ببین من OCT اومدم و5 روز بعد ماشین گرفتیم چون این استان تا 3 ماه میتوانن با گواهینامه ایران رانندگی کنی و متو جه سرما نشدم کار همبستگی به رشنه تحصیلی داره مثلا برای رشته های پزشکی عالیه ولی برای رشته کامپیوتر کار نداره و در ضمن 2 تا COLLAGE بیشتر نداره که رشته هاش محدود هستن ولی دانشگاهش خوبه وجامع است
مانا جان این شماره تلفن یکی از بچه های وبلاگ نویس بسیار قدیمی هستند که الان دیگه سایت دارن. خیلی هم به همه کمک می کردن. من تقریبا از 4 سال پیش که اقدام کرده بودم میشناسمشون. الان هم ایشون کانادا هستند و تونستند لایسنس به عنوان وکیل مهاجرتی رو بگیرن. مطمئنم که پولی که میگیرن از بقیه کمتر هست. از اون طرف هم خیلی دقت داره. من نمیدونم چقدر میگیرن ولی تماس بگیرین باهاش. اگه میخواین پول وکیل بدین به نظر من به وکیل های دیگه که آدم واقعا نمیدونه چیکار می کنند و آدم رو دق میدن و شاید هم خیلی دقت نکنند ندین و ایشون گزینه مناسبی باشه.
سلام به همه داشتم پستا رو می خوندم به کاربری ویدا مامان برسام بر خوردم ویدا جون کلی ذوق کردم اسم پسرت برسام هست چند سالشه؟پسر منم برسامه و دیروز ماهگرد 23 ماهگیش بود عکساش تو وبلاگم هست دوست داشتی عکس پسرت رو بزار ببینم
الهی! به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر... که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...