2789
خیلی وقت اینجا نیومدم چقدر شلوغ شده امیدوارم ههمون تو راهی که قدم گذاشتیم موفق باشیم برای دوستانیکه دنبال یه وکیل و راهنما میگردن این موسسه رو با تضمین بهتون معرفی کنیم واقعا ادم دلسوز و اگاهیه
http://www.migratingbirdinc.com/index.php/2-uncategorised/66-2013-08-06-03-54-53
سما جون ممنون از اینکه جواب دادی.نه ممنون فعلا باز دادم تعمیر ببینم چجوری میشه.دیجیتالیه و یه شوکر داره که واس امثال من مناسبه.وقتی شوکر رو بذاری زیر بالش و مثلا ساعت 5کوک کنی شوکر بالش رو میلرزونه و بیدار میشیم.حالا اگر باز درست نشد میام ببینم چه باید بکنم.ایران از این تجهیزات شنوایی اصلا نیست بدلیل تحریم.خودم از دکتر سنجش شنواییم پرسیدم اونم قول داد واسم یه سمعک جدید سوییسی بیاره ولی بخاطر تحریم فعلا نشده.
ایشالا موفق باشید همه
مرقدت ضرب المثلهای مرا تغییر داد....هرکه بامش بیش برفش بیش"نه"کبوتر بیشتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهلا جان حالا که اینقدر وقتت کمه به نطرم فقط لیسینیگهای کمبریج 4-9 رو بزن و اینقدر تکرار کن که کامل بلد بشی البته اسکریپت کردنشون هم خیلی خوبه اگر وقت داشته باشی چون همونطور که خودت هم میدونی استانداردترین تستها همینا هستن و امتحان اصلی خیلی به اینها نزدیکه
متاسفانه من رایتینگم و کمی اسپیکینگم خوب نیست
من هم معلم خصوصی گرفتم و از هفته دیگه فقط این 2 اسکیل رو میرم کلاس
راستش سابقه کار با بیمه 3 سال دارم که مرتبط با رشته ام نیست ولی با وکیل که صحبت کردم گفته سابقه کار بدون بیمه رو فعلا کانادا قبول داره البته باید با فرمتی که از وکیلم میگیرم درستش کنم یعنی از شرکتی که مرتبط با رشته من هست طبق فرمت وکیل سابقه کار بگیرم که اون هم خودش بساطیه
راستی برای اسس نباید هزینه ای به وس داد؟و اینکه فقط مدرک شما باید اسس بشه یا مدرک همسرتون هم؟
با تو دوباره زن شدم.....
salam elham jan hazinehaye zendegi to Toronto fekr mikonam monaseb tar bashe dar movred kar ham ke age khayati beri inja fekr nemikonam jayi ro rahat peyda koni ke estekhdam beshi bayad bissness khodet ro bezani ke asoon nist va man pishnahad nemikonam arayeshgari ham khob mosalaman karesh bishtare rahat tar ham peyda mishe ama bayad inja ham dorehaye amozeshish ro begzarooni

man khodam tarahi dokht khondam iran rastesh asab edame dadan va khayati kardan ro nadaram dige vase hamin nemikham edame bedam ama age alan khodam bissness khodamo rah bendazam midunam ke moshtari daram pol khobi mitunam dar biyaram bazam bastegi be khodet dare (khayati adamo daqoon mikone) vase hamin man donbalesh nistam aslan

dar movred child tax ham ke bastegi be daramadetoon dare max fekr konam hodod 350 ta 400 bashe va ye100 dollar ham ke child care hastesh ke oon raqamesh sabete
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سارا بگم چی نشی فارسی بتایپ

کجال جون عزیزم بیا بگو اگه کاری از دست ماها بربیاد دریغ نداریم گلم. می تونی هم از دوست همسرت سوال کنی از کجا خریده تا راحت تر بتونیم کمکت کنیم.
مامان ساغر جان
دقیقا فقط رو لیستنینگ کمبریج کار می کنم- مدرک همسرم نیاز نیست اسس بشه- واریز پول به حساب وس هم خودش بساطی داره
اولا باید دلار کانادا رو برحسب دلار امریکا پرداخت کنی که یه مبلغی بابت چنج این می گیره بعدش هم باید یه 70-80 دلار علاوه بر 60-70 دلار کارمزد به خود صرافی بدی در ضمن چون مبلغش کمه اغلب صرافیها قبول نمی کنن که حواله کنن

مامان ساغر جان
وکیلتون کیه؟
آخه وکیل من می گه باید حتما سابقه کارت مرتبط با بیمه بشه
انوشه جون میشه دقیقا بنویسی اسمش چیه 400 اسمش چیه چون من در ساسکچوان هستم و 2 تا بچه دارم برای 2 تاشون 760 میگیرمCHILD TAXBENEFIT وFEDRAL PAYMENT که فدرال پیمنت برای دو بچه 200 هست
راستی بچه ها کسی جوابمو نداد از خانمهای که کانادا هستید چه رنگ مویی استفاده میکنید؟-مارکش رو می خواهم
دوستان عزیز تمنا می کنم فقط 5 دقیقه از وقتتون رو بذارید

تا برای پیدا شدن (محمد طاهای عزیز ) دعا کنیم

به خدا درد آوره یه بچه شر خواره رو دزدین ، اینم وبلاگشه http://www.92329.blogfa.com/

ختم 124 هزار تا صلوات

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=522582&PageNumber=1

ذکر ( یاشهید )

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=525452&PageNumber=1

اجرتون با امام زمان .
سلام میخوام به یه شرکتی نامه انگلیسی بنویسم چند ماهه نامه نگاری نداشتم میخوام بعد از چند مدت احوالپرسی کنم و جویای حالشون بشم و بگم ان شا الله که ما رو از یاد نبردین ما همچنین به یاد شما هستیم وبه شرکت شما وفاداریم و محصولات شما رو با علاقه کار میکنیم
و در ضمن آدرس سایت ......... (خودمون ) به حضور معرفی میگردد
اینو چه جوری باید نوشت
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند
صد گل جون
در مورد رنگ من هم Loreal استفاده کردم و هم Garnier و Nicen easy .
میگن Garnier محصولاتش گیاهیه. نمیدونم والا خدا میدونه :)) ولی من رنگاشو دوست دارم البته بعد از یه مدتی هم رنگش به نظرم کم میشه که اینم برای کسایی که تند تند رنگ مو عوض میکنند خوبه.
به نظرم همشون خوبن ولی در کل من آدم Experti نیستم تو این زمینه واسه همینم تا الان چیزی برات ننوشتم.
فقط اینکه هر رنگی و که دوست داری و اگه موهات هم تیره است حتما باید 1 یا 2 درجه روشن ترش رو انتخاب کنی والا اثر نمیکنه. چون قهوای تیره از نظر اینا همون قهوه ای روشن از دید ما است :)
صد گل جان

FED-PROV/TERR
-CANADA 405.32 که مبلغش 405 تا بود. ما اول فکر کردیم تکس هست که برگشته ولی نامه اش اومد دم خونه که چایلد تکس بنفیت هستش

برای FEDERAL PAYMENT
-CANADA هم ماهیانه 100 تا میدن که دو تا رو باهم دادن شده بود 200 تا