2777
2789
خوبی مصی جونم؟

انشاالله همیشه خوب و خوش باشی.

مامان کیانا جون عزیزم اگر مصطفی 6 بگیره نیازی نیست من امتحان بدم.البته باید بالای 6 بگیره کلا دیگه که بتونه تو پروسه
بره.

نجمه جون کجایی عزیزم؟بیا یه خبری از خودت بده.دلمون تنگ شده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچه ها
من میخوام هفته بعد برم مدرکم رو از دانشگاه بگیرم و برای ارزیابی بفرستم وس

ازون جایی که من تهران نیستم ممکنه قدم به قدم برام توضیح بدید که چیکار کنم که اشتباه نباشه و کاری از قلم نیفته چون دارم با یه بچه کوچیک میام تهران و نمیخوام دوباره کاری بشه

صفحات قبل و خوندم ها ولی کمی گیج شدم
اول باید ریز نمره و مدرک تحصیلی رو کپی بگیرم و برابر اصل کنم و بعد تایید کنم یا اول تایید بعد کپی؟

من علوم تحقیقات تهران خوندم باید برم پاسداران؟
با تو دوباره زن شدم.....
مامان ساغر
من در مورد کانادا و پروسه اش اطلاعی ندارم اما در مورد مدرکت چون خودم تو علوم تحقیقات خوندم باید بگم از خود دانشگاه ساختمون اداری طبقه دوم بگیر. گواهی موقت هم همرات باشه اگر وام گرفتی هم باید تصویه کنی بعد مدرک میدن. ریز نمره همونجا میدن
سلام

مامان ساغر جون وقتی مدرک و ریزنمرات رو گرفتی باید ببری پاسداران به همراه یه فرم که از wes پر کردی می بری تا برات بفرستن کانادا.

رشتت چیه؟

بچه ها به نظرتون تا مصی ایلتس بده پر می شه رشتش؟
سما جان پس کی کپی رنگی بگیرم؟کپی رو باید تایید کنم؟یا اصل رو؟
کی و کجا مدرک تایید میشه؟

فرم وس رو از کجا بگیرم؟

پول رو کی و چطوری واریز کنم؟

رشته من اقیانوس شناسیه که تا هفته پیش 8 نفر فقط پذیرش شده بودند.من نگران پر شدنش نیستم ولی احتمالا تا آخر 2013 نمیتونم آیلتس بگیرم. چون زمان زیادی نمیتونم با بچه بدارم ولی واسم دعا کنید که بتونم

سحر جان مرسی از راهنماییت
با تو دوباره زن شدم.....
مامان ساغر جون مگه کارای فارغ التحصیلیتو نکردی؟ همون موقع تو اخرین مرحله می ری و مدرکتو بهت می دن دیگه و یه امضا می گرن دریافتش کردی. اگر کارای فارغ التحصیلیو نکردی که خودش کلی طول میکشه.
ممنون سحر جان
کارای فارق التحصیلیم رو کردم ولی چون بعدش باردار شدم و بچه دار و... هنوز فرصت نکردم برم مدرکم رو بگیرم
پس موقعی که مدرک فوقم رو میگیرم مدرک لیسانسم رو بهم پس میدن؟

یادمه از دفتر مرکزی که تو پاسداران بود ریز نمره ای لیسانس رو گرفتم و دادم برای قبولی فوقم
حالا باید دوباره برم از دانشگاه قبلیم بگیرم؟؟
با تو دوباره زن شدم.....
اره وقتی مدرکتو می گیری دو تا کپی از روش میگیری می دی آموزش و بایگانی بعد بایگانی اصل مدرکتو میده. ریز نمره لیسلنستو اگر از پاسدارن گرفتی برو همونجا اما من مال فوقم رو از علوم تحقیقات گرفتم