2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه

منیس می دونی الان ایلتس چند شده؟برم امتحان بدم و بدردم نخوره یا نمره خوبی نگیرم چه فایده.

مصی یعنی من که عموم تورنتو هست نمی تونم برای ماردن اقدام کنم؟

مامان کیانا جون مصی امدن و توضیح دادن همه رو

بانو جونم دستت درد نکنه از مطالبت

و همچنین مصی عزیزم

سارا جون با زحمتای ما.عزیزم سعید قراره بفرسته برای تاییدیه مدرک مصطفی رو و تا الان فرستاده احتمالا.
امروز تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولد نسیمه

نسیم جونم مبارک باشه عزیزم

بیا ببینم کجایی

من وقتی وکور بود شمارش رو داشتم اما کلگریش رو ندارم

انشاالله که درگیر جشن تولدشه.
سلام به همه دوستای نی نی سایتی میخواستم اگر کسی اطلاعاتی داره یا یه وکیل خوب سراغ داره بهم معرفی کنه
من لیسانس کامپیوترم و همسرم مهندس برق از طریق نیروی متخصص یا استان ی میشه اقدام کنیم ؟/ کدام استانها از همه نظر بهتر هستند یا کسی شرکت های کاریابی میشناسه که بشه برامون دعوت نامه کار بفرستند؟؟؟؟؟
با تشکر
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
مامان ویدا تو رشته خودت جز لیست مشاغل مورد نیاز کانادا هست و از طریق فدرال وسکیل ورکر میتوانه اقدام کنی لازم نیست استانی بیای یا job offer داشته باشی اگر تهران هستی برو موسسه ادیسه یا فزرانه ابروانی ولی ادیسه خیلی وقت میگزاره
اینجا رو ببین-این لست مشاغل هست:

http://www.migrant-bird.com
صد گل جان شما شماره این موسسه هارو داری ؟خودتون الان کانادا هستین ؟راستش من سابق کاری ندارم که بخوام خودم درخواست بدم بیشتر مد نظرم همسرم هست که هم بیمه داره و هم سابقه کار .عزیزم استان موردن که شما گفتی چه جور جاییه خوبه از نظر اب و هوایی من خوندم خیلی سیل میاد درسته ؟؟؟کلا استانی ادم موفق تره و جواب میگیره یا فدرال

ببخشید که من سوال زیاد دارم و خستت میکنم عزیزم
سلام به همه

ویدا جون حالا تا صد گل جون بیاد با اجازش

ببین به نظر منم از همین رشتت اقدام کنین اگه بیمه خویش فرما هستی می تونی بگی جایی که کار می کردم بیمه نکره چون خودم بیمه بودم و بتونی سابقه کار جور کنی

از طریق استانی بخوای برای سرمایه گذاری که خیلی می شه و همون موقع بهت PR نمیدن

اما اسکیلد ورکر همون بعد 2 ماه تقریبا میدن
بچه ها من یه سوالی دارم در مورد اسکیلد ورکر که می خوام از خودشون بپرسم که ببینم می شه یا نه

چون واقعا پول زوره بخوام بدم به وکیل

حالا می خوام بدونم از چه طریقی می تونم بهشون میل بزنم و اینا که معتبر باشه و مطمئن

لطفا هر کس می تونه کمک کنه و دریغ نکنین ها

مرسی دوستان
سما جون من با نظرت موافقم که زور داره پول وکیل دادن ولی من راه و چاهشو بلد نیستم اگه اطلاعاتی داشتی که باید از کجا شروع کنم و چطور بهم ایمیل بزن عزیزم ممنون میشم
سلام دوستان
یه سوال داشتم از اونایی بچشون کانادا به دنیا امده

سوالم اینه چند وقت طول میکشه تا به بچه اى که تو کانادا به دنیا امده باشه پاس کانادایی بدن

واینکه اگر قرار باشه بچه اینجااا به دنیا امده باشه بخایییم بریم ایران با همون پاس کاناداییش میتونه وارد ایران شه یه باید بره تو پاس مامان باباش

برمیگردم جواباتونو میخونمممم ممنونم از همتون