بچه ها ببخشید یه سوال داشتم شماها که پاس گرفتین پاس ایرانیتون چی شد ایا مشکلی برای ملک و املاک شما تو ایران پیش نیومد در زمینه ارث چی میشه اگه اطلاعات دارین راهنمایی کنین
سما جون ممنون بابت لینکت من داشتم پستای قبلو می خوندم البته به طور پراکنده که متوجه شدم شما خیلی راههای مختلف رو در موردشون تجربه داری و اطلاعات جمع آوری کردی در مورد منیتوبا میشه هر کاری کردی و هر چی می دونی بهم بگی مثلا در مورد سرمایه گذاریش ؟البته ببخشید سوالم کلیه ولی جواب شما احتمالا طولانی در ضمن شما کجای تهران ساکنید؟؟؟؟؟؟؟البته ببخشیدا دوست داشتی بجواب
الهی! به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر... که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
سلام دوستان واسه وکیل حواستون باشه اگه واسه کبک میخواید وکیل بگیرید اینکارو نکنید چون 90 درصد وکلای ایرانی واسه کبک غیر معتبر اعلام شدند، وکلا فقط برای فدرال معتبرند.
فراوله جون ما پاس ایرانیمون رو هم داریم و مشکل خاصی نیست. در واقع تو قانون اساسی ایران هر ایرانی باید یه ملیت داشته باشه ولی عملا زیاد سختگیری نمی کنند. برای ورود به ایران پاس ایرانی نشون میدیم و برای خروج هر دو رو.
متوجه سوالت در مورد اینکه مشکلی برای اموال در ایران یا ارث پیش نمیاد نشدم
فراوله جون خواهش میکنم. نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد. ما همین اخیرا یه ملک ارثی بود از طرف خانواده شوهرم که فروختند و سهم شوهرم رو دادند. فقط شوهرم وکالت فروش سهم الارثش رو به برادرش داده بود که واسه کارای محضری و ... مشکلی پیش نیاد.
البته اینم باید بگم که بسته به قوانین کشوری که داری پاسپورتش رو میگیری هم داره. مثلا کانادا چند ملیتی رو قبول داره و واسش مهم نیست که شهرونداش پاس کشورهای دیگه رو هم داشته باشند ولی بعضی کشورها باید بیخیال پاس کشور خودت بشی تا بتونی پاس اونا رو بگیری.