2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سختیهایی داره ولی خوب باید خیلی ها این راه و رفتن و موفق هم هستند. ایشالله شما هم خیلی زود جا بیفتید و عادت کنید. اگه سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم اگه بتونم راهنمایی کنم
میشه آنلاین جاها رو ببینید و انتخاب کنید ولی برای رزرو کردن باید کسی رو داشته باشید که کارای اولیش و مخصوصا پولی که اول باید بدید رو براتون انجام بده. جاهایی هم هست که اگه کردیت کارت داشته باشید از همونجا میتونید رزرو کنید.
دقیقا کی میرسید؟؟ من میدونم تو تورنتو سایتی هست که ایرانیه و به زبان فارسی و میتونید اونجا سرچ کنید ولی دقیق نمیدونم چه سایتیه. تو گوگل فارسی سرچ کنید شاید اطلاعاتی بدست بیارید. ولی سایتهای زیادی هست که خونه اجاره میدن. برای اجاره موقت هم اینجا رو نگاه کنید
http://toronto.kijiji.ca/f-real-estate-short-term-rentals-W0QQCatIdZ42

البته دوستانی که تورنتو زندگی میکنند هم بیان بهتون راهنمایی خواهند کرد.

و اگه صفحات همین تاپیک رو هم بخونید کلی اطلاعات بدست میارید چه در مورد حونه و چه در موارد دیگه.
salammmmmmmmmmmmmm doostannnnnnnn ma khone peyda kardim belakhare va aval aug move mikonim

akhey fati joon eshala ke kheyretoon bashe azizam

be nazare man hotel motel narid choon kheyli geroon dar miyad vasatoon aparteman moble ejare konid age basement bashe ke kheyli arzoontare masalan kamelan moble ba hame vasayel shayad 900 ta 1000 peyda beshe 1 bedroom 2 bedroom geroontar vase 1 ya 2 mah ya 3 ejare konid va ba khiyal rahat donbal khone begardid
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به همه مامانای گل ما هم اول septیا octمیریم وینی پیگ
سارا جان به سلامتی شما کلگری هستی؟
پلنگصوتی چطوری -رفتی ادمنتون ؟
راستی از سپیا دیگه خبری نیست؟امیدوارم که همچنان مشغول کارش باشه
بقیه مامانا خوبن؟
فتی جون از مهاجرت نترس این احساس شما خیلی طبیعی هست ومعمولا کم هستن افرادی رو که ازآمدن به کانادا پشیمان باشند فقط باید صبر داشته باشید و پرتلاش