سما جون نه جاب آفر احتیاج نداره. فقط اینطور که من فهمیدم افرادی رو انتخاب میکنند که به تخصصشون و یا نوع بیزینسشون احتیاج دارند. به نظرم قبل از اپلای بهتره آدم سرچ کنه و ببینه که فعالیتهای کاری تو اون شهر چیا هستند و اگه نزدیک به تخصص شماست اونوقت بهتره وقت بذارید و خودتون و آماده کنید برای اپلای و مرحله خیلی مهمش که اینتر ویو هست.
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سما جون این خواهری ما اول باید آیلتس 5 بگیره. اگه اونو بگیره میتونه از این طریق هم اپلای کنه. حالا من یه سرچی هم در مورد شهرش بکنم ببینم چطور شهریه. آدمایی که اونجا هستند بیشتر کیا هستند. بهتون خبر میدم.
سما جون من رفتم مرکز آمار کانادا رو نگاه کردم. شهر Morden هفت هزار و خورده ای جمعیت داره که کمتر از 5 درصدشون Native هستند. در صورتیکه تو کل استان منیتوبا 15 درصد Native هستند. البته اون بنده های خدا هم آدمای بدی نیستند فقط محروم تر نگه داشته شدند. اطلاعات دیگه اینه که شهر 20 دقیقه با مرز کانادا-آمریکا و احتمالا 45-50 دقیقه با شهر وینی پگ فاصله است. از سال 2006 تا الان هم 19 درصد رشد جمعیت داشته و از سال 2012 از town به City تبدیل شده یعنی الان شهردار داره و اختیاراتی که یکیش همینه که مهاجر میگیره و چون از همون سال 2012 این مهاجر گرفتنشون شروع شده به نظر میاد که شرایط راحت تره. گفتم این اطلاعات رو بدم اگه کسی دوست داشت اقدام کنه.
ممنون سما جان من خیلی وقت بود که فقط خواننده تاپیک قشنگتون بودم . من رفتم تو یک سایت کاریابی گشتم ببینم چه مشاغلی میخوان و .... سایتهای زیادی هست که در واقع سایتهای کاریابی هستن و میتونی اطلاعاتی از توانمندیهایی که لازمه برای کارهاشون بدست بیاری. من تو گوگل گشتم morden manitoba jobs needed http://www.wowjobs.ca/BrowseResults.aspx?q=&s=r&l=Morden%2C+MB http://ca.indeed.com/jobs-in-Morden,-MB
راستی من نگران نسیم هستم خبری ازش نیست اگر کسی تونسته باهاش تماس بگیره بیاد اینجا بگه همه خیالشون راحت بشه.
خواهش میکنم خانوما، بانو جون من اون سایتای شما رو دیدم اونا بیشتر واسه کساییه که دنبال کار میگردند. به نظرم باید سرچ کرد و دید که پتانسیل های اونجا چیا هست. مثلا اگه شهر صنعتی هست باید دید چه شرکتهایی اونجاست بعد تو چه زمینه ای فعالیت داره و .... سما به نظرم چون شوهرت رشته اش فنیه و همین که شرکت تولیدی خودش رو داره شاید اون مین باشه بهتره. ولی همونطور که گفتم اول بررسی کنید ببینید پتانسیل های شهر چیه بعد هردو تون رزومه خوب بنویسید و یه فردی هست که میتونید بفرستید به اون و اون راهنماییتون میکنه که آیا تخصصتون رو لازم دارند واگر آره کدوم بهتره اپلای کنه.
من خودم هم سرچ میکنم در مورد پتانسیل شهر میام بهتون میگم. شما ها هم اطلاعاتی گرفتید بیایید بنویسید.
مامان ایلیا جون من خوب متوجه نشدم. شما میخوایید 2 ماهه بیایید لند کنید و برید؟ آخه فکر نکنم تو 2 ماه بتونید کارپیدا کنید، آخه تا بیایید و کارای اولیه رو بکنید 1 ماهش رفته. رشته و شغلتون چیه؟
مصی جون دوستتون کاملا حق داره. ضمنا مرسی از لطفت که من روهم دوست خودت دونستی. پروازهای زیادی روزانه از مونترال به کلگری است. بیش از 10 پرواز. من ایرانی در پروازمون ندیدم. اما شایدم با هم بودیم
سما جون اگه کار داشته باشی در هر دو شهر به نظرم مونترال بهتره
مامان ایلیلا منم درست متوجه نشدم اما اگر میخواهید لند کنید تا پی ار را بگیرین میتونی از خونه های سابلتی استفاده کنین یا هتل اپارتمان. خونه سابلت در مونترال خیلی زیاده و مقرون به صرفه