2789
سلام به همه

مامان کیانا جون

عزیزم این راهیه که اگر نتونستیم از طریق فدرال اقدام کنیم از این طریق اقدام کنیم عزیزم شما ایلتس همسریت رو ثبت نام کردین؟

تابستونی نه عزیزم ما پارسال واسه ایلتس خوندیم و وقتی فدرال نگرفت گذاشتیم کنار.

امسال چون رشته ی همسرم هست فقط همسرم قراره ایلتس بده و امیدوارم نمرش اینقدری بشه که نیاز به ایلتس من نباشه.

من الان در حد مکالمه دارم می خونم عزیزم.نمی دونم در چه حدی از نمره ایلتس هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام
سما جان همسرت نمره چند آیلتسشو می خواد ؟
خودتم بخون دختر
تو که نصف راهو رفتی یهو با هم امتحان بدید
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
مامان ایلیا جون، حیفه بعد از این همه زحمت بیخیال بشید. من نمیدونم الان تو ایران خودت شاغل هستی یا نه و چقدر تجربه کار داری؟ بببن جبهای تکنسینی تو تخصص های مختلف کشاورزی به نسبت بد نیست. مخصوصا تابستونا جاب با قراردادهای کوتاه مدت وجود داره ولی خوب باید کانکشن داشته باشید.
به نظرم حتی اگه کار هم پیدا کنی اول راه چه با بچه و چه بدون بچه سخته و به هر 3 تون از لحاظ روانی فشار میاد. درسته که بچه 5 سالشه و ممکنه چیزی به ظاهر متوجه نشه ولی بطور غیر مستقیم این جدایی تاثیر روانی روش میزاره. ببین حتی کسایی که با خانواده میان و کار هم پیدا میکنند اون چند وقت اول غربت و تفاوتهای خیلی زیادی که آدم میبینه براشون سخته.
البته ببخشید فضولی میکنم ولی من پیشنهاد میکنم که اگه قراره همسرت برگرده شما هم برگردید و تا زمانی که همسرت ایرانه شما حسابی رو زبانت سرمایه گذاری کن و همه با هم برگردید. اینجوری نه خرجتون 2 تا میشه و نه اینکه دوری از هم اذیتتون میکنه.
سلام به همه

اون روزی که داشتیم غرق میشدیم در واقع بدی قضیه این بود که نمیتونستیم از محل کارمون برگردیم خونه همهٔ راه‌ها بسته بود یا آب گرفته بود خلاصه که خیلی‌ بد بود و برق هم در اکثر جاها نبود. اما به هر حال به خیر گذشت. مرسی‌ از همه.

مامان ایلیا حتا واسه کار فروشندگی هم اینطوری نیست که سریع کار پیدا کنی‌ ممکن ماه‌ها طول بکشه و بده اون هم مثلا کار پرت تایم پیدا کنی‌ اونم ساعتهایی که بچت مدرسه نباشه اون وقت مشکل نگهداری از بچت هم پیش میاد. منم با مسی‌ موافقم که بهتره همه با هم بیاین فقط در صورتی‌ تو اینجا بمون که درامد شوهرت در ایران بتونه هزینهی اینجا رو هم کاور کنه. اینجا کمترین جایی‌ رو که بخوای بگیری که بشه توش زندگی‌ کرد بیا ۱۰۰۰ دلار حد اقل پرداخت کنی‌ در ماه.
سلام به همگی
شهرزاد جون خوبی ؟الان دیگه همه چیز برگشته به حالت اول؟
سپیا کجایست؟بقیه خوبین؟
مامان ایلیا ببخشید ولی من فکر میکنم تصور درستی از اینجا یا لااقل از تروتنو شما ندارید کارهای فروشندگی و... هم به این راحتی که شما فکر میکنید پیدا نمیشه مخصوصا در اونتاریو -ترونتو اگر فقط می خواهید لندینگ کنید وبرگردید ترونتو خوبه ولی برای زندگی وپبدا کردن کار استانهای آلبرتا-منیتوبا-ساسکچوان رو من پیشنهاد میکنم هزینه اجاره ومهد هم خیلی پایینتر از تروتنو هست

مخصوصا اگر فوق کشاورزی داری ساسکچوان ومنیتوبا خیلی برای شما بهتر ازآلبرتا باشه وچون شوهرتون دانشگاهی هست وتعداد کالجها و دانشگاهای منیتوبا-وینی پگ بیشتر هست شاید استان منیتوبا وشهر وینی پگ انتخاب خوبی باشه

من ساسکتون هستم و 9 ماه اینجام اگرسوالی داشتی بپرس
بانو جون چند سال باید در اون شهر موند برای یکی از اقوام می خواهم؟

دوستای گلم حق با شماست من این سایتهارو گذاشتم تا اینکه با شغلهای مختلف تو این شهر بتونیم پی ببریم عمده کارشون چیه مثلا من متوجه شدم یک شرکت نرم افزاری بزرگ به اسم HP هست و... با اینحال اینا هم کشفیات جدیدمه.

توی تو منوی Business تمام اطلاعات شهر در مورد تجارت و صنعت هست
http://mordenmb.com/business

اینجا هم یک منطقه صنعتی هست تو اون شهر که میشه پیدا کرد چه صنایعی توش فعاله
http://mordenmb.com/business/business-opportunities/industrial-sites

اینجا لیست بیزینسها هستش
http://mordenmb.com/business/business-directory

اینم یک سری آمار از شهر هست جالبه
http://www.city-data.com/canada/Morden-Town-work.html

با سلام
مامان ایلیا عزیز
چیزی که هیچکدوم از دوستان بهش اشاره نکردند اینه که برای همون کار فروشندگی مصاحبه زبان میکنند عزیزم بعضی جاها هم ازمون کتبی زبان داره گلم یعنی برای کار حداقل باید 4 ماهی اونجا باشی تا به حرف زدنشون عادت کنی و بتونی راحت باهاشون صحبت کنی عزیزم
أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ (ع) یَومَ الْوُرُودِ
آساره جان کاملا درست میگه یادمه وقتی اومدیم اینجا (سسکتون)همسزم40 روزی گشت تا بلاخره وال مارت گفتن برای قسمت لبتیات همسرم رو می خواهن که ایتدا یک مصاحبه تلفنی 20-30 دقیقه ای باهاش کردن بعد گفتن بره تو سایتشون یک تست بزنه که اون هم 30 دقیقه بود وبعد که این 2تا رو قبول شد حضوری گفتن بره و کلی هم اونجا باهش حرف زده بودند که همسرم قبول شد ومیخواست بره که یک کار پاره وقت در رشته خودش پیدا کرد ومشغول شد
دوستانی که راجب شهر Modrn اطلاعات دارن،
خواهش می کنم هر کدوم می تونید به دو سوال من پاسخ بدید:

این شهر Modrn که اینجا مطالب خوبی هم دوستان زحمت کشیدن گذاشتن، ذکر نشده به چه کارهایی نیاز داره؟
.

با سپاس فراوان از وقتی که می ذارید
مثبت اندیش باش.
دوستانی که در مورد مهاجرت Morden سوال دارند، به این تخصص ها نیاز دارند
we are looking for a variety of occupations. These occupations would include manufacturing, health care, construction

ضمنا اگه فامیلی داشته باشید تو هر جای کانادا غیر از همون شهر فایلتون رد میشه. اینطور که من متوجه شدم درحال حاضر خیلیها اپلای کردند و حسابی سرشون شلوغه. ولی اگه کسی همه مدارکش آماده است و تو زمینه ای بالا تخصص داره ضرر نداره اپلای کنه. چون مدارک زیادی نمیخوان و اینکه لازم هم نیست الان پ.لی داده بشه و مدارک رو از طریق ایمیل میفرستید.
اینم یه فروم انگلیسی که اطلاعات خوبی میتونید ازش دربیارید.
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/opportunity-to-immigrate-to-a-small-city-in-manitoba-t133220.0.html

من پیشنهاد میکنم که فروم رو با دقت بخونید و اگه دیدی شانسی دارید اپلای کنید.