2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی
امیدوارم خوب و سرحال باشین .

سما جان ما میخوایم از طریق دانشجویی اقدام کنیم چون معدلم خوبه پذیرش دانشگاه اونجا رو بگیریم . اطلاعاتی داری که مثلا هزینه دانشگاه چقدر میشه و اینکه شانس گرفتن اقامت دائم چقدره ؟ میدونی که همسرم پرستاره اگه اونجا در مدت تحصیل من کار پیدا کرد یا خودم کار پیدا کردم بعد فارغ التحصیلی شانس داریم واسه اقامت دائم ؟ به نظرت با کدوم موسسه و وکیل کار کنیم ؟ ما فعلا کنپارس رو انتخاب کردیم بهتر از اونا رو سراغ داری ؟ ممنون میشم راهنمائیم کنی خیلی سردرگمیم
سلام به همگی

سما جان ما میخوایم از طریق دانشجویی اقدام کنیم چون معدلم خوبه پذیرش دانشگاه اونجا رو بگیریم . اطلاعاتی داری که مثلا هزینه دانشگاه چقدر میشه و اینکه شانس گرفتن اقامت دائم چقدره ؟ میدونی که همسرم پرستاره اگه اونجا در مدت تحصیل من کار پیدا کرد یا خودم کار پیدا کردم بعد فارغ التحصیلی شانس داریم واسه اقامت دائم ؟ به نظرت با کدوم موسسه و وکیل کار کنیم ؟ ما فعلا کنپارس رو انتخاب کردیم بهتر از اونا رو سراغ داری ؟ ممنون میشم راهنمائیم کنی خیلی سردرگمیم
سلام به همگی

سلام به همه

انوشه جونم میلت بهم نرسیده عزیزم. میلم رو بالا نوشتم مستقیم بهم بزن این نی نی سایت قاطیه.

مرسی مصی نازنینم.

مامی هیراد عزیز راستش من خیلی اطلاعاتی در مورد هزینه های دانشگاه الان ندارم چون پارسال یه سری با همسرم سرچ کردیم اما خیلی دنبالش رو نگرفتیم.

اگه معدلتون بالاست اینکه بتونین بورس بشین و فاند بگیرین خیلی زیاده البته نمی دونم رشتتون رو بورسیه دارن یا نه.

به نظر من کنپارس خیلی خوبه و اطلاعات دقیقی می ده و رو هوا و خواب و خیال نیست. اما نمی دونم دانشجویی هم اقدام می کنه یا نه.

دوستای گلم توی این شبها ما رو هم خیلی یاد کنین لطفا (در همه ی جوانب ها نه کانادا ) شماها که تو غربتین دعاتون

خالص تره
هههههههههه مصی مگه از دست اون وروجک تو تو اون دو سال و نیم می تونستیم کاری کنیم هههههههههه
انوشه جان چه خبرا
اونور کمتر میبینمت
اوضاع خوب پیش میره
کارو بارو چه کردید؟پارسا خوبه
برامون از پارسا عکس بزار
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
سارا جون واااااااای که چقدر اثاث کشی سخته اونم با دو تا بچه کوچیک. ایشالله که به سلامتی تو خونه جدید مستقر شید.

مامی هیراد جون پذیرش دانشگاهی که نیازی به وکیل نداره. وقتی بخوایید واسه دانشجویی اقدام کنید که حتما بسته به رسته آیلتس آکادمیک 6.5 یا 7 میخوان. اونم که داشته باشید از پس زبان برای اپلای گردن تو دانشگاه بر میاد. همسرت اگه پرستاره باید امتحانات RN بده تا بتونه کار پرستاری کنه. خودت هم اگه واسه Phd میخوای اپلای کنی 2 سال بعد از شروع درست میتونی برای مهاجرت اپلای کنی. اگه فوق میخوای بخونی باید بعد ار اتمام درست حداقل 1 سال در همون تخصصت کار کنی که اینم بگم که این قسمتش خیلی ریسکیه این که بتونی بلافاصله کار پیدا کنی و 1 سال کار کنی خیلی به رشته و شانس بستگی داره.
در مورد هزینه های دانشگاهها هم برای فوق و دکترا در دانشگاه های ارزون تر سالی حداقل 8000 دلار فقط شهریه و در دانشگاههای گرونتر 10000 داره.