چی بخواد.
سما جون راه برای شما باز شده امسال یا سال دیگه واقعا مهم نیست مهم اینکه بادقت این پروسه رو بگذرونید و حالا که آماده اومدن هستید هر چه قوی تر بیاید که موفق باشید و متاسقانه من افرادی رو دیدم که با این همه سختی اومدن ولی چون زبانشون ضغیف بوده در این جامعه موفق نبودن و مجبور به برگشت شدن در زمانی که دارید هر 2شما(شما و همسرتون)روی زبان خیلی کار کنید توکل به خدا هر چه صلاحتون هست مطمئن باش همون میشه درضمن من رفتم وینیپگ (منیتوبا)کلگری (آلبرتا)نیستم