ما شکر خدا امروز مصطفی میلش رو چک کرد و دید مدارک تایید شده.از مهربونی مامان کیانای عزیزم.مرسی خیلی لطف کردی . واقعا خدا عمر با عزت بده به اقای طباطبایی.خیلی با حوصله به ما کمک کرد.شنبه فرستاد و دیشب رسید کانادا و امروز صبح تایید شده بود.
حالا مونده زبان مصطفی که به لطف خدا و دعای دوستای گل مثل شما انشاالله که بالای 6 بشه.دعا بفرمایید دوستان.
nili joon yeki az doostane man july 2012 vase citizeni apply kard 13 mahe baad (august 2013) emtehane citizenishono dadan baad ham ghasameshono khordan o dirooz ham vase passport eghdam kardan albate ina jozve parvandehayi boodan ke hich iradi nadasht o a aval kar karde boodan jaye khub..
نیلی جون من جات باشم اصلا این کارو نمیکنم به نظر من حتما تا قبل از جولای سال دیگه برات امتحان میذارن. اگر تو فوریه اقدام کرده باشی باید اصولا طبق روالی که گفتم مارچ یا اپریل برات امتحان بذارن. بعد هم تجربه نشون داده که به هیچ عنوان نباید تاریخ امتحان رو به تعویق انداخت که دیگه حسابت با کرام الکاتبینه. من یک دوستی دارم اینجا که الان نزدیک 8 ساله اینجاست و هنوز سیتیزن نیست در حالیکه شوهرش هست چون زمانی که براش امتحان گذاشتن این ایران بود و وقتشو کنسل کرد بعد دیگه براش وقت نمیذاشتن و اصلا الان اینقدر ماجراش پیچ در پیچه که یادم نیست دقیقا.
مرسى شهرزاد جون یه سوال دیگه که دارمممم یه درصد اگر براى امتحان حاضر نتونم بشم میدونم کارممم هم اشتباه هم از طرفمم مجبورم فعلا برم ایران به نظرت سال دیگه برگردم میتونم کارت اقامتمو دوباره تمدید کنمم شما میدونید برا تمدید پى ار یا همون کارت اقامت چقد طول میکشه
Nili جان، در مورد امتحان سیتیزنی من 3 تا مورد میدونم که امتحان داشتند ولی چون مسافرت بودن یا میخواستن برن نامه زدن و درخواست کردن که امتحانشونو عقب بندازن. ولی این موارد مال 3-4 سال پیشه. کلا یه وقت این آفیسرهای اداره مهاجرت از سر سوزن رد میشن و یه وقتایی هم از در دروازه رد نمیشن. ریسکش بالاست. ولی تجربه ثابت کرده که اگه همه چی و صادقانه براشون توضیح بدبد معمولا می پذیرن. به نظرم اگه هیچ راهی نداری برای موندن تو این مدت، اگه ایران بودی و نامه دادن برای امتحان و از نظر مالی امکان اومدن داشتی 2-3 روزه بیا امتحانت رو بده و برگرد. اگه نه یه نامه بنویس و بگو به این دلایل امکان امتحان دادن نداری و ازشون درخواست کن که امتحانت رو بندازن عقب.
ما خودمون از این مواردی بودیم که 3 سال رزیدنتی رو پر کردیم و همزمان با اپلای کردن استانمون هم عوض کردیم. بعدش بهمون پرسشنامه دادند برای پروف رزیدنتی : (((((
نشون به اون نشون که کارمون 1 سال و نیم عقب افتاد. ما هم رفتیم ایران و در واقع وقتی ایران بودیم نامه دادن واسه امتحان و ما رفتیم امتحان رو دادیم. بعدش همونجا فهمیدن که ما داریم ایران زندگی میکنیم (مهر ورود و خروج رو پاس ) ولی مشکلی پیش نیومد چون قانونا 3 سال رو پر کرده بودیم. بعدش هم 1 ماه و نیم بعد نامه دادن واسه قسم که ما دوباره اومدیم و یه چندین میلبون ناقابل واسه او 2 تا سفر هزینه شد. 2 - 3 تا از دوستامون هم همینجوری بعد از 3 سالشون برگشتن ایران و بعد از ایران رفتن واسه امتحان.
برای کارت پی آر مشکلی ندارید. شما سال دیگه که برگشتید میتونید تمدید کنید.