2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سماء جون مرسی خیر دادین .پس هنوز همینجا مشغول کارن خدا را شکر چرا دیگه نمیان اینجا سر بزنن؟

سما جون شما الان همه مدارک و اپلای کردین؟

من به همسرم میگم شما هم اول مدارکه بفرست بعد ایلتس رو بفرست قبول نمی کنه به نظرتون دیر نمیشه از اونجایی که رشته همسرم جزء لیست مشاغل هست البته قراره بعد از مهر امتحان بده و الان سخت روزی هشت ساعت داره زبان میخونه
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام سماء جون مرسی خیر دادین .پس هنوز همینجا مشغول کارن خدا را شکر چرا دیگه نمیان اینجا سر بزنن؟

سما جون شما الان همه مدارک و اپلای کردین؟

من به همسرم میگم شما هم اول مدارکه بفرست بعد ایلتس رو بفرست قبول نمی کنه به نظرتون دیر نمیشه از اونجایی که رشته همسرم جزء لیست مشاغل هست البته قراره بعد از مهر امتحان بده و الان سخت روزی هشت ساعت داره زبان میخونه
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همه مامانای در کانادا و در راه کانادا
هلیا چون باید همه مدارک رو همراه مدرک زبان باهم بفرستید و شوهرتون درست میگه
خانومه ار این هقته اینجا مدارس و دانشگاها و کالجها شروع به کار میکنندو هوا هنوز انجا گرمه
در ضمن من می خواهم از تجربه هام بگم
1)آپارتمان قبلی که ما اجاره کرده بودیم صابخانه ازبانک وام گرفته بود و 2سال پول وامش رو نداده بود و بانک هم به ما نامه داد که این آپارنمان متعلق به بانکه وبلند شید حالا 3ماه که هرچی زنگ به صابخونه میزنیم که پول پیش(deposit) ما رو بده اصلا جواب زنگامون رو هم نمیده و 525$ ما پرید
2)یک شرکتی برامون یک کاری انجام داد با گارانتی 1ماهه و یک برگه هم بهمون داد 3روز بعد دیدم اون اشکال هست و دوباره بهش زنگ زدیم که این مشکل ما حل نشده الان 10 روزه که مدام باهشون تماس میگیریم دیگه اصلا جواب هم نمیدن انجا هم 400$ پرید
3)به صاحبخونه انیجا که هستیم گفتیم آخر این ماه ما میریم یک برگه 3-4 ساعت قبل میانداره وبعد اصلا کارینداره که ما خونه هستیم یا نه خوابیم پا میشه مییاد خونه رو به بقیه نشون میده دیروز بهش گقتم ما ساعت 2-5 می خوابیم و هر 2تا بچه من خواب هستند گفت این جهت اطلاع شماست و ما مییایم حتی اگر بچه ها خواب باشند خونه هم نباشیم کلید مینداره مییاد تو
خلاصه اینکه هیج جا مدینه فاضله نیست
بچه ها الان من 11 ماه که کانادا هستم واستان ساسکچوان شهر ساسکتون میخواستم بگم این استان اصلا به درد زندگی نمیخواره مردمی خوبی داره ایرانیهای خوب وتحصیل کرده ولی بدون امکانات کافی در مورد کالجها و مدارس وحمل ونقل و ....البته دوستاتی دارم که 5 سال ونکور بوده و حالا جابجا شده رفته ترونتو خیلی بد میگه از ونکورمخصوصا از ایرانیها اونجا حالا نمیدونم من خودم اونجا نبودم
سلام به همه عزیزان

هیلا جون نه نمی شه باید تمام مدارک کامل باشه بفرستین و زبان رو حتما باید اکی باشه تو مدارک و بالای نمره ی 6.

ما برای wes فرستادیم برای تاییدیه.

سپیده نه فکر نکنم فکر نکنم بیاد.نمیدونم.الان چند وقته می خوام بهش زنگ بزنم اصلا وقت نمیشه.مصطفی پاش شکسته و

درگیر اوون بودم.از نسیم هم خبر ندارم نمی دونم چرا نمیاد.

سلام دوستان
خوشحال میشم منو راهنمایی کنید
برای همسرم ایمیلی اومده بود از طرف یکی از دانشگاههای کانادا که دانشجو بورسیه می کنه
می خوام بدونم چنین چیزی اونجا هست
چون دور از ذهن ماست که بخوان یه دانشجو از یه کشور دیگه قبول کنن وهزینه تحصیل و زندگیشو بدن شاید او.نجا عادی باشه ولی ما اطلاعی در این مورد نداریم
همسرم مدارکشو فرستاده و اونا قبول کردن
میشه به چنین دانشگاههایی اعتماد کرد؟