2777
2789
ای واااااای کلی نوشتم همش پرید عیب نداره دوباره مینویسم
صد گل جون، مواردی که نوشتی درسته ولی من منظورم این بود اگه کسی شرایط خوبی برای پذیرش گرفتن با ساپورت مالی داره برای سیو کردن وقت بهتره ازاین راه اقدام کنه. البته که این روش هم سختیها و استرس خاص خودش رو داره مخصوصا قسمت ویزا گرفتنش.
ببین شما جزء موارد خوش شانس بودید که سریع کارتون درست شده ولی اینکه میگی از سال 2010 به بعد پروسه کوتاه شده واقعا گارانتی نیست که همینجوری بمونه. انقدر به مسائل مختلف بستگی داره که یه وقت ممکنه دوباره کارا به تاخیر بیفته. همین مدارک آماده کردن ببین چقدر وقت و انرژی میگیره در صورتیکه واسه دانشگاه اپلای کردن ترجمه مدرک و نمره زبان و توصیه نامه از استاد لازمه.
پذیرش دانشگاه هزینه خاصی نداره به جزء حدودا 100 دلار بسته به دانشگاه اپلیکیشن فی. بعد هم که دانشجو بخواد از داخل کانادا واسه مهاجرت اپلای کنه مسلما نیازی به گرفتن وکیل و هزینه های وکیل نداره (البته از ایران هم میشه بدون وکیل اقدام کرد اگه زبان خوب باشه)
اون کلاسا رو هم میدونم که واسه مهاجرا دارن ولی منظورم اینه که وقتی کسی درحین درس خوندن میره از اون کلاسا استفاده میکنه درواقع مدتی اینجا بوده و با خیلی چیزا آشناست و زبانش هم تقویت شده سر فرصت و با حوصله میره از این کلاسا استفاده میکنه که خیلی اثربخش تره. ولی شما در نظر بگیر یه مهاجری تازه اومده و تحت فشار جا به جایی و آشنایی با محیط و شوک فرهنگی و نداشتن جاب واسترس پیدا کردن جاب و مشکل محاوره (هرچقدرهم زبان خوب باشه معمولا اولش با سرعت حرف زدن و لهجه محاوره مشکله) میخواد بره از این کلاسا استفاده کنه.
البته مواردی که گفته میشه کلیت نداره و بسته به کیس افراد متفاوته و درکل هرکی نظرات شخصی خودش رو بر اساس تجربیاتش داره و این خیلی خوبه که بحث میشه و نقطه نظرات و استدلال ها گفته میشه. اینجوری دوستانی که سوال براشون پیش میاد میتونند براساس شرایط خودشون از نظرات استفاده کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان کیانا جون در مورد اون سایت مهاجرتی اگه بهتون گفتند که پذیرش میگیرند با ماهی 4000 دلار و بعد از 3 سال اتومات اقامت میگیرید یه همچین چیزی اصلا نیست.
اینجا بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه خیلییییییی فاند خوبیییی بدن نهایت ماهی 1800 تا 2000 تا است. من قبلا در مورد فاند تحصیلی پست گذاشتم. بعدش هم که اگه مستر بخونی بعد از درست حتما باید 1 سال مرتبط با رشتت کار کنی (البته این در مورد منیتوبا و ساسکچوان صدق نمیکنه، 6 ماه کار غیر مرتبط هم قبوله) بعد واسه مهاجرت اپلای کنی و اگر دکترا میخونی 2 سال بعد از شروع تحصیلت میتونی اقدام کنی که معمولا قبل از اینکه درست تموم شه مهاجرتت رو گرفتی.
یادم رفت بگم که ویزا کار برای همراه درسته. یعنی اگه همسرتون با ویزا دانشجویی بیان و به شما هم ویزا بدن بعدا شما میتونید بسته به اینکه بخوایید درس بخونید یا کار کنید میتونید ویزای تحصیل یا ویزای کار درخواست بدید
صدگل جون و مصی جان ممنون از توضیحات کاملی که دادید وممنون به خاطر وقتی که برام گذاشتید خود ما هم ترجیح میدیم با مهاجرت اقدام کنیم ولی شرایط این شرکت رو که دیدیم یکم شک کردیم آخه هیچ جا همچین امتیازی الکی به آدم نمی دند دانشگاه کانادا هم عاشق چشم ابروی ما که نیست که این همه یکی رو ساپورت کنه اونم همه جوره ...

این شرکت که خودشون خیلی به حرفهاشون ایمان دارن

نمی دونم سایتش رو دیدید یا نه؟؟؟؟؟

دیشب همسرم با شماره کاناداشون تماس گرفت که متاسفانه شماره مشکل داشت...

درهرصورت احتمال خیلی زیاد بهشون اعتماد نکنیم و باز کارهای مهاجرتمون رو پیش بگیریم فقط امیدوارم همسرم آیلتس 7 رو بگیره که دیگه نیاز نباشه منم آیلتس بدم...

صدگل جون شرایط عوض شده. قوانین وحشتناک...

اونقدر سنگ جلوی پای ادم گذاشتند که به همین راحتی دیگه نمیشه اقدام کرد برای همین هم هست که با گذشت این همه مدت هنوز تعداد کمی اقدام کردند خلاصه اینکه شما یه جورایی شانس آوردید و دقیقه نود کارتون راه افتاد

سما جان اول اینکه خوشحالم برای اینکه یه کوچولو دلت آروم شد و فهمیدی چی کار باید بکنی و دوم اینکه فکر میکنم اگر اشتباه نکنم بسته پستی با dhl پنج روزه به دستشون برسه و یک هفته هم طول میکشه بررسی کنند و یک هفته هم برای برگشتش حساب کن درکل کمتر از یک ماه به دست خودت می رسه...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
مامان کیانا سال 2010 هم 7 ماه طول کشید تا ما مدارک را آماده کردیم همون گردش 6 ماهه حساب و Ielts کلی وقتمون رو گرفت و بعد از تشکیل پرونده هم 8 ماه بعد مدیکال آمد و چون من باردار بودم نتوانستم آزمایشاتم رو بدم و پروسه ما 14 ماهه تکمیل شد .ولی قبول دارم که الان حیلی مشکلتر شده بخاطر بالا بردن امتیاز زبان و کم کردن ظرفیت ان شالله که موفق باشید.
IHONYEYمن که منتظر نموندم ودر ایران باردار شدم وپسرم هم ایران بدنیا اومد والان هم از تصمیم خوشحالم
من فکر میکنم که هیج برنامه زندگیتون رو بخاطرمهاجرت تغییر ندید بهتره-میدونی بچه دار شدن کمی زمان میبره وان شالله که احتیاج به درمان نیست اگر هم باشه در ایران زمانش کوتاهتره و کم هزینه تر -بعد هم میتوانه راحت زیر نظر یک متخصص باشی ولی اینجا اینطوری نیست و در روز زایمان هم باید بری بیمارستان و هر کسی شیفتش بود مییاد در این مورد تحقیق کن ولی باز هم هر جور خودتون میدونید.
چقدر من و صد گل جون نظراتمون با هم متفاوته هههههههههههههه

IHONEY جون من اگه جای شما بودم حتمااااااااا صبر میکردم بعد از مدیکال اقدام میکردم که احتمال زیاد نی نی تو کانادا به دنیا بیاد. درسته دست تنها سخته ولی خوبیهایی هم داره بچه دار شدن در اینجا. از همه مهمتر محل تولد بچه است که واقعا مساله مهمی هست وقتی که بزرگ میشه.
مصی جون اول بگو ببینم ایران هستی یا کانادا؟ شاید مربوط به محل سکونتمون باشه من الان 10 ماه کانادا هستم
IHONYاینجا باردار شی تحت نظر دکتر خانواده که یک دکتر عمومی هست قرار می گیری -اگر خدا نکرده احنیاج به درمان برای بارداری داشته باشی میدونی اینجا رایگان نیست واقعا هرینه هایivf-,... سر به فلک میکشه .
در ایران آدم کلی کمک داره و میدونی کانادا کشوری مهاجر پذیر هست و براشون واقعا فرق نمیکنه کجا بدنیا اومده باشی بعد هم بر فرض شناسمه بچه متولد کانادا باشه رنگ رخسار چه میکنی؟ اگر دختر باشه که اصلا فرق نمیکنه اگر هم پسر باشه هر روز یک قانون میزارن و....
مرسی مصی جون آره tnt که هست گویا dhl هم دوباره راه افتاده. حالا دیگه حل شد.دعا کنین 1 شنبه که می رم درست بشه کار

اخه ما اصل مدرک و اصل ریزنمرات رو هم فرستادیم کانادا و عموم اصل مدرک رو نگه داشت و بقیه رو فرستاد.

حالا اصل ریزنمرات پیش اوناست و دوباره باید بگیریم از دانشگاه.

و اینکه میل زدن که ترجمه ی مدرک هم نرسیده.نمی دونم واقعا ما اول مدرک رو ترجمه کردیم نمی دونم چی میگن.

مامان کیانا این شرکته چیه؟ من اصلا پستا رو نخوندم .بگو کجا نوشتی بخونم.
سلام دوستان برای تشکیل پرونده فقط تا ژانویه فرصت هست. اخه رشته ها رو می اعلام کردند یعنی فقط تا ژانویه؟

امسال تا جایی که من دیدم اشپز نمیخواند . ولی یکی از دوستام بهش گفتند اشپز هم تو لیست هست اطلاعی از این موضوع دارید.
راز من که کلافم

همش جی میلم بازه

کیانا جون عزیزم این کارنامه ی مصی رو عموم داده به wes اصلیش رو

یعنی باید برم دوباره بگیرم

حالا wes کچی هم قبول می کنه فقط اینکه باید امضا هم داشته باشه؟ امضای خود طباطبایی کارساز نیست؟

دارم خل و چل می شم.

خود طباطبایی بهم گفت که کپی بیاری باید استعلام بگیرم و اگه اصل باشه زودتر کارت راه میفته.منم گفتم اکی اصل میارم

که دیدم اصلش تو wes هست و دیگه پس نمی ده.

حالا چی کار کنیم؟ برم دانشگاه دوباره ریزنمرات بگیرم و یا همون کپی رو ببرم پیش طباطبایی؟
وایییییییییی دختر گل چی کار کردی مگه کسی اصل مدرک رو میده به کسی ؟ یعنی هیچوقت دیگه خودتون لازمش ندارید ؟

ببین عموت نمی تونه برهWES و مدرک رو پس بگیره؟

اگه نشد که چاره ای نیست دیگه طباطبایی هم که گفته قبوله ولی طول می کشه...

این شرکت رو گفتم :http://www.ireducation.net/
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!