2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستانی که میخواین بیاین تورنتو و دنبال جایی هستین برای اجاره میتونید از خانم شاین کمک بگیرید. ایشون ایرانی هستند و خیلی خانم خوبیه. برای من هم قبل از اومدن یکماهه خونه ردیف کردن
از اینجا میتونید شماره اش رو بگیرید
http://headlinepress.net/

کاشانه یا مهمانسرای مریم خیلی گرون در میاد. کی جی جی هم باید یکی بره و قرارداد ببنده به نظر من این خانم میتونه کمک خوبی باشه
دوستانی که میخواین بیاین تورنتو و دنبال جایی هستین برای اجاره میتونید از خانم شاین کمک بگیرید. ایشون ایرانی هستند و خیلی خانم خوبیه. برای من هم قبل از اومدن یکماهه خونه ردیف کردن
از اینجا میتونید شماره اش رو بگیرید
http://headlinepress.net/

کاشانه یا مهمانسرای مریم خیلی گرون در میاد. کی جی جی هم باید یکی بره و قرارداد ببنده به نظر من این خانم میتونه کمک خوبی باشه
سما جان 3500 که خیلی خوبه-فزرانه ابروانی 5000 ار ما گرفت و قتی در مورد نحوه سابقه کار با فرمت مورد قبول سفارت کاناداباشه. گفت فرمت سابقه کار هر کسی رو خودش میدونه ما که فرمت کار شما رو نمیدونیم-این خیلی وکیله که تو نوشتن سابقه کار کمک میکنه
سلام سما جان
منم به امیر ایمیل زدم و یه جواب کلی داد و گفت که بهش بزنگم
حالا یه سوال بابت چه جور کیسی به شما گفت 3500 تا
سما جان ولی تو که انقدر تلاش کردی و مشتاق رفتنی و تقریبا همه همه چیتون مهیاست این هزینه رو بکن چون واقعا رقم قابل توجهی نیست که آدم بخواد ریسک کنه
البته من نمی دونم واسه کل پروندت این رقمو داده یا نه ولی نهایت میشه 11 م که خورد خورد می پردازی
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
دوستانی که معلم خصوصی با وجدان و کار درست و منصف می شناسن
پلیز لطفا
ممنون میشم شماره ای دارید بهم میل کنید
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
سلام به همه

منیس جون راستش ما یه مقدار دلار گرفته بودیم و گذاشتیم واسه هزینه ی فدرال و اینجور چیزا و بلیط و خلاصه چیزای اساسی

می دونی آخه ما برای اسکیلد ورکر می خوایم دیگه.یعنی عملا وکیل کاری نمی کنه.فقط چیزی که هست همین چیزای کوچیکه
مثلا اگه قرار بود بیزینس پلنی چیزی برامون بنویسه اره حتما هم باید وکیل می گرفتیم اما اینجوری واقعا دلم نمیاد

به قول تو شاید هم بی ارزه
سما جون ببین من فرمت سابقه کاری برای کسایی که شاغل در اداره ای و یا شرکتی هستند رو میدونم ولی شما که خود اشتغالی بودی نمیدونم چه جوریه. اگه خواستی بهم ایمیل بزن و آدرس ایمیلتو بده که برات یه نمونه بفرستم. من خودم مدتی در قسمت اداری سازمان تامین اجتماعی کار میکردم خیلی هامیومدن و این سابقه رو درخواست میدادن و ما هم نامه اش و مینوشتیم براشون ولی خوب به امضا رئیس اونجا میرسید و مهر میشد و اینکه در سربرگهای اداره نوشته میشد که اعتبار داشت.