2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان سارا جون به سلامتی و رسیدنت به کلگری به خیر. یکی از دوستای من 30 جون از مونترال رفت کلگری و خیلی از وضعیت اتوبوسای اونجا شاکیه :(

ایشالله که هر چه زودتر جا بیفتید و کاراتون به خوبی پیش بره. کنسرت اندی رو هم یادتون نره :))))
به به مامان سارای هنرمند و پر انرژی، رسیدنت به خیر خواهر، خدا رو شکر که بازم خانواده عشقولانتون کنار هم جمع شد، انشاالله سرزمین جدید پر از خبراری خوش باشه براتون.

ممول جون کجایی عزیزم ، نه. اینجا میای نه به وبلاگت سر میزنی، نکنه افسرده شدی؟؟؟

شهرزاد جون خدا رو هزار مرتبه شکر که به خیر گذشته ، حوصله داشتی تعریف کن واسمون.
سلام به همه

منیس جونم الان میام همه رو برات می گم فقط اول بچه ها بیاین من سوال دارم

ما داریم اکانت درست می کنیم که عموم از طریق اکانت پول رو واریز کنه واسه WES برای تاییدیه

حالا از ما ادرس می خواد.ادرس خودمون رو بدیم یا عموم رو؟

من می گم شاید می خواد پست کنه پس ادرس عمو رو بدم از طرفی هم باید بدونن ما ادرسمون دقیق کجاست

منیس جون

برای مانیتوبا برای سرمایه گذاری باید 350 تا سرمایه داشته باشی تو ایران یا خودت یا همسرت مثل خونه و زمین و اینا و نیاز نیست بفروشی

و فقط باید ارائه مدرک بدی

باید 3 سال سابقه ی مدیریت داشته باشی ( که می تونی جورش کنی)

و باید 75 تا رو اول کار بدی دولت ودیعه و 150 تا رو بزنی به کا و بیزینس و یا اینکه یک سوم یه سهام رو بخری و شریک بشی

البته به ارزش 150 تا

تا 2 سال باید بیزینست راه افتاده باشه وگرنه 75 تا رو برمی دارن در عوض اکی هست و اقامت می گیری

اگه بیزینست موفق باشه 75 تا رو بهت بر می گردونن

یعنی اگه بخوای بی خیال 75 تا بشی می تونی فقط 75 تا بدی و دیگه پی ارت رو بعد از 2 سال بگیری

باید یه بیزینس پلن هم داشته باشی اول کار.

از طریق نیروی متخصص رو راستش من فهمیدم همون جاب افر هست و باید از یه کانادایی پذیرش بگیری که بدون وکیل نمی شه و با وکیل 20 تا 24 تا می گیره

در عوض تا وقتی پی ار نیستی برات خیلی ممکنه سخت بگذره

یه راهش هم همینه که یکی رو اونجا پیدا کنی و برات اسپانسر بشه و از طریق اوون بری کانادا که باید پی ار باشه و یک سال هم از سکونتش در کانادا گذشته باشه.

خود مصی ماشاالله استاده من ممکنه خیلی چیزا رو هم ندونم.
دوستان میشه بهم بگید مونترال چجور جایی هست؟ به درد زندگی می خوره؟ الان واسه اقامت میشه اقدام کرد؟مرسی
خداوندم: دستهای مهربانت را همیشه روی شانه ام احساس میکنم به خاطر همه با من بودنت، مهربانیت،سپاسگذارم
ممنون مصی جون و شیوا گلم و سمی عزیز

مصی جون اون دوستت احیانا خودم نبودم :))) چون ما هم 30 جون اومدیم و من از وضع حمل و نقل ناراضی ام به شدت
البته میگن مونترال بهترین سیستم ترانسپورت را داره. فک کن ما از بهترین اومدیم اینجا. طبیعیه خیلی به چشم بیاد
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارااااااا جون : )))) پس با احتساب شما 2 تا از دوستام این ماجرا رو داشتند.
تون دوستم که میگم همکلاسی دوران دبیرستانم هست که 18 می از ایران اومد مونترال و چون تو شرکت نفتی تو ایران کار میکرد همه بهش گفتند که بره کلگری. اگه یادت باشه بهت ایمیل زدم واسه خونه واسه همون دوستم. احتمالا هر دوتون با یه پرواز بودید. دوستم میگفت که تو اون 1ماه و نیمی که مونترال بود خیلی زود همه چی رو یاد میگرفت با این حال که فهمیدن انگلیسیشون هم سخته. ترانسپورتیشن رو همون چند روز اول دستش اومده ولی الان 2 هفته ای هست که کلگریه ولی میگه همه گیر داره و سخته. به قول خودش شهر کلگری User friendly نیست مخصوصا برای تازه واردا.
سما جون این لینکه اون شهریه که گفتم تو منیتوبا
http://mordenmb.com/business/immigrate-to-morden/how-to-get-here

ببین شرایطش اینه که آیلتس 5- سن بین 21تا 49- حداقل 1 سال تحصیلات دانشگاهی- 2 سال در 5 سال گذشته سابقه کار

مراحل اینه که شما اول مدارک میفرستید از طریق ایمیل و اونا اگه ببینند به تخصص شما احتیاج دارند واستون دعوتنامه میدن که باید برید ویزا بگیرید و یه سفر داشته باشید و از نزدیک اونجا رو ببینید و احتمالا اینترویو اونجا میشید بعدش اگه پسندیده شدید : ) شما رو معرفی میکنند به دولت منیتوبا و از اونجا به فدرال پروندتون فرستاده میشه.
خب سما اینارو کم و بیش خودم دست گیرم شده
فقط من سوالای جزئی تر دارم مثل اینکه این سابقه کار مدیریت اگه یه حکم کاری از شرکت خودمون بگیریم کفایت می کنه یعنی به مهر و امضا مدیریت یه شرکت خصوصی باشه
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...