2789
Salaam elham jan
Aslan natars
inja 10 rooze a val sakhte vali badesh adat mikoni
Albate ke kar peyda mikoni
Mahd inja geroone vali kar bashe moshkeli nist
Advie zaferoon zereshk zarf zirandaz patoo ghablame ghand chai
Balesh kami lebase garm
Chan ta asbab bazi
Malafe
Rob
Briar
Baghei khoraki ha in a hast
Berenj nayar patoo 4 5ta briar
Negaran nabash
Biayi dive doost nadari bargardi
سلام به همه دوستان مقیم کانادا!!من تهرات زندگی میکنم و کم شنوا هست!از سمعک استفاده میکنم.شنیدم کانادا تو تجهیزات کمک شنوایی از قبیل سمعک و ساعتهای مختلف یه جرایی صاحب نام هست.من دو سال پیش از طریق یکی از همکارای شوهرم تونستم یه ساعت شوکر دار از کانادا سفارش بدم 90هزار تومن شده بود.حالا خراب شده هی عقب میندازه بردم تعمیر هم کردم نشد!خواستم اگر برای هر کدومتون امکان داره نمیدونم سایتی مرکز پزکی ای در این رابطه برام بپرسید آیا از این مدل ساعت هست؟قیمت هم برام بگید بیزحمت.ساعت رومیزی بود از همین دیجیتالیها،شبیه قلب بود منتها شکلش واسم مهم نیست برام راه افتادن کارهام مهمه.اگر این لطف رو در حقم بکنید اگر در توانتون هست،نمیخوام کسی تو زحمت بیوفته برام یه سوال بکنید.
از لطفت ممنونم هموطن
مرقدت ضرب المثلهای مرا تغییر داد....هرکه بامش بیش برفش بیش"نه"کبوتر بیشتر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهام جون اگه می تونین تو بهار برین که هوا بهتر شده باشه اینجا زمستوناش واقعا سخته مخصوصا واسه تازه واردین بعد ادم عادت مبکنه
ولی از نظر من اگه خیلی زمانش واستون مهم نیست بزارین تو بهار بیاین
[خدایا شکر همه نعمتات]
ساغر جان شما چه رشته ای داری اقدام می کنم
من آنالیزر مالی که تا حالا 134 تاش پر شده و باید سریع آیلتس رو بگیرم
کلا جمع آوری مدارک فرسایشی هستش همین ترجمه ریز نمرات یه پروسه داره باید مدرک و ریز نمرات رو بگیری بعد اسکن کنی بفرستی وزارت علوم اونها دستور می دن که براشون پست کنی بعد از پست منتظر می شی تا تایید کنن بعد می فرستی برای ترجمه در آخر هم باید ترجمه ها رو ببری دانشگاه ازشون خواهش کنی برات به آدرس وس بفرستن چون خود دانشگاه باید این کار رو انجام بده - گرجه من یه بخشی از بیمم هم رد نشده بود دنبال اون هم بودم فک کنم با این همه کار باید آیلتس هم بخونم

آیلتس دانشگاه آزاد 29 آگوست جا نداشت ما 2 تومن دادیم برامون استانبول ثبت نام کردن بعد دیروز متوجه شدیم موسسه هیراد هم نمایندگی بریتیش کانسیل گرفته و برا این تاریخ ثبت نام می کنه مجددا اینجا هم ثبت نام کردیم
سلام به همه

کجال جون من اگه الان کانادا بودم خودم برات تهیه می کردم.

اما دقیقا بگو چیه و چه طوری کار می کنه ممکنه همین ایران هم بتونی پیدا کنی. من اگه بتونم می گم عموم برات بگیره البته

به این زودیا نمی تونم دستت برسونم.
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

khobeed doostjoonammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

elham joon tarsi ke nadare ama dar mored shahr age adami hasti ke baron ro doos dari va azash khaste nemishi boro van cover choon hamishe hamishe ya baron miyad ya abriye

kheyli sakht khone mishe peyda kard ke booye nam nade

man doostam taze az vancover omade mige chera inja enqad khoshko bi ab alafe(Toronto) dar hali ke inja kheyli sar sabze ama roozaye aftabi ham dare vancover nadare

man khodam shakhsan ye chand rooz posht ham baron bebare delam migire che berese ke har rooz baron bebare ya hamishe abri bashe

zemestoonash ham az inja sard tare
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
شهلا جان رشته من فیزیک دریا یا به عبارتی اقیانوس شناسی فیزیکی که از خوشبختانه امسال توی لیست هست
تا یکی 2 هفته پیش که فقط 3 نفرش پر شده بود
با این وجودی که شما میگید من حسابی کار دارم چون هنوز نرفتم مدرکم رو از دانشگاه بگیرم
شما چند وقته که برای آیلتس میخونید؟ای کاش قرار نبود همه اسکیلها بالای 6 باشه و اورال 6 هم قبول بود این منو خیلی دچار استرس میکنه
من که در هر صورت فکر نمیکنم به برنامه امسال برسم چون همونطور که قبلا گفتم دخترم 15 ماهشه و زمان کمی برای زبان خوندن دارم
امیدوارم شما نمره مورد نظرتو هرچه زودتر بگیری که خیالت راحت شه
برای من هم دعا کن و از تجربیاتت بگو لطفا
راستی شما مدرک رو برای اسسمنت نباید به وکیل میدادین که خودشون بفرستن؟راستش من وس رو نفهمیدم
با تو دوباره زن شدم.....
مامان ساغر جان پسر من هم 10 ماهشه به سختی دارم می خونم الان یه ماهه که دارم برای آیلتس می خونم معلم خصوصی گرفتم توی لیستنینگ یه مقدار ضعف دارم.
اسسمنت رو کارهاش رو خودمون انجام می دیم وکیل فقط راهنمایی می کنه مامان ساغر شما سابقه کار مرتبط هم داری؟ چون این سابقه کار هم خیلی دنگ و فنگ داره باید کلی شرح وظایف براش بنویسی البته شرکتتون باید براش بنویسه این شرکت هم نمی تونه صوری باشه - خلاصه خیلی زمان بر بود
ان شالله که به امسال می رسی - خوب رشته من به سرعت در حال پر شدنه شما فعلا جا داری
درواقع این موسسه وس هستش که اسسمنت رو انجام می ده
سلام دوستان با تشکر از راهنماییهاتون
سارا جان یه سوال شما بچه ها رو مهد میذارید هزینه اش چقدره ؟ و اینکه تو تورنتو کار پیدا میشه راستش اولویت اول من برای انتخاب مکان کاریابیه فرقی نمیکنه چه شهری برم فقط هزینه هاش مناسیتر باشه درضمن میدونید ماهیانه به بچه ها چقدر میدن ؟ من اینجا میخوام برم خیاطی وو آرایشگری یاد بگیرم به نظرت کدومش مفیدتره.ممنون میشم راهنماییم کنی
تروخدا بگید بجز ویزای دانشجویی و درس خوندن دیگه چطوری میشه اومد اونجا و اقامت گرفت .؟یه دختر 16 ماهه دارم .لیست مشاغل 2013 رو از کجا میتونم ببینم ؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )