2789
1)ببینید خانمها من7-8 وکیل رفتم برای مهاحرت به کانادا و هر کدومشون یک چیزی به من یاد دادن جلسه مشاورشون هم مجانی هست لازم نیست با وکیل قرارداد ببیندید بهشون بگین می خواهید برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید اونا خودشون براتون یک جلسه حضوری میزارند میرید وضعیت شما رو برسی میکنند وبهترین راه نشونتون با توجه به شرایط تون بهتون میگن
2)چه استانی -چه فدرال و حتی اگر بخواهید برید استرالیا شما باید زبان بلد باشید پس به دنبال یک معلم خصوصی خوب بگردید تا به شما کمک کنه
3)مهاجرت سخته وکلی باید از پول ووقتتون هزیته کنید من دی ماه 89 اقدام کردم و مرداد 91 کار مهاجرتم تکمیل شد همون زمان هم 21 میلیون خرج کردیم با پول بلیط هواپیما (تازه فقط 5 میلیون مال هواپیما بود-6 میلیون هم پول وکیل دادیم)
4)این سایت رو ببینید ووقت بزارید بخونید خیلی کمکتون میکنه
http://www.applyabroad.org/forum/forum.php
5)مهاجرت بعنی تلاش وصبر هرکدوم نباشه نمیشه و به شکست می خوره
اگر زبانتون رو تقویت کنید واقعا احتیاجی به وکیل نیست
در ضمن این شهر ماردن یکی از شهرهای استان منیتوباست-وینی پگ هم مرکز استان منی توبا هست
نیلی جان وقتی بچه اینحا بدنیا بیاد یعنی اون کانادایی هست ومیتوانه به عنوان یک کانادایی درخواست پاس بدین براش در ضمن هر کس بایدپاس جدا داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان
یه سوال داشتم از اونایی بچشون کانادا به دنیا امده

سوالم اینه چند وقت طول میکشه تا به بچه اى که تو کانادا به دنیا امده باشه پاس کانادایی بدن

واینکه اگر قرار باشه بچه اینجااا به دنیا امده باشه بخایییم بریم ایران با همون پاس کاناداییش میتونه وارد ایران شه یه باید بره تو پاس مامان باباش

برمیگردم جواباتونو میخونمممم ممنونم از همتون
سما جان نمیدونم سایت امیر رو سر میزنی یا نه. ایشون از نظر من آدم مطمئنی هستند و کارهاشون رو هم با دقت انجام میدن. میتونی بهش بگی برات کارهاتو انجا بده و فکر میکنم خیلی کمتر از وکلا میگیره.

http://www.migrant-bird.com/

این سایتشه. براش ایمیل بزنی حتما جواب میده
بچه ها یه چیزی که اینجا یعنی تورنتو زیاد به چشمم خورد کسانی بودن که روی ناخن حالا به هر شکلی...کار می کردند. میدیدم حتی پیرزن ها نشستن و بعد کسانی بودند که با ناخن اینها ور می رفتند. شاید شماهایی که ایران هستین اگه این دوره رو برید بتونید اینجا راحت کار پیدا کنید
سما جان اینم شماره تلفن های مستقیم ایشون

شماره های تماس به شرح زیر می باشد:
از تهران: ۹۷۱۱۸۷۴ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ داخلی ۱۵۵۰
از شیراز: ۹۷۱۸۰۵۱ داخلی ۱۵۵۰
از اصفهان: ۹۷۱۱۳۱۱ داخلی ۱۵۵۰
از مشهد: ۹۷۱۷۰۳۶ داخلی ۱۵۵۰