2789
دلیل اینکه نمیام نمینویسم مشارکت نمیکنم علتش این بود که روحیه ام خیلی خراب شده بود و احساس خیلی بدی داشتم من عاشق مهاجرت اما نمیتونم برم پس ترجیح دادم دیگه دور باشم از این روند
موفق موید باشید گاهی میام بهتون سرمیزنم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید

مرمر جان ما ازطریق اسکیل ورکر داریم اقدام میکنیم.یعنی شما باید ببینی که آیا رشته تحصیلی شما یا همسرتون جزو لیست مشاغل 2013 هست یا نه ؟
تا اونجایی که من میدونم دندانپزشکی امسال جزو رشته ها نیست.لیسانس شما نیدونم چیه؟ولی اگر رشته شما جزو لیست باشه باید ببینید که با توجه به امتیازی که برای چیزهای مختلف از قبیل سن و مدرک و سابقه کار و.... ودر نهایت مدرک آیلتس آیا امتیاز لازم برای مهاجرت رو کسب میکنید یا نه؟
من در مورد ویزای تحصیلی برای رشته های پزشکی اطلاعاتی ندارم ولی برای اگثر رشته ها با توجه به معدل و دانشگاهی که فارغ التحصیل شدین و مقالاتی که دارین و همچنین نمره آیلتس یا تافل میتونید از دانشگاهی پذیرش بگیرید و بعد برید برای ویزا
این کار رو هم خودتون میتونید انجام بدید نیاز به وکیل نداره
باز هم اگر سوالی باشه که بتونم ج بدم خوشحال میشم
با تو دوباره زن شدم.....
بچه ها راجب مارک رنگ مو پرسیدم بجر اورال کسی نظری نداشت؟
میشاد جان من وکیلم فرزانه ابروانی بودآدم فوق العاده پولکی بود وهیچ کمکی به مانکرد ولی چون خیلی پرونده داره به قوانین کاملا اشراف داره-من گفتم برن پیشش برای مشاوره ولی قرار داد نبندن
راستی مامانا این 2 سایت میتوانین برنامه های ایران رو ببنید یا ماهواره ایران:http://hamegi.tv
http://www.injatv.com
زهرا جان از طریق سایت وال مارت ببنین اصلا اون چیزی که شما می خواین داره؟http://www.walmart.ca/en بعد ببین کدومشعبه اش نزدیک شماست
ببین زهرا جان اگر ناراحت نمیشی یک مغازه های هست به نامvalue village
اگر وسایل دست دوم داره همه چیزحقیقتش من خودم برای بچه هام ازش اسباب بازی میگیرم و یک دفعه هم ماکرو فر گرفتیم خیلی ارزون و به صرفه هست وقتی ایران بودم مارک اسباب باری هم برام مهم بود ولی اینجا از اینجا براشون اسباب بازی میگیرم
میتوانی سرچ کنی value village toronto بعد ببینی کدوم شعبه اش نزدیکتون هست
صد گل آره پولکی و اصلا دلسوز نیت یعنی امروز که پرونده ات رو داد بهت یا کارت اکی شد دیگه اصلا نمیشناست اگر خواستی ازش راهنمایی هم بگیری دوباره ازت پول میخواد...
بلایی سر من آورد که فهمیدم انسان گرگ صفت یعنی چی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستان

ما هم در حال اقدام برای فدرال هستیم خوشبختانه رشته من جزو رشته های مورددرخواست هست اما به سرعت داره پر می شه - ما با بانیان سعادت قرارداد بستیم 4500 دلار - فعلا فقط منتظر امتحان آیلتس هستیم که با این حجم متقاضی نتونستم ایران ثبت نام کنم 29 آگوست تو استانبول امتحان می دیم - توی 1 ماه باید آیلتس 6 بگیرم برام دعا کنید که خوب بدم و بتونم نمره رو بگیرم

واقعا جمع آوری مدارک خیلی زمان بر و انرژی بر بود خستمون کرد
سلام دوستان من یکماهی هست که ویزای کانادام اومده و میخواهیم به همراه همسر و پسر 3 ساله ام بهمن ماه برویم راستش ترس عجیبی تو دلمه اصلا نمیدونم چی پیش رومه اول از همه درانتخاب شهر موندم انتخابم ونکوره لطفا دوستانی که اطلاعات دارن دراختیارم بگذارن شرایط و هزینه های زندگی و اینکه ما هیچ کسی را نداریم اونجا .
نمیدونم همه آرزوشونه برن ولی الان که وضعیت من جدی شده چرا اینطوری شدم البته اینم بگم که شوهرم دکترای زبان داره ولی زبان من درحد معمولیه .میخواستم بدونم هزینه مهد چقدره و اینکه من میتونیم کارپیدا کنیم ببخشید خیلی سوال داشتم و فک کنم آشفتگیه روحیم در نوشتارم مشخص بود بهرحال ممنون میشم کمکم کنید
سلام به همه

میشاد چرا چی کار کرد؟

مامان ساغر جون ما در حال خوندن ایلتس هستیم البته همسرم قراره امتحان بده

بچه ها ابران پر شده مگه؟ یا علی یعنی باید بریم جای دیگه؟

مامان کیانا جون کجایی؟
سما جون همسرتون باید چند بگیرن؟من که تو 6 موندم.آخه دخترم 15 ماهه است وشدیدا به من وابسته و به سختی زمان برای خوندن دارم

شهلا جان جمع آوری چه مدارکی زمان بر بود؟من اول دارم نمره آیلتس رو میگیرم و بعد قصد دارم مدارکم رو آماده کنم.لطفا بگو که اگه خیلی زیاده از الان برم دنبالش. تا جایی که من میدونم مدرک تحصیلی رو باید ترجمه کنم و سابقه کار بگیرم.چیزدیگه نمیدونم

البته میخوام وکیل بگیرم ولی بعد از گرفتن نمره آیلتس چون راستش میترسم که نتونم بگیرم و الکی چولم به هدر بره
راستی دانشگاه آزاد که آیلتس میگیره فکرنکنم پر شده باشه
با تو دوباره زن شدم.....