2777
2789
سلام سما جون خوب هستین؟

سما جون ما تازه میخوایم مدارکمونو فایل کنیم اخ تو این مدت همسر فقط زبانشو خوند و خودشو برای امتحان اماده میکرد
حالا برای اولین مرحله باید مدرک همسر وترجمه کنیم و تاییدیه مدرک و از کجا باید بگیریم و به کجا باید بفرستیم
میشه اگر براتون مقدوره مراحل و برام توضیح بدین
ممنون میشم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جون مدرک آیلتس اصلی ترین چیزه . بستگی به سطح زبانتون داره اگه خوب نیست زبانتون بچسبید به خوندن زبان چون پروسه اش طولانیه ولی اگه می تونین با شرکت در امتحان نمره کافی رو بگیرین . اولین امتحان رو شرکت کنین و همزمان مدارکتون از جمله ترجمه ها یمورد نیاز . حساب بانکی و تایید مدارک تحصیلی رو هم آماده کنین تا وقتی نمره زبانتون رو گرفتین بلافاصله بفرستین

سما جون ناامید نشین . از سال دیگه کسی خبر نداره شاید رشته شما نباشه پس سعی کنید برای همین امسال اقدام کنین

مامان رهام جون من از پروسه کبک اطلاعی ندارم ولی برای فدرال حدود سه ماه طول میکشه ولی به قول دوستمون فایل نامبر کجا و رفتن کجا .کارتون رو زود از دست ندین دوستم
نازنین من وکیل سراغ ندارم وخودمون مدارک آماده کردیم به جای اینکه وکیل بگیرین . دستورالعملش رو چند بار خوب بخونین و مو به مو اجرا کنین . مطمئنم نیاز به وکیل نخواهید داشت
لاور جون دیگه واقعا برام مهم نیست.الان برو از اولای این تاپیک بخون الان من دو ساله درگیرم.

تا بود و می شد مصطفی سربازی نرفته بود بعد که سربازی رفت دیگه اعلام نکردن

بعد که اعلام کردن باید از همون اول مدرک زبانم می فرستادیم.

هر چی خدا بخواد.وقتایی که بی خیال می شم راحت تر میره جلو

مصی جون به نظرت ما می تونیم برای ماردن اقدام کنیم؟
هیلا جون اول مدرکشون رو بدین برای ترجمه.هم مدرک هم ریزنمرات رو.

بعد اصل مدرک رو به همراه اصل ریزنمرات ببرید دانشگاه (نمی دونم شما کجا باید برید ما همونجور که مامان کیانای مهربون گفته بود رفتیم پاسداران که برای معاونت دانشگاه آزاده پیش آقای طباطبایی)

آهان قبلش یه اکانت توی wes باز می کنین و قسمتی که نوشته برای اسکیلد ورکر کانادا نه برای تحصیلی.

بعد یه فرمی داره پرینت می گیرین و پر می کنین.

این فرم رو همراه اصل مدرک و اصل ریزنمرات می برید معاونت دانشگاه.

اونجا خودشون ریزنمراتتون رو (فارسی رو) به همراه همون فرم wes می فرسته کانادا برای wes.

شما هم به طور جداگانه کپی فارسی اصل مدرک و ترجمه مدرک و ترجمه ی ریزنمرات می فرستی برای wes.

هزینه رو هم اگر کسی رو داری که با مستر کارد بپردازه که خوبه اگر هم نه یه شرکتی بود که ایم کار رو می کرد.(مامان کیانا جون می دونن)

بعد که همه ی اینا رو تایید کردن توی اکانتی که درست کردی تیک می خوره و بعد تایید نهایی می شه و خودشون می فرستن برای اداره ی مهاجرت.

و اصلش رو هم برای شما می فرستن.(میتونی ادرس ایرانت رو بدی برات می فرستن اما هزینه پست می گیرن)
سما جون خیلی خیلی ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم

ببخشید من چنتا سوال دیگه هم دارم

اول اینکه که این ادرس wes را برام میزاری که بریم أکانت درست کنیم
و دوم اینکه مدارک و از طریق پست باید بفرستیم یا از طریق ایمیل؟
و سوم ادرس این شرکتی که این کارو میکنه میشه لطف کنید بهم بگید
و چهارم خودتون از چه طریقی فرستاد ین؟
هیلا جونی ادرس رو بالا گذاشتم.

همین الان برو یه اکانت درست کن اگرم مشکلی بود بگو من هستم الان.

عزیزم باید پست کنی.

راستش ما مدارک رو همگی رو ب همراه سارا جون که زحمت کشید فرستادیم کانادا و عموم اونجا برامون فرستاد wes.

اوون شرکت رو مامان کیانا می دونن هر وقت بیان می گن بهت.

شما تهرانی؟
سما جون ادرسشو دیدم مرسی

أکانت درست کردن باید همسر م باشن چون من زبانم خوب نیست اگر مشکلی داشتم مزاحمت میشم