2777
2789
سلام دوستان گلم
سما شهرزاد مصی و پلگ صورتی ممنونم که جواب دادین ...الان حالم بهتره..........با توجه به گفته ای مشا فکر کنم باید از زندگی توی این تهرون بیشتر بترسیم...چند روز پیش همسر توی ماشین بود و پشت چراغ قرمز و شیشه های ماشینش بالا..یه موتوری یزنه به اینه بغلش و همسرم شیشه رو میده پایین که اینه رو درست کنه ..اون یک یهمدستش گردنبند همسرمو با انبر میچینه..در یک ان..تمتم گردنش جای چنگه......ساعت 8 و نیم صبح توی ترافیک پشت چرااغ

یعنی من از ادمها بدجوری میترسسم
چو شقایق از دل سنگ برآ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه

مصی تو مصیه خودمونی خواهر جان؟

حس کردم تاریخ عضویتت تیر ماهه واسه همین شک کردم خودت باشی نگو اشتباه دیدم

ببین من تمام این راه ها رو رفتم و برگشتم.

تو فی س بوک یه انجمنی هست واسه ایرانی های مقیم مانیتوبا من اونجا با حمید که سرپرست هست صحبت نوشتاری کردم

ایشون 25 ساله ساکنه مانیتوبا هست

و خیلی رک به من گفت کسی حاضر نمی شه این کار رو انجام بده براتون ( یعنی کسایی که ساکنن)

اما اگه کسی رو پیدا کردی به ما هم بگو .

والا نمی دونم اگه خودت بخوای اقدام کنی چه جوریه؟ فکر نمی کنم نیازی به کارت اقامت مانیتوبا باشه. تو فقط باید PR داشته باشی که داری.

و باید یک سال از سکوننت در این استان بگذره بعید می دونم بشه سرشون رو گول زد.

چون باید اجاره نامه یا حالا محلی که زندگی می کنی و مالیات و اینا رو ببری به عنوان مدرک.
چشمک جون این موردو منم چند روز پیش نزدیک محل کارم شنیدم
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
سماء جون آره من همونم :)
مرسی از راهنماییهات. دارم آپشن ها رو بررسی میکنم ببینم چیکار میشه کرد. تو وبسایت خود منیتوبا که خوندم اول کار فقط کپی کارت بیمه منیتوبا (که تاریخ روش خورده) و کارت پی آر یا سیتیزنی میخواد. نمیدونم بعدا احتمالا دوباره مدرک بیشتر میخوان.

ببین مکاتبه ای که با اون آقا داشتی از طریق مسیج تو فیس بوک بود؟ یا ایمیلی چیزی گرفتی؟

راستی تو همین سرچهایی که واسه منیتوبا داشتم یه شهر مرزی (20 کیلومتر فاصله تا آمریکا) تو منیتوبا هست که مدارک میفرستی و یه مصاحبه با اسکایپ شاید باهاتون داشته باشن که ببینن تخصصتون به دردشون میخوره یا نه بعدش دعوتنامه میدن که بری یه سر و بررسی کنی و از نزدیک آشنا شی (مثل روش کسب و کار ولی هیچ پولی لازم نیست بدی ودیعه). بعدش اگه خواستند معرفیت میکنند به مهاجرت استانی و بقیه کارات انجام میشه. شرایطش هم خیلی سخت نیست باید فکر کنم بین 21 سال تا 40 سال باشید و آیلتس 5 هم میخوان.

چشمک جون متاسفم واسه اتفاقی که برای همسرت افتاده :(
واقعا مصی جون؟

چقدر عالی می شه بگی باید دقیقا چی کار کنم؟ مرسی عشقم.

ببین تو فیس بوک سرچ کن انجمن ایرانیان ساکن مانیتوبا میاد.من مسیج زدم و جواب داد بهم. مصی حالا ما از این اسکیل ورکر اگه خدا بخواد اقدام می کنیم اما اگه اکی نشد و اگه تونستی کارت بیمه مانیتوبا رو بگیری و چیز دیگه ای نخواستن بعد از خواهرت ما رو هم یادت نره

سلام خانمها خیلی وقت بود وقت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم دنبال کارهای تولد کیانام بودم که خدارو شکر خییییلی خوب برگزار شد

سما جان خوبی گلم در چه حالی مدارک رو بلاخره دادی برای تایید؟ آیلتس تهران جا باز شده ها برای مرداد ماه اگه آمادگی دارید می تونید امتحان بدید راستی قیمت دلار از دیروز دو برابر شد و ما مجبوریم بیست میلیون دیگه پس انداز کنیم خیالمون از حساب بانکی راحت شده بود که دوباره با این قانون استرس اون هم به آیلتس اضافه شد

امیدوارم به زودی کار هردومون درست بشه ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام عزیزم خوبی؟

مبارک باشه تولد کیانا خانم.انشااالله 100 سالگیش رو جشن بگیرین.

عزیزم مصی فعلا برای ایلتس اماده نیست.احتمالا میره برای شهریور ماه.

دلار چند شده؟

باید از الان تو حسابمون پول باشه؟

ببینم گردش مالی کافیه یا اینکه حتما باید چند ماه پول تو حساب بمونه؟ 25 تا؟
سماء جون مرسی

ببین گلم در موردش کامل ظرف چند روز آینده توضیح میدم (الان یه کم سرم شلوغه) باید برم دوباره کامل بخونم و ترجمه کنم و واست احتمالا ایمیل میکنم.

باشه ایشالله خواهرم اومد میگم خودش ساپورتر شمابشه :)
سلام
دوستانی که تهران با وکیل اقدام کردند
لطفا اگه وکیل ماهرو کار درستی می شناسید شمارشو برام بزارید یا میل کنید به همین ایمیل نی نی سایتم
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...