2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من OCT اومدم و5 روز بعد ماشین گرفتیم چون این استان تا 3 ماه میتوانن با گواهینامه ایران رانندگی کنی و متو جه سرما نشدم کار همبستگی به رشنه تحصیلی داره مثلا برای رشته های پزشکی عالیه ولی برای رشته کامپیوتر کار نداره و در ضمن 2 تا COLLAGE بیشتر نداره که رشته هاش محدود هستن ولی دانشگاهش خوبه وجامع است
سلام به همه

مرسی انوشه جونم خیلی خیلی لطف کردی عزیزم.

ویدا جون نمی دونم شاید هم وکیل بگیری بهتر باشه اما با این وضع دلار من واقعا دلم نمیاد بدم به وکیل.

منم خیلی جاها رفتم و مشاوره گرفتم واسه همین می گم نیاز نیست.

ما سال 90 می خواستیم از طریق خوداشتغالی اقدام کنیم می گفت 6 تا که می شد 10 ملیون ما چقدر خوب بودا.

الان می شه نزدیک 23 اینطورا

من واقعا دلم نمیاد بدم.

اگه زبانتون خوبه برین سایت اصلی رو بخونین و ببینین می تونین خودتون اقدام کنین یا نه

سارا

یه چیز جالب برت بگم بخندی

مدارک رو که زحمت کشیدی دادی به سعید این عموی ما نزدیک برای دانشگاه برای ما اقدام کنه...................

قرار شد یه اکانت تو wes بسازم و پسش رو بدم سعید که دیدم بالاش نوشته این برای اسکیلد ورکر نیست

به سعید می گم عمو جان این برای ما نیست که.برای دانشجویی هست.

می گه اره دیگه شما هم اسکیلد ورکر نمی خواین که برای دانشگاه می خوایین دیگه.

خلاصه خطری از بیخ گوشمون گذشت.بنده خدا سرشم شلوغه منم این وسط هی به همه زحمت می دم.

مانا جان این شماره تلفن یکی از بچه های وبلاگ نویس بسیار قدیمی هستند که الان دیگه سایت دارن. خیلی هم به همه کمک می کردن. من تقریبا از 4 سال پیش که اقدام کرده بودم میشناسمشون. الان هم ایشون کانادا هستند و تونستند لایسنس به عنوان وکیل مهاجرتی رو بگیرن. مطمئنم که پولی که میگیرن از بقیه کمتر هست. از اون طرف هم خیلی دقت داره. من نمیدونم چقدر میگیرن ولی تماس بگیرین باهاش. اگه میخواین پول وکیل بدین به نظر من به وکیل های دیگه که آدم واقعا نمیدونه چیکار می کنند و آدم رو دق میدن و شاید هم خیلی دقت نکنند ندین و ایشون گزینه مناسبی باشه.
فکر میکنم اینجااا تاپیک کسانى که کانادا زندگى میکنن باشه اگر از خانومااااا کسى کانادا زندگى میکنه بچه اش کانادا به دنیااااا امده ممنون میشم جواب منو بدید

سلام دوستان
یه سوال داشتم از اونایی بچشون کانادا به دنیا امده

سوالم اینه چند وقت طول میکشه تا به بچه اى که تو کانادا به دنیا امده باشه پاس کانادایی بدن

واینکه اگر قرار باشه بچه اینجااا به دنیا امده باشه بخایییم بریم ایران با همون پاس کاناداییش میتونه وارد ایران شه یه باید بره تو پاس مامان باباش

برمیگردم جواباتونو میخونمممم ممنونم از همتون
سلام به همه
داشتم پستا رو می خوندم به کاربری ویدا مامان برسام بر خوردم
ویدا جون کلی ذوق کردم اسم پسرت برسام هست
چند سالشه؟پسر منم برسامه و دیروز ماهگرد 23 ماهگیش بود
عکساش تو وبلاگم هست
دوست داشتی عکس پسرت رو بزار ببینم
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
nili

جون

فکر می کنم بچه ها جوابتون رو دادن ها

اما من سر پسر نسیم یادمه که باید با شناسنامه ی ایرانی میومد ایران و از اینجا براشون اقدام کرده بودن.

اگه بخواد با پاس کانادایی بیاد باید ویزا برای ورود به ایران بگیرین براش که کلی هم سخته گویا البته این جریان برای چند ماهه قبله که من خبر دارم
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی که اونجا تحصیل میکنه وقتی درسش تموم بشه بهش اقامت میدن یا نه؟؟اگه اره چقدر طول میکشه؟؟و اینکه بازاره کارش خوبه؟؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین.ببخشید اینقدر سوال پرسیدم
3کلید طلائی:صبر صبر صبر