2789
مامان سارا جون اینکه راه دور زدن داره یا نه رو نمیدونم ولی اینو میدونم که این شرکتهای بزرگ اگه بخوان کسی رو بگیرن از هر جای دنیا میتونند. لازم هم نیست چیزی رو ثابت کنند. اتفاقا یکی از راههای رایج برای گرین کارت گرفتن اینجا از همین طریقه. شرکت فرد مورد نظر رو میگیره و بعد براش درخواست گرین کارت میده که سر چند ماه هم جواب میدن.
ولی در مورد راههای دور زدن شاید بری تاپیک آمریکا و سوالت رو مطرح کنی تجربه بیشتری داشته باشند. ما تازه 10 ماهه اینجاییم و دوست هم زیاد پیدا نکردیم. اینه که هنوز خیلی چیزا رو نمیدونیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان عزیز

کسی از شما دوستان با وکلائ پر نیان و پارس کانادا کار کرده
؟اخه شوهرم قراره پروندمونو بسپاره به این وکیل من احساس می کنم زیاد راستگو نیست،اخه میگه رشته شوهرم که عمرانه تا الان بیست نفر ثبت نام کردن و شما وقت دارین و یکسالم کارتون درست میشه من یکم از حرفش خوشم نیومد و احساس کردم دروغ باشه میخواستم شما راهنمایی کنید واقعا این حرفش درسته؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

هیلا جان بعضی از وکلا آخرین آمار پذیرش پرونده ها رو که از سایت اصلی اداره مهاجرت گرفته شده در سایت خودشون قرار میدن وکیل من هم در سایت خودشون www.migrantbird.com این آمار رو گذاشتن که تا تاریخ 29 ژوئیه برای رشته عمران 14 نفر پدیرش شدند پس تا الان 20 پرونده معقول هست
با تو دوباره زن شدم.....