2777
2789
مرسی دوستان
سما جون من چون از سرما متنفرم اگه بشه میخوایم از طریق کبک اثدام کنیم و بعد بریم جایی مثه تورنتو
میدونم امکانش هست
اما نمیدونم ایا بلافاصله میشه یا نه

خیلی خیلی ازتون ممنون میشم مارو ازین بلاتکلیفی در بیارین
چنذتا وبلاگ خوندم که همش و همش بد گفتن و تقریبا دل سرد شدیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میمی جون ایا اینده و تربیت بچم اونطوری که دوست دارم تضمین شده اس؟؟
راستش من اصراری به مهاجرت ندارم
از طرفیم الان فقط این فرصت رو ارم شاید دوسال دیگه رشته منو نخوان
میترسم بعدن پشیمون شم که اسن فرصت رو از دست دادم
در ضمن شوهرم تحصیلات انچنانی نداره
فوق دیپلم حسابداری داره
اونم اصلا باهاش کار نکرده
کار بازرگانی میکنه اینجا
ایا اصلا اونجا میتونه کار پیدا کنه یا همش باید تا اخر کار چیپ انجام بده؟؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم

مصی جون شماهمه از طریق فدرال اقدام کردین؟؟
خیلی زمانبره نه؟؟
نازنین جان ما از داخل کانادا سال 2004 اقدام کردیم. شوهرم دانشجو بود اینجا بعد از طریق اسکیل ورکری که داخل کاناداست اقدام کردیم. اونموقع قوانین راحت تر بود.
در مورد اینکه خوبه یا بده باید ببینی دنبال چی هستی واقعا. اگه داشتن ماشین و خونه و شغل خوب تو ایران راضیتون میکنه و مسایل دیگه خیلی اذیتت نمیکنه همونجا برات بهتره. اما اگه با داشتن رفاه مادی از مسایل غیر مادی (فرهنگی، اجتماعی و ....) اذیت میشی و آدمی هستید که از Challenge خوشتون میاد و تلاش و پشتکار دارید واستون خوبه.
تربیت و آینده بچه به خیلی فاکتورها بستگی داره و هیچ جا نمیتونه 100 درصد تضمین باشه ولی خوب امکانات اینجا به طور عادلانه در اختیار بچه ها قرار میگیره و این خیلی میتونه در رشد و شکوفایی استعدادهای بچه تاثیر گذار باشه.
در مورد شغل همسرت باید بگم اگه نخواد کارهای جنرال بکنه برای همیشه بهتره بره کالج یا دانشگاه یه مقطعی بخونه و بعدش هم البته خیلی راحت نمیتونه کار تخصصی پیدا کنه باید تلاش زیادی کنه، ارتباطاتش رو با آدما زیاد کنه و سعی کنه تا جاییکه میتونه تو اجتماع اینا باشه که راه و چاه و یاد بگیره.
سلام به همگی
نازنیم جون منم از طریق کبک اقدام کردم مدارکم و فرستادم و منتظر جواب فایل نامبرم
تقریبا هر روز به این تاپیک میام و نوشته های دوستان و میخونم برای اطلاعات بیشتر ولی هنوز کسی و با شرایط خودم پیدا نکردم منم مثل شما دوست دارم با یکی که ساکن مونترال هم صحبت بشم و همه سوالات بی جوابمو از اون بپرسم
شرایط منم مثل شماست خونه و ماشین و کار خوب داریم در ضمن یه پسر 15 ماهه هم دارم
حالا دیگه هر چی خدا بخواد همون میشه
گریههههههههههههههههه
چرا پستای منو هیشکی جواب نمیدههههههههه
ایا دیده نمیشمممممممممممممم؟
چندین بار سوال پرسیدم ولی همش بی جواببببببببببببببببببببب
گریهههههههههههه
خدایا شکرت :)
سلام دوستان
نازنین جان من با صحبتایی که تا الان با خیلیا داشتم به نظرم شما اگر مشکل اجتماعی و فرهنگی و اینجور چیزا اذیتت نمی کنه نرو.چون خیلیا به خاطر پیشرفت مالی نمیرن و ممکنه اولش خیلی هم از نظر مالی اذیت بشن اما براشون اوون ارامشه مهمه اوون احترامی که میبینن.
من به شخصهبرام اصلا مهم نیست که حتما مثل ایران خونه و ماشین داشته باشیم.یعنی با دید اینکه سالای اول اجاره نشین خواهم بود و ماشین هم ندارم و نمی تونم ریخت و پاش کنم می خوام برم.
اما راضیم ماشین نداشته باشم اما تو مترو و اتوبوس از لی فرهنگی مردم کلافه نشم از شلوغی و گاهی هم الودگی هوا.از ترافیک.از حق هم خوریا و بهم رحم نکردنا.
الان هم که همسریم مریض شده از ته دل از خدا خواستم بریم یه مدت از این استرسای کوفتی راحت باشیم چون نصفش عصبیه.
نمی دونم اما فکر نکن تا بری اول کاری به همه چیز میرسی و مثل ایران یا حتی بهتر شروع می کنی.البته من خودم تجربه ندارما از تجربه هایی که دیدم میگم،
اره خیلیا شانس میارن و همون اول کاری یه کار عالی و همه چیز تموم گیر میارن اما خوب این خیلی رویایی که همه اینجوری بشن.
چقدر صحبت کردم. :-)
سلام

وای بچها چقدر سخته ایشالا شوشو‌ها خوب بشن خدا رو هزار بار شکر مجید رژیم خاص نداره والا من خلع میشودم طفلی تا میگه سرم درد می‌کنه میگم ساکت باش غر نزن هههه

من تصمیم گرفتم تا هجده ماهگی پارسا صبر کنم اون موقع کیان هم می‌شه سه سال و سه ماه بزرگ می‌شه بعد باهم میفرستمشون مهد کودک فقط خودم نمیدونم بعدش چیکار کنم خیلی‌ دلم می‌خواد وارد دانشگاه بشم و درس بخونم اما خیلی‌ طول میکش شاید برم کالج و یکی‌ ۲ ساله تمومش کنم و برم سر کار نمیدونم والا

خیلی‌ گیجم سر این قضییه
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سما جون میدونم همه چی نسبیه
اونجاهم مثه اینجا یه خوبیایی داره یه بدیا
اما واقعا نمیدونم ایا ارزششو داره یا نه که خوبیهای اینجا که صدالبته فقط مادی نیستن رو کنار بزنم و برم
یعنی بنظرتون میچربه؟؟خوبی این به خوبیهای اونجا؟؟
و باز میدونم الان میگین بستگی به خودت داره که چ می خوای
همه میگن تحقیق کن و با دید باز برو
به خاطر همین دوست دارم با کسایی که اونجان در میون بذارم که فکرم چیه عقیدم چیه و از زندگی چی میخوام تا کمکم کنن
اخه من که اونجا زندگی نکردم خودم تنهایی فکر کنم که اونجا بهتره برام یا اینجا
در مورد ارامش راستش تو خیلی وبلاگا از کسایی که رفتن خوندم که اونجا هم بچه دزدی هست
دزدیهای دیگه هست
و خیلی چیزای دیگه
درسته که بی فرهنگی زیاد دیده میشه تو ایران ولی خب در عوض همزبونمونن میتونیم حقمون رو بگیریم
میترسم اونجا هیچیکی به دادمون نرسه تو سختیا تو مشکلات
دایی من اونجاست توکبک...تازه رفته ...خیلی گفت سخته مهاجرت و کلا زندگی اونجا براش
ولی بازهم ازینجا با این شرایطی که داشت بهتره
من نمیدونم کجا برام بهتره
کاش یکی پیدا بشه بتونه همه چی رو برام روشن کنه

ممنونم که وقت میذارین و پاسخ میدین
مصی جون سما جون...همتون
خیلی مهربوونین
راستی اونجا هم عاطفه و محبت هست؟؟
ندا جون من در مورد معادل سازی اطلاعی ندارم.
واسه فروش وسایلت به محض اینکه پاس ریکواست شدی شروع کن به فروختن.
اینکه چی بیاری هم سلیقه ایه. من خودم زیاد از ایران چیزی نیاوردم ولی تو پست چند صفحه قبل من چیزایی نوشتم و تو پست های بچه ها نگاه کنی تو این زمینه مطالبی نوشتن.
نازنین جون عاطفه و محبت تو اینا هست و خوبش هم هست فقط شکل و شمایلش واقعی تر و منطقی تر از ایرانه.
تو ایران عاطفه و محبت یه بخش خیلی زیادش ظاهریه.

البته این نظر شخصیه منه.
Neda jan dar morede moadel sazi manam tajrobe nadaram.va vase forosh vasayele barghi k be nazare man arzesh nadare biyari va baghiyeye chizha ham agar no hastand biyari behtare mesle zarf,ghashogh changal, ghori,farsh. akhe midone to safahate ghabl chandin bar dar in zamine bacheha mofasal tozih dadand.agar search koni mitoni ona ro bekhoni